От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре

Журналистът сравни успехът на тенисиста с този на лекарите, учените, учителите...
Обновена: 20 ное 2017 14:52 | 20 ное 2017 14:30,
481
От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре
Снимка: Reuters

Журналистът Петър Волгин излезе с поредния си критичен коментар за Григор Димитров и успехите му.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа", написа той в профила си във Facebook.

Още по темата

"Що се отнася до вманиачените му фенове... там всичко е ясно и няма какво да се коментира", завърши Волгин няколко часа след като Гришо триумфира в Лондон с купата на Асоциацията на професионалистите в тениса.

Журналистът събра недоволството на привържениците на Григор Димитров в края на миналата седмица, когато изрази недоумението си по възторга по тенисиста.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него", написа тогава Волгин.

"Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", завършваше поста си преди дни журналистът.

Междувременно суперлативите за Григор Димитров в чуждата преса не спират. Британските вестници нарекоха двубоя с Давид Гофен от снощи истински трилър, в който белгиецът е бил победен от вдъхновения си съперник.

"Шапки долу за Григор Димитров", призова Гардиън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умирате в злоба вие 250,и търсите постоянно врагове!Не ,просто тук си пишем мнения!
250
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам български, английски... новини. Навсякъде говорят за успеха на Григор. За волгин-Ленин никой никъде нищо не казва. Това е нормално, *** в краката на големите са незабележими.
249
7
 
4
 
! Отговори
Маша преди 6 години
Гриша е едно готино момче с ниско IQ и висок тестостерон. Еднодневка. От 40-то място до 3-то за една година се стига с всичко, но не без стимулация. И това да не си мислите, че е леля Никол. Аферим на новия стимулант.
248
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е Волгин и каква работа е свършил той добре, освен плюене по чужди успехи.
247
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен244 "Класа"е любимият израз на тъпите руснаци,за високо постижение.Пошьол вон,***!Сбъркал си сайта.Комунистите от БСП са *** и непрекъснато омаловажават българските успехи./справка -Путин,проскубаната, дългоноса Захарова/.
246
0
 
8
 
! Отговори
Боне Крайненеца преди 6 години
Обичам Григор Димитров, радвам се неистово, от сърце на неговите успехи. Да се фен на даден спорт или спортист е най-мъжкарското нещо на света. Обратното започва да ме съмнява... Давай Гришо, ние сме с теб и в победите, и в загубите!!!
245
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
250,това пък дотолкова тъпанарск мнение че няма накъде!Какъв Кремъл,какви азбуки бе умнико!
244
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът на Петька Волгин е, че не става за живи предавания по ТВ-то.Понеже той в реален диспут не може да участва ако не държи копчето от микрофоня на опонента. А и с тоя външен вид хората постоянно ше повръщат в студиото.
243
0
 
7
 
! Отговори
ГРИШО-ЧИСТ ТРАКИЕЦ преди 6 години
РУСКИТЕ *** --ЗЛОБАТА ГИ ТРЕСЕ И НЕ МОГАТ ДА ПОНЕСАТ ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА БЪЛГАРИНА НАД ПИЯНСКИЯ ИМ ЛЮБИМЕЦ--РУСИЯ!БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ...ОТ 1300г, НАСАМ!!! А , ЗА РУСИЯ ...НИКОГА НИЩО НЕ Е СИГУРНО, ЗАЩОТО Е СБОР , ОТ АЗИЯТСКИ ПЛЕМЕНА!
242
0
 
9
 
! Отговори
ЯНТРОВ преди 6 години
Абе тоя убавец защо не се кръсти на някоя българска река, щом толкова презира родното си фамилно име.
241
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен245,244 Руски *** пак се намърдаха в бг-сайт.Спортните успехи на отделни членове на всяка нация са на почит,само у нас,руските подложи ги омаловажават,като менторът им-хипофизното джудже от Кремъл,което "прати"Български.ата азбука в "македонските земи".
240
7
 
5
 
! Отговори
американец преди 6 години
Дришоманията взе връх сред дебилното, комплексирано и оскотяло българско население
239
2
 
12
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Волгин, а ти какво си направил за провъзгласяване името на нашата България по света?!?Думата е една - НИЩО!
238
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 241Просто,искаме да "почистим" мръсното ***-Волгин.Той се на...а,като взе да се обяснява и да замазва своя пореден гаф.
237
1
 
8
 
! Отговори
ВОЛГИН преди 6 години
РУСКИЯ --РАДИО-ПО.МИ.ЯР!!!
236
4
 
4
 
! Отговори
Да преди 6 години
Трагедията тук е че децата искат да подражават на един спортист за да не станели престъпници!Що за свят е това!Това не е вдъхновение,а извращение!
235
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волгин е класа. Написа два реда и всички само него коментират. А този Гришо колкото и да се напъва с тенис ракетата никога няма да е пръв, никога няма да е от класата на Волгин в областта на тениса. Още на следващата среща ще го опаткат.
234
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха,ха,защо не каза това вчера,ами рябваше да преспи една нощ?Недоразумението в БНР и българската журналистика-Волгин,се опитва да замаже гафа с обидите към Григор и неговите фенове,ние българите.
233
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор Димитров е пример за подражание и вдъхновение за десетки хиляди спортуващи деца-бъдещето на България.Петър Георгиев, отрекъл се от родното си българско име за да приеме име на мътна руска река е симпатичен на малко от умиращите и сенилни старци-тъмното минало на България.
232
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бе, кой е Волгин? ми никой. ама що се изпонасрахте тука като написа два реда за гришо, нали е никой?