В памет на жертвите край Микре: Ден на траур в Перник

Забранени са увеселителни тържества и весели ритуали
20 ное 2017 08:22, Петя Славова
8
В памет на жертвите край Микре: Ден на траур в Перник
Снимка: архив, Булфото

Ден на траур на територията на община Перник е обявена от кмета на града Вяра Церовска в памет на загиналите в тежката катастрофа край ловешкото село Микре, съобщиха от Общината.

Още по темата

Забранено е провеждането на увеселителни мероприятия, тържества и весели ритуали за периода от 8:00 до 24:00 часа днес.

На територията на общината националните и общинските знамена ще бъдат спуснати наполовина.

От 9:00 часа тази сутрин в централния храм "Св. Иван Рилски" ще бъде отслужена литургия в памет на загиналите в катастрофата край Микре.

На литургията ще присъства кметът Вяра Церовска и нейният екип, както и много граждани, които ще отдадат почит към загиналите 9 жители на Перник.

Кметицата изразява своите дълбоки съболезнования към близките на загиналите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е Перник, къде е Микре (област Ловеч)?
6
0
 
0
 
! Отговори
ЛИквидация на МВР преди 6 години
Проучващи оплакване на убити от МВР терористи в Ловешко подават че МВР е създадено след показен кървав преврат от доказани масови убиици избили хиляди БЪлгарски герои 1923- 1925 година..Веднага след масовите убииства без съд и присъда след 9 септември 1944 е създадено МВР досега с е ползва за НАГЛИ НА\ти БЪлгарски мероприятия..Крадат над 1 000 000 000 годишно за издръжка на терористи и нагли престъпници назначени в МВР заедно с други ..
5
0
 
0
 
! Отговори
данни за тер акт преди 6 години
Да се арестуват всички МВР Служители писали актове и разорителни постановления с които са принудили милиони водачи да увреждат тежко земята ни с включени фарове денем и с налепени холограмни оръжия напредни стъкла..Отнемат им се книжките завинаги.Да се проучат всички записи от МВР техника и от служебни и лични телефони на МВР служители особенно от МВР ЛОВЕЧ И ТРОЯН.Има данни за убиици с мвр униформи командвани от турско говорящи терористи готвещи кървав терор в АНкара,Берлин Брюксел
4
0
 
0
 
! Отговори
ТЕР акт било преди 6 години
Данните са за Черно терористично мероприятие с ползване на тежко терористични съоръжения в лични документи.Цел Оправдаване на ограбването на над 1 000 000 000 от БЪлгарския народ за тежко вредни съоръжения.ЗА борисов и компания били отделени милиони от ограбваните пари от народа.Заповед на турски терористи готвещи кървави тер актове в Анкара<Берлин И Брюксел била дадена преди 22 дни..
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В една нормална държава ако подобни произшествия се случва толкова често, министърът на вътрешните работи ще си отиде, заедно с директора на съответната ОД на МВР - за два дни - три сериозни катастрофи. Контролните органи са безотговорни, мързеливи, неработещи. Клатят си краката по стоянките около знаците за ограничение на скоростта, а там, където са най-честите и сериозни произшествия- на правите участъци, на които *** - илите карат като за световно, няма контрол!
2
2
 
8
 
! Отговори
??????????? преди 6 години
Жертвите от катастрофата в Хитрино бяха 8. Беше обявен НАЦИОНАЛЕН траур. Тук жертвите засега са 10. Траурът е само за Пернишко. Траур за хората ли правим или за парите покрай трагедията?
1
2
 
4
 
! Отговори
водач на МПС преди 6 години
Събитията бяха предизвестени! Още в четвъртък сутринта така ги и форматирах - във вид на линейки и аварийно-спасителни екипи. Като посочих и дните на предизвестените събития - сряда, четвъртък, петък, събота и недела. Кажи - речи цяла седмица. Някой ще попита - защо да са предизвестени? Защото миналата седмица пътувах по този маршрут Варна - София. Патрулни автомобили на КАТ имаше всичко на всичко 2 на брой по цялото протежение на пътя. Средно по един патрул на всеки 200 километра!