Кемил не отишъл курназ при Корнелия, а за помощ – джамия да строи!

"Джамия ще бъде построена. Уговорил съм си среща със сина на турския президент"
30 ное 2017 09:15,
64

"Отидох на "Позитано" 20 с добри мисли. Исках да потърся от лидера на БСП Корнелия Нинова помощ за построяването на джамия в София, тъй като кметството ми отказа, премиерът Борисов също не ми съдейства", посочи в студиото на "България сутрин" бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан.

Припомняме, че преди около месец той сподели пред Bulgaria ON AIR намеренията си да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

Още по темата

На 27-ми пък Рамадан се опита да нахлуе в кабинета на лидера на социалистите, но охраната на "Позитано" 20 го спря, а той изчезна.

През юни тази година той изпрати заплашителни SMS-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава Румен Радев.

Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София. Тогава той призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа в ареста.

"Каквото и да става джамия в София ще бъде построена. Уговорил съм си среща със сина на турския президент Ердоган, който е обещал да ми съдейства. Въпросните "заплашителни" SMS-и ги изпратих, тъй като никой не обръща внимание на официалните писма, които пиша", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR Кемил Рамадан допълни, че не веднъж е писал съобщения и до премиера Бойко Борисов, който по думите му, винаги му връщал отговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм! Позитано 20 върховно мюфтийство, Нинова башбакан мюфтия!
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй ли аз пък искам Нинова да ми потcрои един голям будистки храм Нинова строи храмове. Тоя що не е в затвора явно е човек на Тиквата и сега не могат да го окошарят.
33
4
 
14
 
! Отговори
До Василев преди 6 години
Спал си на отворен прозорец и са ти истински краката, ударили те е в мозъка и отново словоблудстваш тук. Защо ще ходи при Кака Кори, да иде при Батко Буби, в него ножа, в него хляба. А и е откраднал колкото една трета от бюджета. А Батко за да угоди на откачалника Ердоган, не една, а две джамии ще построи.
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Християнизираните Дасикане рома злобни към турците щото по Османско били 3-то качество човеци тоест най-ниско ниво в Общвството , кой ти е виновен че си се родил християнизиран ром , на такива съветвам да прочетат книгата на Стоян Донков - Османо римска империя
31
17
 
5
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяни прости, отивам да изкарам един хубав европейски надник , от вас няма какво да науча, само глупости и една примитивна злоба на отрицание на всичко чуждо!!!А през това време нашите велики енергийни корпорации ежедневно точат на ден милиарди барели с петрол, за да може вие да се блъскате с колите по улиците!!!За разлика от вас, Кемил Рамадан работи и не си губи времето, уговорил е подкрепа и спонсорство за нова джамия, само трябва да бутне корупционни милиони и джамията е построена!ЦРУ!!
30
2
 
32
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Имаш ли представа колко са православните храмове в Турция и колко са джамиите в България? Имаш ли представа какво е съотношението джамии/мюсюлмани в България и съответно по света? Под формата на толерантност тук се разраства пълзяща ислямизация! А за нелегалните молитвени домове в ромските махали, за които съответните служби са си заровили главите в пясъка нещо да кажеш? В ислямските страни дали някой ще допусне нелегални църкви?
29
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев от Анонимен 18; Така ви лъжат. Създават ултраси и и долни провокатори в лабораторийте на ЦРУ,МОСАД и други разузнавателни организаций и после ги кръщават на името на Исляма и завладяват нови земи и територий богати на петрол и газ. Няма опастност за никого от Исляма, тя е също толкова хуманна и миролюбива каквито са всъщност всички религий изпратени от Създателя ни от сътворението на първия човек. Другото е измислица и лъжа. Никой вярващ в истинския смисъл не мисли злото на другия.
28
20
 
6
 
! Отговори
сглобена от 2 части преди 6 години
Ние никога не сме се разбирали защото България е сглобена от 2 части Източна Румелия и Княжество България тоест едните с другите не си пасваме , да се радели Държавата както си е било едно време
27
4
 
6
 
! Отговори
123 преди 6 години
"курназ" що селски речник бе. Я обратно д авърнете кравите в обора. Неграмотници. А то си е повярвал нещо ми се струва, ама да видим де. Те че червените са си за тепане си е ясно.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 15 гот ли ти е като ти поискат нещо дето го смяташ за твое и не искаш да го даваш? Или моето си е мое чуждото е общо това ли те прави по готин от нас?
25
3
 
16
 
! Отговори
да,да преди 6 години
Луда работа по 5 пъти да се молят на ден. То поне да сте вярващи. Също като кучета сте припикавате територий. Джамии искали друго не щете ли?.
24
0
 
11
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До Анонимен 18!!!Не е въпроса в джамията, а в културата,възпитанието, начина на живот, които стоят зад хората които изповядват тази религия, и зад великите амбиции на самозабравили се шовинисти и цели народи!!!Анадъмо???Агент Найл Джонсън!ЦРУ!!!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се въведе изискване за строежа на храмове, което да важи за всички вероизповедания. Той да зависи от броя на вярващите в дадено населено място. В момента яко се спекулира по тази тема.
22
21
 
5
 
! Отговори
Източна Румелия преди 6 години
Докато не стане Сребреница у нас няма да има мир , България докато не се подели няма да има нормален живот , Източна Румелия не пасва на другата част
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въпросът е защо този още не е арестуван? Къде спят службите? Тръгнал да дава интервюта ,моля ви се... Този е радикален ислямист, сега си играе само на заплашителни СМС-и, утре ще се запаше с бомбите и ще се взриви някъде, това ли чакаме?
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любов ли беше да го опишеш, надигнеш ли полата и смърди. Комунисти и турци - вечна любов.
19
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УЛТРАС ЛЕВСКИ; Това твоето беше по време на оня пъдар от Правец. Който със селки тарикатлък ви лъга,че ви води към светли бъднини пък се оказахте в яма за помия и още не можете да се измъкнете. То дето много *** там и пъдарин трябва де... Но джамия в София ще има. На бас се хващам,че ще я има...:)
18
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВТ; На 07.01.2018 в Истанбул ще се открие реставрираната БЪЛГАРСКА църква Св. Стефан. За реставрацията на църквата, която всъщност потъваше и се разпадаше са похарчени 15.000.000 турски лири. Сега по твоя манталитет и начин на мислене трябваше да се остави тази църква да потъне и разпадне защото ИСТАНБУЛ НЕ Е БЪЛГАРИЯ? Ей човешката злоба , ненавит, гадост и долна подлост нямат край. Те не се и лекуват. Ето вижте се от векове си казвате " Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле"...
17
2
 
23
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
А кога ще има православна църква в саудитска арапия?????????
16
5
 
29
 
! Отговори
УЛТРАС ЛЕВСКИ преди 6 години
Какъв е тоя ФЕС , бе ? Откъде изникна ? Тоя още малко ще поиска да бутнат паметника на Васил Левски в центъра на София , и на негово място да издигнат най - голямата Джамия на Балканите .. Струва ми се обаче , че нещо "опипва" и "пробва" почвата .. за да види докъде може да стигне ! Предполагам е добре платен поръчков "опит" от чужди Посолства на определени Държави .. всички знаем КОИ ! Като иска големи Джамии да заминава към ОАЕ и Саудитска Арабия ! .. ПРАТЕТЕ ГО КЪМ СЕКТОР "Б" ДА СИ ПОГОВОРИМ!