Сродните души Плевнелиев и Банова: Свят човек и смела жена!

От любов тв водещата плакала с приятелки от щастие
Обновена: 30 ное 2017 11:48 | 30 ное 2017 11:48, Петя Славова
209
Сродните души Плевнелиев и Банова: Свят човек и смела жена!
Снимка: Кадър, Нова тв

"Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне, но всичко надмина очакванията ми. Не бях готова за такъв голям интерес", коментира Деси Банова връзката си с президента Росен Плевнелиев.

Синоптичката разказа пред Нова тв, че папараци дебнат пред дома й, както и пред този на майка й, дори катастрофират. По думите й, тя се опитвала да не им обръща внимание и да гледа от веселата страна на нещата.

В студиото двамата се държаха за ръце, докато получаваха подаръци – чаши и албум с пожелание да го запълнят с красиви спомени.

"Деси е герой, много е смела!", коментира Плевнелиев денонощното преследване на неговата половинка. Той допълни, че си дава сметка, че двамата не могат да скрият любовта си, но помоли за спокойствие.

"В последните няколко месеци не бяха папарашки снимки, верни и неверни истории", отбеляза президентът.

Все пак той не скри, че колкото и да е силна една любов, подобно внимание няма да донесе позитиви. Близките им приели възторжено тяхната любов. Двамата обявили първо на бившите си партньори, с които са в много добри отношения. Също така наясно са и децата им.

Още по темата

"Казах на всичките си любими хора, защото знаех, че ще се зарадват за мен. Плаках от щастие с мои приятелки", въодушевено коментира Банова, заявявайки и, че телефонът й буквално се взривил от обаждания от хора от цял свят, които я зарадвали със страхотни пожелания.

Двамата обясниха, че са заедно от три месеца.

"Ние сме свободни и имаме право да бъдем влюбени, да се обичаме, но не искаме да не бъдем нескромни. Оставаме посветени на децата ни и гледаме напред", заяви и Плевнелиев.

Той отбеляза, че двамата са били заедно и на международни форуми и си припомни първата среща с Банова. Случва се през 2014 г. по време на световен форум на ООН за климатичните промени. Президентът бил в българската делегация, а подготвяйки се за събитието Банова искала интервю с него.

Имало гаф – 12 водещи от цял свят разполагат с една камера и специален график за разпределението й. Но в уречения за интервю час камерата не била при Банова и тя моли намиращ се наблизо китайски екип да ползва тяхната камера. В замяна те пък искат да им осигури интервю с Плевнелиев за китайската телевизия. Банова признава, че още тогава й направило впечатление колко скромен и отзивчив е президента.

"Връщам лентата и си спомням как Деси успя да се справи в една много комична ситуация", не й остана длъжен в хвалбите и президентът.

По думите му, двамата не са се виждали след това до 2017 г., когато на 26 април не се засичат на театралните награди "Стоян Камбарев", организирани от Деси Тенекеджиева.

Телевизионната водеща е на събитието със своята майка. Успява да поговори с президента и да му припомни срещата им в Ню Йорк. След това продължават да си пишат SMS-и, а по време на нейната почивка в Гърция, където била само тя с дъщеря си, се среща и с президента случайно. Покрай общ приятел са поканени на кафе. Тогава синоптичката го вижда в различна светлина като грижовен баща.

Нейната дъщеря Йоана също веднага харесала президента и дори й споделила, че е много умен мъж. Деси пък затвърждава впечатленията си за него, че е открит, честен, искрен и с позитивна енергия.

Спомня си и за прочетеното от нея интервю, в което президентът разказва как месец преди най-голямата му трагедия в живота – загубата на сина му Филип, е бил в същата кардиологична клиника, в която детето почива.

"Онемях от качествата на този човек. Бях впечатлена от голямото му сърце. След такава трагедия хората се затварят в себе си или се озлобяват. Докато той има стремеж да помага на хората", отбелязва тя.

Плевнелиев разкри първите си впечатления към Банова: "Изключително добронамерена, отворена към всеки. Раздава се денонощно. Бях потресен, когато видях безграничната й добронамереност".

Двамата се определиха като сродни души, които вярват в доброто. "Имаме кауза, цел, обичаме България, колкото и да е малко по андрешковски миришещо блатото".

Те коментираха и лъжите, които са се изписали за тях. "От медиите разбрах, че съм бременна, че имам джип и палати за милиони. Благодаря, че ме изкарват толкова желана жена. Хората, които ме познават, знаят що за човек съм", отбеляза Банова.

Плевнелиев пък се определи като най-атакувания президент няколко години.

