Сродните души Плевнелиев и Банова: Свят човек и смела жена!

От любов тв водещата плакала с приятелки от щастие
Обновена: 30 ное 2017 11:48 | 30 ное 2017 11:48, Петя Славова
209
Сродните души Плевнелиев и Банова: Свят човек и смела жена!
Снимка: Кадър, Нова тв

"Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне, но всичко надмина очакванията ми. Не бях готова за такъв голям интерес", коментира Деси Банова връзката си с президента Росен Плевнелиев.

Синоптичката разказа пред Нова тв, че папараци дебнат пред дома й, както и пред този на майка й, дори катастрофират. По думите й, тя се опитвала да не им обръща внимание и да гледа от веселата страна на нещата.

В студиото двамата се държаха за ръце, докато получаваха подаръци – чаши и албум с пожелание да го запълнят с красиви спомени.

"Деси е герой, много е смела!", коментира Плевнелиев денонощното преследване на неговата половинка. Той допълни, че си дава сметка, че двамата не могат да скрият любовта си, но помоли за спокойствие.

"В последните няколко месеци не бяха папарашки снимки, верни и неверни истории", отбеляза президентът.

Все пак той не скри, че колкото и да е силна една любов, подобно внимание няма да донесе позитиви. Близките им приели възторжено тяхната любов. Двамата обявили първо на бившите си партньори, с които са в много добри отношения. Също така наясно са и децата им.

Още по темата

"Казах на всичките си любими хора, защото знаех, че ще се зарадват за мен. Плаках от щастие с мои приятелки", въодушевено коментира Банова, заявявайки и, че телефонът й буквално се взривил от обаждания от хора от цял свят, които я зарадвали със страхотни пожелания.

Двамата обясниха, че са заедно от три месеца.

"Ние сме свободни и имаме право да бъдем влюбени, да се обичаме, но не искаме да не бъдем нескромни. Оставаме посветени на децата ни и гледаме напред", заяви и Плевнелиев.

Той отбеляза, че двамата са били заедно и на международни форуми и си припомни първата среща с Банова. Случва се през 2014 г. по време на световен форум на ООН за климатичните промени. Президентът бил в българската делегация, а подготвяйки се за събитието Банова искала интервю с него.

Имало гаф – 12 водещи от цял свят разполагат с една камера и специален график за разпределението й. Но в уречения за интервю час камерата не била при Банова и тя моли намиращ се наблизо китайски екип да ползва тяхната камера. В замяна те пък искат да им осигури интервю с Плевнелиев за китайската телевизия. Банова признава, че още тогава й направило впечатление колко скромен и отзивчив е президента.

"Връщам лентата и си спомням как Деси успя да се справи в една много комична ситуация", не й остана длъжен в хвалбите и президентът.

По думите му, двамата не са се виждали след това до 2017 г., когато на 26 април не се засичат на театралните награди "Стоян Камбарев", организирани от Деси Тенекеджиева.

Телевизионната водеща е на събитието със своята майка. Успява да поговори с президента и да му припомни срещата им в Ню Йорк. След това продължават да си пишат SMS-и, а по време на нейната почивка в Гърция, където била само тя с дъщеря си, се среща и с президента случайно. Покрай общ приятел са поканени на кафе. Тогава синоптичката го вижда в различна светлина като грижовен баща.

Нейната дъщеря Йоана също веднага харесала президента и дори й споделила, че е много умен мъж. Деси пък затвърждава впечатленията си за него, че е открит, честен, искрен и с позитивна енергия.

Спомня си и за прочетеното от нея интервю, в което президентът разказва как месец преди най-голямата му трагедия в живота – загубата на сина му Филип, е бил в същата кардиологична клиника, в която детето почива.

"Онемях от качествата на този човек. Бях впечатлена от голямото му сърце. След такава трагедия хората се затварят в себе си или се озлобяват. Докато той има стремеж да помага на хората", отбелязва тя.

Плевнелиев разкри първите си впечатления към Банова: "Изключително добронамерена, отворена към всеки. Раздава се денонощно. Бях потресен, когато видях безграничната й добронамереност".

Двамата се определиха като сродни души, които вярват в доброто. "Имаме кауза, цел, обичаме България, колкото и да е малко по андрешковски миришещо блатото".

Те коментираха и лъжите, които са се изписали за тях. "От медиите разбрах, че съм бременна, че имам джип и палати за милиони. Благодаря, че ме изкарват толкова желана жена. Хората, които ме познават, знаят що за човек съм", отбеляза Банова.

Плевнелиев пък се определи като най-атакувания президент няколко години.

"Много ми тежи тази грандиозна лъжа, че съм имал офшорни сметки, че съм си купил къщата в Гърция с  офшорни пари и дори съм разхождал чували с пари. Жестоко е, когато знаете каква е истина".

