Стефан Цанев: Ревизия на приватизацията? Чудесно!

Никой днес не слуша поетите, каза той пред Bulgaria ON AIR
3 дек 2017 08:56, Елка Василева
53

6538 гледания   |  Още видео

Стефан Цанев смята, че е чудесно е да се направи ревизия на приватизацията, но който го направи, може да го убият. Защото тези, които ограбиха България, все още дърпат конците в България.

С удоволствие ще дам съвет на политиците, ако ми го поискат. Но никой не ме е потърсил, никой днес не слуша поетите, каза Стефан Цанев пред Bulgaria ON AIR.

Веднъж един много високопоставен политик ми каза, че нямал време за книги. Но няма да кажа кой е, посочи Цанев.

Много ниско е нивото в парламента, а езикът е недопустим. Сред депутатите със сигурност има и качествени хора, но масата е различна, оцени той.

Най- новата пиеса на Стефан Цанев се казва "Заговорът на Калигула", а премиерата ще бъде на 15 декември в Истанбул.
 

Вижте разговора във видеото на Bulgaria ON AIR.


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
2
 
! Отговори
Паднал ангел преди 1 година
Писателят не може да разбере хората, които нямат време за книги. Може би защото никога не е работил истинска работа. Вярно - има талант да пише измислици, но изсмукването от пръстите не е като да произвеждаш реални блага или да решаваш човешки съдби - това отнема време и много хора наистина нямат време да четат.

Пък и книгите вече не са прозорец към света, поне не към реалния.
46
0
 
2
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 1 година
Хаха ,скриха имената на двама наши бивши президенти . Бивши червени.
45
0
 
4
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 1 година
Къде некои Ора виждат у нас комунисти ми е непонятно. Христос е комунист , защото е нахранил с една риба всички гладни хора. Това са нагаждачи . Вижте потеклото на ГЕРБ и БСП . Всички са наследници на номенклатурата. Но не са комунисти ,повярвайте . Даже Костов ,*** , ***. Вся и Все. НАГАЖДАЧИ. КРАДЦИ. ФИЗИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ НА ЛЕВСКИ Е БИЛ В ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ ДЕПУТАТ. СОРИ.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
44 По телевизията на Пеевски привикаха обичайният заподозрян Луджев , елементарно Уотсън
43
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 година
Много хора тук ме наричат комунист, червен , или какъвто и да е там, гравитиращ около БКП/БСП.Да, аз съм точно толкова комунист, и изповядвам същите виждания, колкото Проф. Димитър Луджев, бивш министър на отбраната и бивш вицепремиер.Който е гледал сутринта интервюто с ниго, по Канал 3, знае за какво говоря.Мненията ни по въпроса за приватизация, преход, раздържавяване и за това, кой какъв е сега и преди, напълно съвпадат!!!
42
2
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Доста глуповат по техническите въпроси е тоя поет!Просто не трябваше да се прави тоя хайдушки процес по тоя начин !Ако бяха се поучили от опита на Германия :Първо , приема се закон за финансиране и банково обслужване на приватизацията!Второ:Изгражда се Агенцията с определени правила на работа и срок за приключване на процеса за приватизация!ПРОСТА РАБОТА!НО....Костов и компания имаха за цел да влачат и крадат , както сега Борисов и Ордата му имат за цел рекетиране на успешната приватизация!
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приватизациятоа е незаконна.Законни са само концесиите и обществените поръчки.
40
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам преди 28 години как по евангелистки се е продавала идеята на демокрацията и ми се повръща ! Излъгаха баща ми , майка ми ,техните родители ,за какво -за да си напълнят комунистическите тумбаци ! Тука си трябваше един напълно хуманен разстрел на всички до 9- то коляно комунисти . Само при изтребването на всичките долни субчовеци комуняги може да се случи реална промяна !!!!
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До # 39: Значи,смешна ти е експоприяцията?Ами тогава,защо не се радваш,а може би пък се радваш на това блато,което е сега и което започна точно с тази приватиКРАДЦИЯ, и затъна в един безкраен "преход" на следващия етап на тази прииватиКРАДЦИЯ,по време на който и държавен бюджет и "еврофондове" и външни държавни заеми,изтичат в същата тази приватиКРАДЦИЯ!!!

А държавата е такава,каквато я правим ние - ако се държим като *** и тя ще се отнася към нас,точно така.

И по твоята реакция,така ще е!
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
38 хахахахаа експоприяция викаш та всичко да отиде в канала на държавната безпомощност . С всичкия ли си си
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна вече е къно за ревизия - само повсеместна и безкмпромисна експоприация и национализация на всякакви финансови и имуществени активи,надхвърлящи определено чрез рефврендум число!!!!

Останалото ще бъде поредната хватка на мафията,която ще затъне в процедурни "законови" хватки,които ще се проточат с десетилетия,и столетия!!!!
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичкото злато на земята не може да нахрани човешката алчност.Човечеството е пътник вече.
35
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е мазен номенклатурен придворен !
Доказано *** на соц. реализма!
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заблудиха и интелигенцията. Всичко е прехвърлено /Г-н Цанев/ на трети добросъвестен купувач. И Вие като не го разбирате, кой ще го разбере? Чепът за зеле ли?
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
NA VI SDS NA VI KAPITALIZYM UMIRACHKA NI CHAKA VSICHKI.
32
1
 
6
 
! Отговори
REVOLIUSION IDE преди 1 година
Ne e izpito i izqdeno a izneseno v ofschrki v Avstriq i USA i v rycete na ologarsite.A pari se vzemat ot kapitalista samo s kryv.Dokazano e.
31
8
 
24
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 1 година
Истината е че капитализмът е най престъпната античовешка машина. Какво се случи с паричките на Мартин Петров, А?. А с КТБ ,А? Само Скандинавия модел може да е пример за подражание. Но на много алчни Ора ич им не изнася. И манипулират ли ,манипулират. Тъй ще да е. У..я е голям.
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е изпито и изядено.
И да ревизирате все тая.
29
6
 
18
 
! Отговори
Чукундур преди 1 година
Откакто съществуват парите,от тогава съществува и корупцията.Единственият начин да се спасим от нея е да се премахнат парите.Но това,поне за сега,е невъзможно.
28
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефан Цанев? Този дето живее в Лозенец, на Свети Наум и Бряст в номенклатурен блок на ЦК на БКП.
Този дето славословеше комунизма, този заслужил деятел на соца? Нещастник!