Кемил не отишъл курназ при Корнелия, а за помощ – джамия да строи!

"Джамия ще бъде построена. Уговорил съм си среща със сина на турския президент"
30 ное 2017 09:15,
64

"Отидох на "Позитано" 20 с добри мисли. Исках да потърся от лидера на БСП Корнелия Нинова помощ за построяването на джамия в София, тъй като кметството ми отказа, премиерът Борисов също не ми съдейства", посочи в студиото на "България сутрин" бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан.

Припомняме, че преди около месец той сподели пред Bulgaria ON AIR намеренията си да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

Още по темата

На 27-ми пък Рамадан се опита да нахлуе в кабинета на лидера на социалистите, но охраната на "Позитано" 20 го спря, а той изчезна.

През юни тази година той изпрати заплашителни SMS-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава Румен Радев.

Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София. Тогава той призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа в ареста.

"Каквото и да става джамия в София ще бъде построена. Уговорил съм си среща със сина на турския президент Ердоган, който е обещал да ми съдейства. Въпросните "заплашителни" SMS-и ги изпратих, тъй като никой не обръща внимание на официалните писма, които пиша", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR Кемил Рамадан допълни, че не веднъж е писал съобщения и до премиера Бойко Борисов, който по думите му, винаги му връщал отговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Зорница преди 6 години
Каква джамия ще строиш бе?Отиваш в Турция и там джамии колкото щеш...
54
1
 
2
 
! Отговори
Но... преди 6 години
ако следите пресата- СЪЩОТО става и в Русия; Путин се отнася благосклонно към Кадиров- преизбра го; туризмът започва маршрути за мюсЮлмани с ХАЛАЛ ХРАНА: Путин откри най-голямата джамия в Европа, която е в Москва; стана приятел с Ердоган, Асад, сеха ред е Харири от Египет. Застрахова се и едновременно се съюзява....
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя па не я е срам!
52
4
 
4
 
! Отговори
ТАРИФАТА Е 10% преди 6 години
Тоя не знае ли какъв е редът?На ББ - 10 % от стойността на джамията и работата е опечена.
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИ ДА ОТИДЕ В САУДИТСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ. ТАМ ВЕЧЕ ПЛАНОВЕТЕ ЗА ДЖАМИЯТА СА ГОТОВИ.СТАДОТО ЗАТОВА ХОДИ НА ЕКСКУРЗИЯ В РИАД.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Битката за България започва. Това което в продължение на години се случва във Франция, започна да се случва и тук. А именно строеж на все повече и повече джамии, разрастващо се ислямско влияние, ислямизация на роми, капсулиране на салафитски общности, радикализиране, терористични атентати над християни, ислямски партии... и в един момент ще се събудим като турски вилает. Народе, събуди се! Ислямизират те! Този *** трябва да бъде убит, това е!! Ислямистите трябва да бъдат преследвани!!
49
0
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до всички изрязани във форума...българия е на християните. Европа също.И краката ви и ***...те ви миришат на анадола. Идете си. Никой не ви иска. Виждал съм в Германия как ви гледат, виждал съм в Франция как ви гледат...Да родени сте там, да гражданство имате но...НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ЕДНИ ОТ НАС !
48
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кемил Рамадан Премиер!
47
0
 
12
 
! Отговори
Падението ви е пълно преди 6 години
В това жалко подобие на интервю се дава трибуна на един ислямист, който трябва да каже, че:- Бойко Методиев Борисов бил внимателен, мил и добър човек. - Корнелия Нинова била лъжкиня, защо ислямиста така казва. - Ислямиста отишъл с "добри мисли", въпреки, че преди това пускал заплашителни СМС-и.
46
0
 
12
 
! Отговори
Вал преди 6 години
Този престъпен елемент е директно за затвор или моментално да ходи в Анадола без да се връща!
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кемил Рамадан да си заминава в Турция и заедно със сина на Ердоган да си мерят егото с най-голяма джамия в Истанбул и ако искат да засенчат и Сюлейман с неговата Сюлеймание.Но вековната слава на "Света София" побеждава всеки дръзнал да и съперничи и остава во веки.Този луд няма място в България,службите да се заемат с него а не медии да му дават трибуна.
44
1
 
23
 
! Отговори
Драган Фесоубиеца преди 6 години
С дървото по главата и да мирясва на земята.
43
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ту говори едно,ту говори друго.Нещо не е читав тоя човек.
42
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кемилчо първо клозет построй, пък после ще гледаме.
41
13
 
11
 
! Отговори
НАШИТЕ МЕДИИ преди 6 години
са място където дават трибуна на всякакви , стига да са срещу БКП, БСП и други анти ГЕРБ формации
40
15
 
21
 
! Отговори
Генерала преди 6 години
Нормално е БСК(БКП) да помагат за джамии ,след като в историята си взривяват църкви.
39
1
 
18
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Тоз Кемил Рамадан,отишъл "аман-заман".Ясно, силен и курназ,най-оправя го спецназ.
38
0
 
38
 
! Отговори
СТАЛИН преди 6 години
Такъв проблем се решава много бързо!И след това повече го няма!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Източна Румелия; За съжаление си прав. За съжаление вървим на там...
36
11
 
0
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До АнонименТочно за това ства въпрос де, едно към едно си го написал и това е самата истина, кой ще е господар и кой завладян и роб!!!А никой не иска да е роб, но всеки иска да е господар!!!С миролюбие и с разни хуманни религиозни измишльотени няма как да се постигне прогрес!!!Трябва някой да опъва и да създава блага, трябва някой друг да организира процеса, трябва и някой да захранва със суровини икономиките, всеки иска да живее нормално!Живота е жесток!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!