Студенти от УНСС се гаврят: След Бареков чакаме Ким Чен Ун!

Вълна от колажи заляха университета, Студентски съвет плаши с полиция
5 дек 2017 09:00, Петя Славова
124

Вълна от колажи за гостуващи лектори в УНСС заля социалните мрежи след лекцията на Николай Бареков във висшето училище миналата седмица. В отговор - Студентският съвет заплаши с полиция неизвестния автор на колажите.

Още по темата

"Постигането на трайна финансова стабилност в условията на екстремна демокрация" - гост лектори са Ким Чен Ун и бившият президент на Зимбабве Робърт Мугабе. Лекцията ще се проведе в УНСС и то в навечерието на Коледа. Това е един от появилите се колажи, съобщава Bulgaria ON AIR.

Безумни според Студентския съвет са и останалите, които се разпространяват в мрежата: Владимир Кузов ще говори как да защитим децата си в интернет, а Делян Пеевски ще дава съвети как да опазим банковата система в България от мафията?

На този фон студенти от УНСС поставят въпроси кой и как е финансирал лекцията на Николай Бареков в университета.

На нея евродепутатът обяви, че никога повече не мисли да се занимава с политика и иска отново да стане журналист.

"Излизам от политиката, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите", обърна се той към тях на дискусия, на която ВУЗ-а искаше да запознае своите възпитаници с тенденциите при фалшивите новини, а и на която като гост лектор бе поканен именно Бареков.

Все пак евродепутатът обяви, че няма намерение да се отказва от поста си в Брюксел, защото му остават още две години, през което време той активно ще разкрива авторите на фалшиви новини, благодарение на "конгломерат от честни медии", който той ще създаде. Не пожела да коментира обаче как ще го финансира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 102Повечето от резултатите вероятно се реализират някъде далеч от България.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 100През последните 70 години никаква не я свършиха. И какво постигнаха след всичко. Какви са им резултатите от "следстудентските" години ? Защото виждам, че от 1989 насама, лиспват над 2 милиона души.
96
1
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 100 преди 6 години
Грешиш.В напрегнати политически моменти студентите имат думата, поинтересувай се от фактите от българската история през последните 100 години.Възможно е в отделни моменти техните изяви да са били инспирирани от определени политически среди, но не рядко студентите са действали и по своя инициатива.
95
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам нищо, от това, което казват тези студенти, но ако седно съм научил, то е, че студентите в България са безгласна и безполезна карта :)
94
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз предлагам да викнат гриша ганчев да изнесе лекция за ддсто и контрабандата
93
6
 
33
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Поканете и бат Цецо да говори за претенциите за справяне с банковите фалити.
92
6
 
40
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Ако студентите от УНСС са бъдещият елит на България, тежко й на тая държавица.Познавам една бивша студентка от УНСС, не учеше за изпити, ама в студентската книжка редовно слагаше по 150-200 лева за изпит и завърши като отличничка.Ама сега тарифите може да са скочили, знам ли?
91
8
 
18
 
! Отговори
Горките студенти! преди 6 години
Подиграват се на Бареков, но в сферата на МИО слушат лекциите на бай Митре, който взе научна степен със сърцераздирателен текст относно съдбата на Африка в лапите на империализма, като аспирант в Москва по съветско време.И сега с този акъл и това ниво на знания преподава в УНСС като "експерт по европейска икономика", така се представя!В УНСС странни лектори говорят за едно, а са специалисти по друго. Тази традиция е създадена по времето, когато бащата и чичото на бай Митре бяха професори там.
90
6
 
26
 
! Отговори
Ядосан преди 6 години
Органично не понасям Баареков, но бих отишъл да чуя и видя какво е лицемерие.Бих задал въпрос-"Що е аферата Костиброд и има ли тя почва от тебе,Бареков?" уффф?Този *** в съучастие с други такива, обедни страната ни със стотици милиони за избори и загубени ползи.И сега доволства в Брюксел с огромна заплата , безплатни екстри без да си мърда пръста.Които сте го избрали, немой да стенете колко ви е зле.П.П. Правописът мой.
89
7
 
20
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Киро гела и Боби перуката ще четат лекция "Как се става шампион в България"
88
2
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
УНСС е един от университетите, където има най-голяма корупция, това всеки го знае.
87
3
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Много са ми смешни тия студенти от тоя измислен университет УНСС-"утре носете съответната сума".
86
4
 
37
 
! Отговори
От Германия преди 6 години
Браво на студентите за тези колажи...явно са умни,добре ориентирани в политическата обстановка и със страхотно чувство за хумор...И незнам как може да има уважаващо учебно заведени ,което да кани такова *** като Бареков...за него негативните епитети не могат да ми стигнат
85
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NYAKAKV SI ,,GENIALEN" KONPOZIZONER G-GA KIPROF-A POLUCAVA DOHOT OD DARGAVATA I NEGUDUVA SRESHTU BALGARSKATA DARGAVA-MALKO MU BILI 200 LV.,A KOGATO NAPIASA PESEN SRESHTU KOMUNISTITE NE BESHE BEDEN,NE V PRUKSEL SI HVARLYAI PASHIPORTA, A AKO ISKASH I F CERNO MORE .AZ SAM BEZ RABOTA,A NIKOI NE MI PODARYAVA 200 LV.
84
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе това с Бареков го оставете.Кажете защо УНСС праща студентите си да търчат като изоглави по училищата в страната и да агитират зрелостниците да кандидатстват там.Ами защото заетостта в УНСС тази година е малко над 40%.Нещо нормално за един ВУЗ,в който нивото на учебния процес е за слаб-2,а това на корупцията за отличен-6.
83
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BARALEKOV E NARODEN TRIBUN--ZELIAT BALGARSKI NAROD GO OBICA.
82
13
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
Щом може Деса Радева да изнася нерегламентирани лекции пред ученици.защо да не може и Бареков!
81
2
 
5
 
! Отговори
С преди 6 години
До Обикновен гражданинИма истина в това.. Но при желание от страна на студента може много да се постигне - със знания и много добър успех може да се реализира още по време на следването си и да бъде поканен на работа. Успех на всички, които имат желание да учат и постигнат кариерно развитие.
80
2
 
17
 
! Отговори
толераЗД преди 6 години
Интересно ми е тези от Студентския Съвет дали са направили допитване до студентите, които представляват дали одобряват Бареков като лектор? Явно има недоволни при положение, че са се навъдили колажи от такова естество. А и университетът е място за свободен обмен на идеи - какво значи заплашване с полиция?! Бой с пръчки за Студентския Съвет и у лево! И аз не бих се радвал особено - пътувал съм в самолет с господина, които няма особено чаровно и/или академично излъчване.
79
2
 
29
 
! Отговори
Обикновен гражданин преди 6 години
Едно време УНСС беше класа ......... жалко за родителите, които се заробват за да издържат пишман икономисти без грам шанс за реализация. Трябва да се ограничи приема в тези вузове.