С камера, дрон и стара кола... красотата на България в три минути

Създателят на 3 Minute Bulgaria за вдъхновението зад проекта
Обновена: 30 ное 2017 07:14 | 30 ное 2017 07:10,
10

Мартин Граховски е на 23 години и е роден в България, израства в Канада, живее в САЩ, учи в Холандия, но отново се връща в родината.

Мартин споделя, че България е специално за него място, защото тук е прекарал най-хубавите си моменти от детството. Тук е неговото семейство, приятели и първото му голямо вдъхновение да се занимава с видео. Когато бил още на 16 години в Севлиево, започва да снима филм за приятелите си и приятелката му в Канада и оттогава започва неговото влечение по снимането.

С камера, дрон, стара кола и подходяща музика Мартин започва да обикаля Бъ3лгария, за да покаже красотата ѝ.

"Няма по-голяма мечта да пътувам и да се занимавам със снимки и видео. Снимам всичко - кампании, филми за човешки права и други. Голямата ми мечта е да продължа да пътувам и да снимам всичко, което ми е направило впечатление", каза Мартин пред Bulgaria ON AIR.

Той уточнява, че 3-минутното видео е съвсем достатъчно да вдъхнови някого, за да посети това място. Япония и Непал са страните, които най-много са го впечатлили и има голямо желание да се върне отново там.

"Мисля, че има толкова много хора, които искат да пътуват много в чужбина, но в същото време не са обиколили дори собствената си страна", отбеляза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Момчето се завръща в родината, за да направи филм и изкара някой и друг долар с това. Едва ли се връща завинаги в родината, както ни се пробутва от Бурянчето, която иначе харесвам и уважавам. Чудо голямо, че се "завърнал" и бил възхитен от прородните красоти. Да направи филмче за българските пенсионери и го покаже на цял свят, тогава му свалям шапка. Само, че никой не го интересува да види в каква страшна мизерия живеят половината българи. Ха слагайте сега червена ръчичка!
5
1
 
9
 
! Отговори
bibbo преди 6 години
Егати и хейта и тъпите коментари, момчето е направило нещо готино , позитивно. Това че не бачка за 800 лв и всяка вечер по далеч от телевизора и ракийката не стига, неозначава , че трябва да го хейтнем веднага. Имаш едни 30 години на този свят да си пълноценен и да го изживееш както ти искаш!!!!
4
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мартин българин ли е , щото прилича на българеещо се ромче за които почти няма Инфо от къде са се появили в България
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като започнат да се надъхват от разни филмчета на дронове ... Не съм хейтър, но както казва 1 мизерията и разрухата очи в очи и снета от километри са нещо различно.
2
2
 
10
 
! Отговори
Известен преди 6 години
До Анонимен Можеш, пък... не снимаш.
1
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изледа със дрон няма нищо общо със действителноста, проекта е хубав ама да ползва нормална камера. То и аз мога да снимам една улица от 50 м отвисоко ама един пешеходец друго вижда или от колата.