Кемил не отишъл курназ при Корнелия, а за помощ – джамия да строи!

"Джамия ще бъде построена. Уговорил съм си среща със сина на турския президент"
30 ное 2017 09:15,
64

"Отидох на "Позитано" 20 с добри мисли. Исках да потърся от лидера на БСП Корнелия Нинова помощ за построяването на джамия в София, тъй като кметството ми отказа, премиерът Борисов също не ми съдейства", посочи в студиото на "България сутрин" бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан.

Припомняме, че преди около месец той сподели пред Bulgaria ON AIR намеренията си да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

Още по темата

На 27-ми пък Рамадан се опита да нахлуе в кабинета на лидера на социалистите, но охраната на "Позитано" 20 го спря, а той изчезна.

През юни тази година той изпрати заплашителни SMS-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава Румен Радев.

Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София. Тогава той призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа в ареста.

"Каквото и да става джамия в София ще бъде построена. Уговорил съм си среща със сина на турския президент Ердоган, който е обещал да ми съдейства. Въпросните "заплашителни" SMS-и ги изпратих, тъй като никой не обръща внимание на официалните писма, които пиша", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR Кемил Рамадан допълни, че не веднъж е писал съобщения и до премиера Бойко Борисов, който по думите му, винаги му връщал отговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен12; Дето сте вкарали оръдието вътре в джамията и сте гърмели та още на купола й личи следата от снаряда на оръдието през Балканската война. Толкова сте коварни и долни. Да разрушите еди шедьовър на човешкия труд от завист, злоба, ненавист и чувство за мъст. А що се отнася чий град е Едирне, искаш, хващаш се за оръжието идваш превземаш и държиш в рака превзетото с векове-както аз го правил с векове и ще го направя пак. А ти ще блъскаш по клавиатурата на компютъра...Само това можеш...
14
17
 
3
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Така както вие си правите сметката с македонската православна църква, как да я откъснете от сръбска орбита и да я приобщите към българската, така и хората си гледат интереса как да запазят една солидарна взаимнопомагаща се монолитна мюсюлманска общност в България, която в даден момент , ще донесе безценното за неосманските интереси!!!Селяни прости, живота е жесток, всеки си гледа интересите!!!Агент Джаред Стоусър!ЦРУ!!!
13
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен2; И каквото и да стане в София нова, по-голяма от настоящата джамия ще има. Каквото и да стане ще я има. Колкото и да се потят и пенят такива като тебе това е необходимост. Защото в София има руска и арменска църква(въпреки,че руснаци няма), има хавра(юдейски храм), има една малка джамия която не побира молящите се и в петък хората се молят по тратоарите на вън. За това е необходимост и ще я има новата джамия. Това е и хуманно- да уважаваш правота на другия, който иска да си плати.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тя най-голямата си е в България в Одрин.
11
6
 
10
 
! Отговори
Пичагата преди 6 години
... ДА СЕ НАМЕСИ БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ ! ВЕДНАГА ! ;) ....... ЕВРОГ _ ЙСКИ ЦЕННОСТИ ........ КАКВО ДА ГО ПРАВИШ !!!!!! ;) ...............
10
4
 
26
 
! Отговори
ВТ преди 6 години
Като иска джамия, да си върви в родината Турция. Тази най-голяма джамия на Балканите нека да я построят в Турция. Защо трябва да е точно в България?
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Каквото и да стане в София джамия нова няма да имаАбе много си наивен бе!Щом *** се захване с тази работа, джамия ще има !Гледам, че на първия коментар са ми нацвъкали минуси.Е кажете сега това на са ли хората на Иво Христов?Хем знаят до преди 10 години как БСП-то строеше джамии, хем отричат.Типични ***, още по-интересното е, че са русогнили.
8
1
 
13
 
! Отговори
Циник до 5 преди 6 години
Колега браво!Взе ми думите от устата!Василев - джамии в България - вероятно 4 - 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЦЪРКВИТЕ!СРАМОТА
7
2
 
16
 
! Отговори
... преди 6 години
Този защо не вземе да го за.стре.лят и да да се приключва с него, вместо да ни занимават?
6
32
 
7
 
! Отговори
Василев преди 6 години
И защо да няма джамия, хората искат да се молят и да почитат Аллах, така както вие ходите на църква и почитате Христос???Хората имат човешки и религиозни права, хората имат и спонсори зад гърба!!!Така както са се намерили частни инвеститори за руските ядрени мощности в Белене, така са се намерили частни спонсори за нова джамия!!!Лошо няма това са инвестиции и ще повдигнем растежа на икономиката!!!Агент Мартин Грейди!ЦРУ!!!
5
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знае турчина при кой да ходи. И той и Нела се молят пред червени знамена. Той с полумесец, а тя със съпр и чук. Трибагреника за тях тищо не значи.
4
3
 
29
 
! Отговори
Йеремей преди 6 години
Ами, свършиха ли, психиатрите в тази държава? То е очевидно, че този екземпляр е опасен. Освидетелстеане и лечение!
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и какво ? - ще можем ли да се разминаваме от килимчета по тротоарите?
2
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да стане в София джамия нова няма да има
1
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, щом е ходил при *** джамия ще има.Все пак строежа на джамии е афинитет на БСП.Всички помним бума на строежа на джамии по времето на Станишев.