Катаджии свалиха номерата на Владимир Каролев

Икономистът забравил да поднови книжката си
25 ное 2017 15:00, Александър Попов
69
Катаджии свалиха номерата на Владимир Каролев
Снимка: Facebook

Икономистът Владимир Каролев остана без номера на личния си автомобил. Катаджии го спрели и след проверката установили, че не е подновил шофьорската си книжка. А наказанието за това деяние е именно демонтаж на регистрационните табели.

Каролев сам разказа за случката в социалните мрежи.

"Ето какво се случва като блее човек и му е изтекла книжката. Все пак 12 часа може да караш без номера, за да можеш да се прибереш в къщи. Аз ще се прибера в къщи през Рилските езера. Днес ще е прекрасен ден. Отидете в планината!", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: КАТВладимир Каролев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
11
 
! Отговори
А , СТИГА БЕ... преди 6 години
....НАЙ-ПОСЛЕ ТАЯ ПОЛИЦИЯ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПОЛЕЗНО!!!!ВЕДНАГА ДА СЕ ВИДИ , КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО НА ЗВЕЗДИТЕ В НЕБЕТО...ХА,ХА,ХА,ХАА
35
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
А защо трябва да е със срок книжката???
34
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама само номерата ли ,на тоя трябва да му свалят и пломбите -белким си затвори устата!
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, ако можеха да го накарат по-малко да дрънка! Мисията - невъзможна!
32
0
 
11
 
! Отговори
123 преди 6 години
Това не е спиране от движение, а служебно прекратяване на регистрация на МПС за срок от 6 месеца до 1 година. Марката се налага на собственика, независимо кой е карал МПС без да притежава съответна СУМПС - чл. 171, т.2а от ЗДвП.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това беше преди половин година, може би още не са сваляли номера тогава.
30
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахаха, тоя Каролев сигурно пак е почнал да псува всички наред :D Мен веднъж така ме спряха и също ми беше изтекла книжката, ама катаджията излезе пич и никви проблеми не ми направи. На другия ден отидох да си я подновя. Все пак това, че съм забравил, не ме прави престъпник.
29
7
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 21Така трябва да е.Всички *** с отнети книжки коитокарат да си помислят
28
8
 
24
 
! Отговори
Лудият Макс преди 6 години
Това, със свалянето на номерата насред улицата, малко първобитно ми идва!!!
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи мога да си сваля номерата на колата и да си карам 24 часа, това не го знаех.Но е ефективно при скоростните камери.Акт за превишена скорост на неизвестен нарушител.
26
4
 
21
 
! Отговори
Ъъъ преди 6 години
Бабо Мецо, я виж кой се разхождал около Рилските езера тия дни? Що не го пробваш на вкус? Малко е кокалест, но ще сме ти много благодарни всички!
25
3
 
20
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Махат номерата за изтекла книжка, защото нарушението е "невалиден документ за правоуправление". Това включва и тарикатите на които им е взета книжката за нарушения и те продължават да карат... В случая просто покрай сухото изгоря и Каролев. :)
24
2
 
19
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Добре, но кому е нужно? За административно нарушение!?!?
23
2
 
14
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
До До 21Но се откарва до най-близкия платен паркинг, които се заплаща от нарушителя. Нарушителят няма право да се движи без рег. номера.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакат да умрат по-голям брой хора в една катастрофа или в няколко поредни дни и хоп, въвеждат нови глоби, колкото да узаконят грабителството. И така до следващия повод а в крайна сметка нищо не се променя, хората си *** като мухи! Каролев поне е патрон след управлението на царя, ще плати а на нас ще остане споменът от предстоящите му телевизионни оплаквания!
21
6
 
18
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Все пак не могат да го оставят по средата на нищото.Въпреки че за Каролев бих се изкефила...
20
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каролев е доста креслив, сега ще обиколи всички медии :) Не ми е любимец, но може да се случи на всеки. Живея край морето и преди няколко години дупнишките полицаи ме подсетиха, че книжката ми е изтекла с един хубав акт за нарушение :) Според мен това е едно административно нарушение което може да бъде наказано с глоба. Свалянето на номерата е безсмислено и излишно. Това в най-добрия случай ще докара повече пари в бюджета, но няма отношение към безопасността! Абсолютно ненужно е!
19
5
 
23
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
Без номера не би трябвало да може да управлява МПС. Много ми е странно как са го пуснали. МПС се спира от движение до отпадане на основанието за сваляне на номера. Някой лъже в цялата история.
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички грабежи /глоби/ власт имащите ги правят все в името на народа и собственото си благо.Същите тези човеколюбци превърнаха България в диктаторска полицейска държава. Съвсем скоро в милата ни татковина ще останат само тези които живеят на социални помощи и не спазват никакви закони /всички се сещат кои/
17
2
 
27
 
! Отговори
kan4o преди 6 години
Всеки ден КАТ свалят номерата на десетки доблестни хора.За разлика от Каролев,те просто не могат да плащат едно,второ,трето...