Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!

Творецът също е в България, за разлика от децата си
27 ное 2017 15:07,
187
Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!
Снимка: Bulfoto

Вежди Рашидов отбеляза, че България изнася потенциала си в чужбина, а тук остава това, което "не става за чеп за зеле".

Депутатът от ГЕРБ споделя в интервюто си за БНТ, че не съжалява, че не е министър на културата и в сегашното правителство, защото е бил на поста достатъчно дълго време.

Освен това бил настъпил период на демотивация, заради "т.нар. интелектуалци и платени протестъри", които са критикували културните му проекти като Ларгото и "Квадрат 500" в столицата. А сега същите хора били във властта на директорски позиции, подчертава депутатът.

"Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на творец. В България никой не е свикнал да се отказва. Благодаря на премиера Борисов, защото бях до последно в кандидатурата, но имам нужда от почивка. Непрекъснато имаше дежурни, които ме обвиняваха в кражби и измами", каза депутатът.

Рашидов се похвали с предстоящите си изложби, като най-скорошната ще е по повод рождения му ден на 14 декември, където ще се изложат западноевропейски картини в живопис, както и реставрирани картини.

Специално място ще намери и платно на Рембранд. Той допълни, че му предстои изложба с лични творби по време на европредседателството, както и изложби в Люксембург и Третяковската галерия в Москва.

Рашидов осъди поведението на опозицията в сегашния парламент, но отбеляза, че ако тя продължи да се държи така "инфантилно", най-вероятно партия ГЕРБ ще управлява и след следващите избори. Той отбеляза, че общественото говорене е нехигиенично, от което е пострадал и лично той.

Рашидов сподели, че синът му не живее в България, защото дъщерите му, които са негови внучки, били тормозени в училище заради медийния образ, изграден за дядо им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
11
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Вежди ви казва истината в очите. Ама българина най го боли някой да му го набие между очите. Все повече остатъка тук се опростачва и оселява. И ще си умрете в ко.чината си.Ама понеже всеки от вас се смята за ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН, ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ -почвате да квичите кат заклани. Агресия + наглост + простотия = Селинжър в БГ.Особено за "новогражданите" -забравихте кога до вчера серя.хте на двора и кошките ви кълваха по г..за
98
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омръзна ми да слушам тъпотии от тези . То не беше чипове , некачествени материали , чепове за зеле . Как да не бягат хората от родината и да търсят препитание другаде .Обиждани сме от някакви хора , които се имат за нещо и са на високи позиции , а не знаят как да се отнасят с обикновения човек . За този пък нямам думи .
97
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей Рашидов,такива като мене ви изкарват заплатите,иначе с твоите железа от глад щеше да си умреш и у грозната тиква да си ги бухаш!
96
2
 
5
 
! Отговори
Верен Звуков Сигнал преди 6 години
Уважаеми споделящи меннието на Рашидов за буретата и чиповете. значи Рашидов с това си изказване деликатно и без никакво нахалство казва на една специялна част от обществото че самият той е буре за зеле което разбира от чепове. то бива бива ама все пак той е болен и айде са да не му се публикуват извратениете "специялни" понятия за тия дето са бурета и ония дето са суджук-чепове, оти ако некой мяза на буре да не земе да му збере веждите зад решетката на клетката по обвинение за говоркане....
95
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртио алкохолик пак се изказа.Абе,Вежди,беги да рисуваш бее,там квото правиш.
94
3
 
11
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
Аз съм ЧЧЕЕПП за зелеТурчето си показа самата си същностИма една приказка хубаво момче ама турче.не мога да разбера защо мой приятели акана турци от Турция са женени за българкиВярвам че тези приказки са под давление на болестта му или че сега всички си дават задниците на ердоганНо не му прави това чест. Издъни са с Киро Японеца се га пак но този път мен ме унижии 9 са си 9. В арабския свят щеше да бъде линчуван с камъниВече тоз екземляр не ме интерисува колкото и да го хвалят че е склупт
93
1
 
17
 
! Отговори
* преди 6 години
Аз пък съм тук и ще остана, напук на всички партийни че-по-ве. И да се надявам, че един ден ще им свием и сърмите /на зелето де/.
92
0
 
16
 
! Отговори
тото преди 6 години
Голям парадокс - в статията Веждито сравнява всички с ч...еп, а в коментарите това е цензурирана дума. Него да има някой да цензурира, но не ... щото е най-големия Ч...еп.
91
2
 
7
 
! Отговори
тото преди 6 години
Тоя голям интелектуалец, тоя мастит българин, тоя любимец Рашидов, Вежди / ега ти името /е най-големия ***.
90
2
 
15
 
! Отговори
криста преди 6 години
Вежди, не съм съгласна с тебе - тука съм и ставам за *** за зеле. Нещо ти куца представата - всички сме тука и в държавата ни има много чепове за зеле, ама тебе не те знам вече ставаш ли за нещо...
89
0
 
18
 
! Отговори
подигравки преди 6 години
останаха и такива близки до баницата до проектите до фондовете до ддс - деси дуловата,лиляна,теменужка,юрданка ,цецкатея поне за *** за зеле стават !заради некадърните връзкари кадърните избягаха -що се праиш че не заеиш А,Вежди ?
88
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господи, колко сме унизени.! Боко каза, че сме лош мат'риал, Христов- ***, Веждито- чепове за зеле! Чудя се какво става с народа, все за тях гласува? Мазохизъм ли е, или..?
87
4
 
38
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
Много грубо звучи от устата на този вълнясал и елементарен екземпляр,но се чудя ,какви наистина са останалите тук,които три пъти гласуват за такива като него.Дали няма да се каже същото,но с други думи. Иво Христов май се изрази по- културно.
86
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То това и вождът Ви го каза преди години в Америка, г-н Култура.
85
3
 
18
 
! Отговори
тато преди 6 години
Този фалшив турчин брои ли себе си и Тиквата Боко за останали в нас, ако има ъкъл в тикавата, що не се попита защо изгониха другите които стват и за други неща, бе .
84
0
 
27
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Човекът е от ,,герб'' как по умно да се изкаже...
83
2
 
26
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Същото каза и проф. Иво Христов. Каза го по-научно. Този човек, активно участваше в бандата на Цветанов и Борисов за прогонването на свестните българи.
82
1
 
8
 
! Отговори
зайчето бъни преди 6 години
А ТОЯ С *** ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВА.
81
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак сега ли вдена това или тиквата ти го каза Вежди? Ами че още през 90-те години ние дето не ставаме за нищо се изнесохме. При вас тези които са най "умните" останаха. Тя затова територията ви се цепи по шевовете щото са много умните! То си личи и по избранниците ви. Кой от нас дето сме навън ще гласуваме за тиква и за децата на комунистите. Аз поне непознавам такива навън! Също така личи че са останали най умните щото по пътищата ежедневно се убиват. Това *** човек неможе да го направи. Нали
80
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синовете и дъщерите на българските политици не живеят и не учат в България, благодарение на тях, които вече 30 години строят светлото ни бъдеще!Върхът на лицемерието е всеки ден да ни обясняват колко прекрасно е в нашата родина по сутрешните блокове и колко много неща са направили за нас, а в същото време с всички сили да избутват наследниците си в чужбина!