Той заяви, че цял живот е работил в Германия и там се е научил да си плаща данъците.

Деси допълни, че повече я боли за нещата, които пишат за него и го определи като най-святия човек, когото познава: До болка коректен е!

Що се отнася до снимката на летище Хийтроу, двамата пътували от Лондон за България и са били поканени да изчакат като всички останали пасажери. Полетът бил препродаден и дори не пътували един до друг, а Плевнелиев бил настанен до тоалетните, между двама шумно спящи пътници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
6
 
37
 
! Отговори
Какъв свет човек? преди 6 години
Който е писал заглавието е с ментални проблеми. Ходи го канонизирай тогава
51
20
 
5
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Е, г-н Президент, такава е работата на Евроромците от Позитано - да теглят чували с откраднати пари тук-там.
50
6
 
32
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Абе ние нямаме ли 1 куп проблеми, че се занимаваме с бивш президент и някаква синоптичка? За един приАтел питам....
49
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен===========Това че продаваше българските интереси под път и над път ли? Тоя е за затвора.=Май го бъркаш с радев. Балгарския национален интерес е да сме в ЕС и НАТО и да се пазим от хибридната война на агресивната руска ***. И Плевнелиав точно това и правеше. Защитаваше БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, а не руския.
48
6
 
30
 
! Отговори
65 преди 6 години
Не искали да са нескромни?.Вие вече сте смешни.Ако се бяхте скрили от медиите всичко щеше да е по-готино.Не забравяйте,че Щастието обича тишината
47
6
 
18
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
но не искаме да не бъдем нескромни.---и преди и сега не го разбирах тоя....
46
7
 
30
 
! Отговори
от мен преди 6 години
Не искат да афишират , а се кльофнаха при тоя кон Гала ! Смешници , супер са ми противни !
45
6
 
42
 
! Отговори
Тодор от Каблешково преди 6 години
Грабнат от бурната вълна на патриотична екзалтация, и аз също плаках от умиление и възторг заедно с Деси и приятелките и! СВЯТ ЧОВЕК!!! СМЕЛА ЖЕНА!!! Георги Бенковски и Райна Княгиня!!! Докато пиша това писмо, знамето се развява пред обредния дом, пушките гърмят, придружени от ека на черковните камбани, и сватбарите се целуват един други по улиците!... А сега ме извинете, отивам да повърна!
44
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно! Аз мислех че живее в посолството на САЩ, работейки като целувач на задни части, и че вече са го научили да им носи пантофите и вестника, и да спи на кравайче на пода! Или като подложка за крака на някой от евро парламента! В такива неща беше номер 1, и така ще бъде запомнен!
43
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер са!Хейтърите DGD.
42
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мики Маус и Мини маус
41
9
 
32
 
! Отговори
Нерез преди 6 години
Десито вече не е първа свежест, но още хваща окото. Както и да е, двамата седят доста неадекватно един до друг. Изобщо не си подхождат, Роската леко се излага с такава жена. Разбирам да я клати вкъщи, това го разбирам като мъж, но тези двамата ръка за ръка ... извинете.
40
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвам се че в България има и щастливи хора. За съжаление има и много завист и злорадство. Не знам, как този народ може поне малко да се облагороди. Иначе, в това му състояние, ннищо добро не го чака.
39
11
 
37
 
! Отговори
putyu преди 6 години
а за участието в каолин с ивчо прокопиев няма ли да каже. А КТБ как и той намаза, светия
38
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е моментът "сродните души" да се замислят, дали не са започнали да предизвикват досада у хората.
37
31
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симпатична двойка. Желая им всичко най-хубаво!
36
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против тази двойка, само моля да не се преекспонира, защото освен първоначалната информация, че са заедно, нищо друго свързано с тях не представлява интерес за огромна част от хората. Нека са здрави и толкова!
35
8
 
29
 
! Отговори
Анализаторчев преди 6 години
Да направим дълбок анализ на изречението,, Свят човек, смела жена"! Какво послание има към обикновенните 80%тови хора? Да помислим малко. Дали,, свят човек"означава че въпросната личност ще премине в един по хубав свят и леталния му край ще реши десетките проблеми, които с необмислените си бръщолевения ни натресе незнам! Или свят човек означава че въпросния наистина ще се осъзнае и ще вземе да се замисли за обикновенните хора, може да направи дарение и да се откаже
34
8
 
17
 
! Отговори
ммм преди 6 години
Оставете хората на мира! Това се отнася най-вече за медиите. Всеки има право на личен живот.
33
7
 
30
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Каква стремителна кариера: от комсомолски секретар, през милионер и преЦЕдент, та до гей и светец! По-яко дори от пожарникар през член на БКП,мутра и престъпник, та до американски агент и премиер!