Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!

Творецът също е в България, за разлика от децата си
27 ное 2017 15:07,
187
Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!
Снимка: Bulfoto

Вежди Рашидов отбеляза, че България изнася потенциала си в чужбина, а тук остава това, което "не става за чеп за зеле".

Депутатът от ГЕРБ споделя в интервюто си за БНТ, че не съжалява, че не е министър на културата и в сегашното правителство, защото е бил на поста достатъчно дълго време.

Освен това бил настъпил период на демотивация, заради "т.нар. интелектуалци и платени протестъри", които са критикували културните му проекти като Ларгото и "Квадрат 500" в столицата. А сега същите хора били във властта на директорски позиции, подчертава депутатът.

"Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на творец. В България никой не е свикнал да се отказва. Благодаря на премиера Борисов, защото бях до последно в кандидатурата, но имам нужда от почивка. Непрекъснато имаше дежурни, които ме обвиняваха в кражби и измами", каза депутатът.

Рашидов се похвали с предстоящите си изложби, като най-скорошната ще е по повод рождения му ден на 14 декември, където ще се изложат западноевропейски картини в живопис, както и реставрирани картини.

Специално място ще намери и платно на Рембранд. Той допълни, че му предстои изложба с лични творби по време на европредседателството, както и изложби в Люксембург и Третяковската галерия в Москва.

Рашидов осъди поведението на опозицията в сегашния парламент, но отбеляза, че ако тя продължи да се държи така "инфантилно", най-вероятно партия ГЕРБ ще управлява и след следващите избори. Той отбеляза, че общественото говорене е нехигиенично, от което е пострадал и лично той.

Рашидов сподели, че синът му не живее в България, защото дъщерите му, които са негови внучки, били тормозени в училище заради медийния образ, изграден за дядо им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден обикновено около обяд сядам пред монитора да прегледам какво става по света и у нас,не съм от тия които четат много сайтове,чета три,четири и само което ме интересува,а пиша само в този сайт!Значи не съм ***,в един от сайтовете има един отявлен гъркоман на който майка му според неговите думи е българка но се изживява като по-грък от гърците,Е ЩОМ ТОЙ СЕ ВЪЗМУТИ И КАЗА ЧЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ ПРЕМИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ значи съвсем се уляха нашите ПИШМАН ПОЛИТИЦИ!Да вървят на ....
118
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъщерите му,които са негови внучки, не може ли само внучките му, защо дъщерите на сина му, които са негови внучки итн и тн и тн.
117
0
 
3
 
! Отговори
две банки хонорар преди 6 години
До Анонименчипове, "останал матрял, от който да избирам", чeпове, ***, "феновете на спорта са хора с нисък интелект" и тн - народните изедници да не се надпреварват в алкохолно опиянение на тема нихилизъм и самосъжаление, добре че са у нас, не в друга държава да се чудим как да им спасяваме кожите от електората
116
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрахме че сме ***..ни селяни които за *** за зеле не стават,казаха ни го от ляво,дясно и от центъра,МЕРСИ!ОТ ТУК НАСЕТНЕ ОТ МЕНЕ ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ и ще агитирам всички които познавам,нека на следващите избори излязът 20% от имащите право на глас и управлявайте тогава НЕЩАСТНИЦИ,ВИЕ КОЙ ОКРАДОХТЕ ВСИЧКИ ВКУПОМ ТА ДА ЗАБОГАТЕЕТЕ М???Защото ви търпим затова ли сме ***..ли.селяни и чепове??СМР..адове!
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
113
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 121 - възмутената майка и българка:Ми добре се възмущаваш и дори плюеш в лицето тоя и оня ... ама само пред монитора. Опре ли работата до реални действия - всички се оказват заети ....За това Рашидов се изказва така. Герои - колко щеш, ама само на теория!
112
1
 
