Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!

Творецът също е в България, за разлика от децата си
27 ное 2017 15:07,
187
Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!
Снимка: Bulfoto

Вежди Рашидов отбеляза, че България изнася потенциала си в чужбина, а тук остава това, което "не става за чеп за зеле".

Депутатът от ГЕРБ споделя в интервюто си за БНТ, че не съжалява, че не е министър на културата и в сегашното правителство, защото е бил на поста достатъчно дълго време.

Освен това бил настъпил период на демотивация, заради "т.нар. интелектуалци и платени протестъри", които са критикували културните му проекти като Ларгото и "Квадрат 500" в столицата. А сега същите хора били във властта на директорски позиции, подчертава депутатът.

"Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на творец. В България никой не е свикнал да се отказва. Благодаря на премиера Борисов, защото бях до последно в кандидатурата, но имам нужда от почивка. Непрекъснато имаше дежурни, които ме обвиняваха в кражби и измами", каза депутатът.

Рашидов се похвали с предстоящите си изложби, като най-скорошната ще е по повод рождения му ден на 14 декември, където ще се изложат западноевропейски картини в живопис, както и реставрирани картини.

Специално място ще намери и платно на Рембранд. Той допълни, че му предстои изложба с лични творби по време на европредседателството, както и изложби в Люксембург и Третяковската галерия в Москва.

Рашидов осъди поведението на опозицията в сегашния парламент, но отбеляза, че ако тя продължи да се държи така "инфантилно", най-вероятно партия ГЕРБ ще управлява и след следващите избори. Той отбеляза, че общественото говорене е нехигиенично, от което е пострадал и лично той.

Рашидов сподели, че синът му не живее в България, защото дъщерите му, които са негови внучки, били тормозени в училище заради медийния образ, изграден за дядо им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли как виеше на умряло да не му отидат паричките от КТБ-то? Същия този *** за зеле!?!
78
0
 
10
 
! Отговори
Включително преди 6 години
и този екс-министър
77
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е тънката разлика между софиянци и другите - софиянци ползват пластмасови бидони и затискат с жълти павета.
76
2
 
30
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Веждичкаааа, забрави ли как се сополивеше по телевизията когато ти изгоряха милионите в КТБ???? Ами да "инфантилна" е опозицията...все пак Борисов разпореди специално на теб да ти върнат милионите. Но не така стана с другите не толкова близки на Борисов
75
3
 
44
 
! Отговори
до 79 преди 6 години
Живков беше класи над тия ***. поне малко или много милеше и за народа тия мислят само за джоба си и откъде да си купят некоя чанта за по 20 000 долара иначе се правят. че не виждат ровещите по кофите. За какво да ги гледат нали са се наплюскали и на суджук.
74
1
 
27
 
! Отговори
Вежди преди 6 години
Нали и ти си от тези, дето са останали!
73
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вежди, моите деца останаха в България! Защото цял живот работя за това.
72
2
 
26
 
! Отговори
Рашид Веждидов преди 6 години
Вежди ,само ти ставаш нали? Ела у дома да пиеме по три - четири, а после канелката ми тече така че ще те сложа за че,п на бидона
71
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е като крадете и рекетирате суджук от можещите те как да стоят тука и суджукарите избягаха заради вас. Бегайте ближете *** на Меркел, че на нея и се клатят краката и скоро ще ритнете всчки дружно камбанага. Министър до министъра, чиновник до чиновника мибицай до милицая депутат до депутата ама нема кой да храни вече тая *** на Боко Суджукаря.
70
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото се отнася и за скулптурите!
69
0
 
40
 
! Отговори
niki преди 6 години
В България останалите малко кадърни хора се оправят ВЪПРЕКИ властта!
68
6
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
сьгласна сьм снощи гледам сборището на герб повторение на априлския пленум на бкп през 1956 г т живков каже някоя простотия и чеповете пляскат и се хилятисторията се повтаря
67
6
 
19
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
Виждали ли сте скулптурите му на тая фурнаджийска лопата?На нищо не приличат.Хахаха
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй ли ами каже на приятеля си Тиквата да се маха от парламента и на другите комунисти и те да се махат за да се върнат кадърните алкаш със алкаш такъв.
65
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е, заради това и ГЕРБ е в управлението. Точно хора от които не става че,п за зеле избират такива некадърници вече 3-ти път.
64
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителен, както винаги!В България има способни хора, но те в никакъв случай не са във властта!Те се оправят и без нея!
63
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя усеща ли се как плюе върху самия себе си.Ми ако не бяхте такива крадци, нямаше да заминават в чужбина, точно вие сте виновни за това.
62
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохолен делириум.
61
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те за това са гласували за ГРЕБ и него ...такива са останали
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мием си тука чинии в банката докато приготвям берихта за форщанда на банката и зимам 6 цифрена годошна заплата в евро. Ех, що ли не останах в Тиквенистан да ме бият мутрите и да зимам 1000 лева заплата?!