"Много ми тежи тази грандиозна лъжа, че съм имал офшорни сметки, че съм си купил къщата в Гърция с  офшорни пари и дори съм разхождал чували с пари. Жестоко е, когато знаете каква е истина".

Той заяви, че цял живот е работил в Германия и там се е научил да си плаща данъците.

Деси допълни, че повече я боли за нещата, които пишат за него и го определи като най-святия човек, когото познава: До болка коректен е!

Що се отнася до снимката на летище Хийтроу, двамата пътували от Лондон за България и са били поканени да изчакат като всички останали пасажери. Полетът бил препродаден и дори не пътували един до друг, а Плевнелиев бил настанен до тоалетните, между двама шумно спящи пътници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
5
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Добре, явно аз съм единственият който намира синоптичката за отблъскваща. добре.
71
4
 
25
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
ВЕЧЕ НИ ПИСНА! ОТ ЕДИН МЕСЕЦ НИ ОБЯСНЯВАТЕ ТИЯ ДВАМАТА КЪДЕ И КАК СИ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ...
70
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свободен мъж и свободна жена се събрали и им е хубаво. К'во пък толкоз - дай Боже всекиму!
69
3
 
12
 
! Отговори
Ясно и просто преди 6 години
Има ли някой който да не му е станало ясно, че открай време Деса .... за дебели пачки. То и други искат, ама не им се получава. Няма лошо, сполай им и на двамата.
68
9
 
8
 
! Отговори
Онуфри преди 6 години
Оставете ги на мира тия хора, бре. Нека се обичат, какво по-хубаво има на тоя свят. Стига сте им ровили из чаршафите, ако вашите няма с кого да ги мачкате.
67
3
 
12
 
! Отговори
Пурко преди 6 години
"Днес", не ни занимавайте с личния живот на този *** и любовницата му!
66
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам да е действащият президен-ок.Но какво толкова е станало?!Да,всеки един президент си остава до живот обществена фигура и е нормално да се следи под лупа.Но аз драма в историята им не виждам.И те са човеци,и те изпитват същите чувства и емоции като всеки един.Дали синоптичката е с него заради пари,апетитен фалос,истинска любов или известност-си е техен проблем.Нека са щастливи,а ако не са-сами ще си страдат.
65
2
 
7
 
! Отговори
лалка преди 6 години
До ЖанинаТи чула ли си ги тия обиди или една жена ти ги е казала ?
64
4
 
16
 
! Отговори
смехурко преди 6 години
Благодаря ви за доброто настроение и за чудесните хумористични новини ! Тези хора нямат ли приятели да ги спрат, докато не сме ги канонизирали ?
63
19
 
6
 
! Отговори
Жанина преди 6 години
Аз много се радвам за двамата! Желая им дълъж съвместен живот и щастие.Президента го заслужава. Толкова обиди от първата му жена. Да се чуди човек защо се е женила за него като не го обича.
62
4
 
19
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Свят???? Доколкото знам, че светите станали такива след мъченическа смърт. Да не би ...?
61
5
 
20
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
Пфффф, свят човек бил Плевнелиев :)) Препоръчвам на авторката на статията да прочете житието на някой истински светец, за да и се поизясни какъв живот трябва да имаш за да претендираш да си свят. Един бонус от мен : Като за начало не трябва да имаш извънбрачна връзка...
60
1
 
14
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Наистина не виждам нищо специално, че двама се обичат и са заедно ... Голям праз кои са... Голямата новина. Прекалява се.
59
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 58"На никой не му пука за тях, сами се вкарват във филми, че НЯКОЙ ГИ ПРЕСЛЕДВА нон стоп.---Като Тато преди 9.9.1944 - полунелегален - НИКОЙ НЕ ГО ПРЕСЛЕДВА, но той се крие. :)
58
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пропадате жестоко, поредната жълто-инфантилна "новина". Този сайт се превърна в долнопробна повърня.
57
34
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Господин Плевнелиев е най- добрият президент който България е имала! Дипломатичен, сдържан, представителен, работохолик, честен, отговорен. Само Баце го превъзхожда. Като всеки човек и то си има своите негативни страни, но като цяло е на призово място в политиката! Да е жив и здрав и да продължава да черпи с пълни шепи от живота!!
56
8
 
22
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Хубава жена и мишок. Каква мила картинка
55
10
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 6 години
Е, кой те спира. Драйфай си.
54
36
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър президент беше. Жалко, че не взе още един мандат.
53
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия се изживяват като принц Хари и Меган. Иска им се! На никой не му пука за тях, сами се вкарват във филми, че някой ги преследва нон стоп.