6
 
! Отговори
мъка преди 6 години
на горкия милионер мазохист му изтече зелевата чорба, един *** не му останал вкъщи, а Славчо като баце хукнал да четка избегалите синковци в Лондон. само триото Волгин, Калин и Иво останали качествени кадри в България - за президент, премиер и министър на халтурата
111
0
 
6
 
! Отговори
До останалите там преди 6 години
Рашидов се извинява, и променя думите си:"... извинявам се, останалите в България стават за ч е п за зеле...."!И пак да си гласувате за Баце, и да продължавате да си строите "развития социализъм"!И в никакъв случай, не се вдигайте да протестирате или стачкувате !
110
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас остана това, което не става за *** за зеле! Кратко, ясно и точно. Това е реалноста в България. Такива останаха и такива избират . Умното, младото, можещото почти се изнесе за съжаление. Какъвто електората такива ни и големците. С какво вече можем да се гордеем като държава с 1350 г. история. С беднотията, ли , корупцият ли, кражбите ли , образование и здравеопазване. Всичко е обрулена както казваше отдавна един уважаван хирург.
109
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
г-н Рашидов, Аз една Българка ,една Майка ,ако ви видя на улицата ще ви Заплюя в лицето !Ние ,които сме тук сме Герои -оцеляваме въпреки геноцида и унижението от такива като вас , да ви хрантутиме и да ви слушаме прУстотиите!
108
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се изнесем и малкото нормални хора другарю раши, няма да има кой да ви плаща заплатите на вас в парламента, защото шведите само получават.
107
2
 
30
 
! Отговори
ha ha ha преди 6 години
На това се казва цинизъм.Да докараш обикновения човек до скотски живот, да сринеш промишленост, селско стопанство, образование, здравеопазване, да разпродадеш на безценица всичко стойностно, да живееш охолно на гърба на народа, да грабиш с пълни шепи де що може, за да осигуриш поне 2 свои поколения напред и да имаш нахалството да обиждаш и да хапеш ръката, която те храни!Ами това е положението благодарение на политиците ни, които вече са с огромно самочувствие, имоти и банкови сметки.Позор!
106
1
 
0
 
! Отговори
a преди 6 години
До zhalkoПрав е имайки предвид теб
105
1
 
14
 
! Отговори
don преди 6 години
Каня ви на дуел г-н Рашидоваз ччееппаа за зелеоръжието Вие го избирате
104
1
 
12
 
! Отговори
681 преди 6 години
До Анонимен 115 Дали ставам или не това няма да го каже кра,,дец и л,ъж,ец като този!Имам две висши образования говоря три езика за разлика от набора ми боко и работя най-хуманната професия!
103
13
 
10
 
! Отговори
zhalko преди 6 години
Хайде пак плюнки и помия!Изключително много уважавам Вежди Рашидов: и като творец, и като човек!Болезнено откровен и, за съжаление - дяволски прав!Не търсете под вола теле в думите му и причини да се нахвърляте зверски върху един от малкото Човеци в България.Много ясно е казал какво има предвид. Помислете и разберете, преди да почнете да хвърляте фонтан от обиди!
102
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 681а от теб *** за зеле става ли?
101
4
 
21
 
! Отговори
681 преди 6 години
Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за *** за зеле! Ами дрогарьо това е така защото 30 г ни управляват лаици в политиката като теб и дружината ти дето си нямате хал хабер от държава и управлението й ,а имате само понятие от крадене и рушене!Като ви гледа човек пълни некадърници и профани-без образование, без чужди езици, без обноски и култура на държание и т.н. и т..н!Някой да каже нещо по въпроса????
100
15
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
108Ей Рашидов,такива като мене ви изкарва----ВЕЖДИ прави изложби в Лувъра. Да свои . Да в Лувъра. ТИ ЛИ БЕ ПУ.РКО, ДЕТО С БАНИЧАРКАТА ЗАРЕЖДАШ КЛЕКШОПОВЕ - ТИ ЛИ МУ ВАДИШ ЗАПЛАТАТА БЕ !?