Системата за глоби на МВР временно няма да работи

Правят й профилактика тази вечер за няколко часа
9
Системата за глоби на МВР временно няма да работи
Снимка: архив, Ройтерс

Временно няма да работи системата за глоби на МВР, съобщиха от ведомството.

Тази вечер от 17:30 до 21:30 часа е предвидено извършването на профилактика на Автоматизираната информационна система за глобите в МВР, както и на електронния портал на МВР.

През този период няма да бъде възможно да се правят справки за наложени наказания на водачи на автомобили, както и да се извършват онлайн плащания.

Възможни са леки колебания и след 21 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
То МВР - то не работи, те се тюхкат за системата си :)
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имам въпрос? коя е система за глоби на МВР ??само проверките за НП и глоби към КАТ ли няма да работят, или цялото МВР и всичките му подразделения няма да има достъп до електронната си система??
6
0
 
2
 
! Отговори
ГЛАВАТА НА РИБАТА преди 6 години
То кое ли му е наред на МВР, че за системата за глоби взели за плачат.
5
0
 
1
 
! Отговори
АМАН от МВР ТЕРОР преди 6 години
Крайно време е МВР да арестува наглите престъпници принуждаващи МВР служители да нарушават жестоко законите вкл ОСновния и да изпълняват нагло престъпни НЕЗАКОННИ проекто нареди прокарани с измама и корупция през парламента.Вносителите на НЕЗАКОNНИТЕ Проекто наредби с а известни поименно.Поименно са известни ит ези които са ги писали.
4
0
 
0
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 6 години
Проучвахме силно увреден регион от Северна БЪлгария рисков з а унищожително земетресение. Всички автомобили бяха обемно дистанционно манипулирани вкл водачи и техника с нагло престъпни холограмни оръжия.Водачите караха средно с над 40 километра в час над разумното з а този участък от пътя.Обсебването с е вижда перфектно вкл на нагло вредната терористична видео техника нахендрена на КАТ от терористи на власт
3
0
 
1
 
! Отговори
КАТ ДА плащат преди 6 години
Престъпниците от КАТ да плащат десетократния размер на нагло престъпните глоби подписани от тях лично.Увредили с а милиони БЪлгари и гости с нагло престъпни незаконни актове.
2
0
 
0
 
! Отговори
АМАН от МВР терор преди 6 години
Напомняме че МВР и КАТ с е командват от терористи и масови убиици.Принудиха милиони водачи на МПС да увреждат тежко земята ни и климата с все по жестоко вредни съоръжения вкл фарове и холограмни оръжия.Погледнете на улиците терористите от КАТ са принудили хиляди водачи да увреждат вкл с абсолютно забранени високо вредни скенери .ХАлогенните фарове уврежда тежко климата и денем и нощем.
1
0
 
2
 
! Отговори
Фори преди 6 години
Сега е момента, братя българи!Няма да има глоби!Газ до ламарината в насрещното, нека всички да бягат в канавката!