Стефан Цанев: Ревизия на приватизацията? Чудесно!

Никой днес не слуша поетите, каза той пред Bulgaria ON AIR
3 дек 2017 08:56, Елка Василева
53

Стефан Цанев смята, че е чудесно е да се направи ревизия на приватизацията, но който го направи, може да го убият. Защото тези, които ограбиха България, все още дърпат конците в България.

С удоволствие ще дам съвет на политиците, ако ми го поискат. Но никой не ме е потърсил, никой днес не слуша поетите, каза Стефан Цанев пред Bulgaria ON AIR.

Веднъж един много високопоставен политик ми каза, че нямал време за книги. Но няма да кажа кой е, посочи Цанев.

Много ниско е нивото в парламента, а езикът е недопустим. Сред депутатите със сигурност има и качествени хора, но масата е различна, оцени той.

Най- новата пиеса на Стефан Цанев се казва "Заговорът на Калигула", а премиерата ще бъде на 15 декември в Истанбул.
 

Вижте разговора във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мда
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква ревизия на прехода? Вие знаете ли какъв труд са положили Милко-ПОНСА и братя Кирякови от Бургас да продават пържени смилянски картофи на плажа за да спечелят пари та да купят 6 хотела, завод и още и още...!Труд ! Труд! Сега някой да рови как!?питайте др.Дора Янкова и др.Татяна Дончева, които редовно присъстваха на банкетите на ПОНС. Но....има Господ....! Фалит...! Честито щърбав /Милко/! Ще ти дам картофи за ново начало!
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23 Това е една от ирониите на световната финансова криза - десетилетие по-късно паниката, чийто произход е в САЩ, направи долара по-важен за останалата част от света, отколкото бе той досега.И така доминацията на долара отново тества света, а правилата, предназначени да направят финансовата система по-сигурна, вече направиха американската валута по-трудна за притежаване.
24
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕнтЕлЕгентът Цанев и при едните добре и при другите добре, защо мълчиш сега бе ЕнтЕлигенцио, не виждаш ли как крадат упрвляващите, всичко в България е една бутафорна фасада, това че се продавате за жълти стотинки на силните на деня не ви прави по-интелигентни, пфу...
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
23 Всичкото злато на земята не може да покрие нуждите на икономиката от пари.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората тук забравят основното правило: ,,Откраднати пари не са връщат." Те и затова хартийките изместиха златото.
21
7
 
12
 
! Отговори
R преди 6 години
Какво ще правят ревизия на прехода, направо да връщат член първи на Живковата конституция,да слагат петолъчката и край на преход,на Евросъюз, край на живота....
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20 Значи се реализират приходи и се дължи корпоративен данък освен това има агенция по приватизацията която следи за изпълнението на приватизационния договор в който ако има задължения към държавата трябва да се погасяват , ако се обяви в несътоятелност синдика също задоволява задълженията към кредиторите и държавата е първа на опашката .
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не. Фирмата трябва да има активи, които да се продадат, а задълженията към НАП си остават. Активите се продават на офшорката на новия собственик. Задълженията на фирмата остават за горд собственик от ромски произход.
18
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18 Как да не е внесено в хазната . Бюджетът на държавата през тези 17 години от къде се пълни ,а имаше години когато имаше и излишък сиреч приходите бяха повече от разходите . Стига глупости сте разпространявали по форумите без да си имате понятие от тези неща.
17
4
 
20
 
! Отговори
Reptile преди 6 години
До 17 - Не се правете на ударени. НИКОЙ нищо не е внесъл в хазната след продобиването, самo източване и още дългове. Спрете да повтаряте *** мантри на драгалевския крадец.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
16 Имам фирма която продавам за 1 лев , само че не питай колко дължи на НАП и откъм активи клони към нулата . Искаш ли я
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът на политиците е, че приватизацията свърши и не успяха всички да купят за 1 лев.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недялко Ем Цанев беше обещал вече никога да не се изказва за политика. Това е човек, който не си държи на думата.
13
2
 
11
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
12 До минусчетата не знам дали ви е известно , че счетоводни документи се пазят само 5+1 години и единствено данъчните документи се пазят 10 години ,а ведомостите за работни заплати които се пазят 50 години едва ли ще помогнат много на разследващите . Така че всичко е вятър и мъгла , евтин популизъм за *** шарани като вас мунусчета .
12
6
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Цанев ти ли бре точно ти дето славеше и партията и строя . Ти ли ще се изказваш против комунзма.... Иначе да пълна национализация на всички приватизациони сделки
11
23
 
4
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Стефан Цанев нито е икономист нито юрист , така че а не се меси там където не му е работата . Приватизацията е такава каквато е и очевидно е успешна след като 10 години след нея България имаше растеж на икономиката който от няколко години е възобновен отново.
10
4
 
12
 
! Отговори
Фен на Цанев преди 6 години
"Да говориш за Партията скучно - значи да говориш против Партията,да пишеш за Партията скучно - значи да пишеш против Партията".Като бивш член на БКП това бяха любимите ми стихове, ха ха ха!
9
2
 
10
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Кражбата като е относително понятие в отношенията между хората.Има крадци там където има честни хора.За съжаление в България честни хора вече няма,следователно и крадците са изчезнали.Има същества,които изглеждат на човеци,но само привидно.
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДНЕС НИКОЙ НЕ СЛУША КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ "ПОЕТИ". ЧУДЕСНО!!!