Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева

Твърди, че заради нея президентът хлътнал по Деси Банова
14 дек 2017 07:10, Златко Желев
156
Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева
Снимка: За жената

Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента.

Пред близки приятелки тя споделила, че има вина за изчерпването на брака им, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като държавен глава.

"Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена", признала Юлияна с известна доза тъга и самокритичност, пише "България днес".

Вече месеци наред Плевнелиев твърди, че е в хармонична връзка със синоптичката Деси Банова.

Още по темата

В края на миналия месец двамата гостуваха при Гала и изпаднаха в подробности за първата си среща, за развитието на любовта им, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза на свой ред Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", настоя още президентът.

Показването им отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот с Росен Плевнелиев. Затова и ден по-късно тя обяви, че приключва с интервютата.


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
0
 
! Отговори
ради преди 5 месеца
журналисти,какво толкова има да я следите деси,и тя е човек като всички останали,не представлява кой знае какъв интерес
125
1
 
1
 
! Отговори
Боо преди 10 месеца
Ми как да застане до ...., права е.
124
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И аз съм виновен , и аз , и аз ....
Само Вожда и магарето Му Росен са чисти като умит суджук !
Хааа Хх , браво , бе , Джурналисти герберасти.
123
3
 
12
 
! Отговори
до Shark преди 10 месеца
Путин никой не го придружава но той наистина е ПРЕЗИДЕНТ на президентска държава и уважаван като такъв в целия свят,а нашия е фигурант в парламентарна република и "първа" дама по българската конституция не съществува така. че протокола не го изисква.
122
16
 
7
 
! Отговори
юлианчето преди 10 месеца
явно е голяма и дива комплексарка,щом като за 5 години не поиска поне веднъж да се появи до съпруга си и никога не го подкрепи в нелекия му мандат. Дано да е щастлив с хубавата Деси!
121
5
 
16
 
! Отговори
Shark преди 10 месеца
До адмирации за, Значи "Първа дама" не и изживяване, а задължение, с което настоящата се справя добре. Виждате, че съпругите на всички президенти ги придружават на много места и това е част от протокола. А Юлияна наистина има ум в главата си, щом е разбрала че нейния плюнчо не става за президент. Позицията и е била напълно умишлена и правилна, още отначало тя е била против той да става президент, защото вероятно е знаела че ще е един палячо, какъвто реално си беше.
120
6
 
17
 
! Отговори
адмирации за, преди 10 месеца
Юлияна,достойна за уважение жена.Още повече и с ум в главата та не се изживяваше като "първа" дама и туристка(като настоящата) защото знае че сме парламентарна република и президента е само представителна, но абсолютно излишна фигура в България.
119
15
 
8
 
! Отговори
Роско преди 10 месеца
Тука руските *** отново се скъсаха да плюят бившия Президент,като сега е от злоба и завист,че човека си хванал хубаво гаже и е щастлив! Бил мекотешо и не знам си какво,но пропускат факта,че се искат здрави топки,да се изправи и изрече истините за Русия,а всички видат каква цена пали за това и продължава да плаща! Кога родоотстъпниците ще спрат да плюят бивш свой Президен,само дето казал нещо срещу Чужда стана!
118
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Деси е много смела, тя е герой.


....***, нещастен е бедния обикновен българин, който всеки ден оцелява в мизерията си.
117
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Юлияна беше против кандидатирането на Росен за президент.
Също така не одобряваше и участието му във властта съвместно с Бндта и ГЕРБ.
Донякъде се беше примирила с министерстването на Росен, защото и беше ясно, че този дълг към комунистите за бързото забогатяване трябва да се плати. На ГЕРБ и лично на Борисов , разбира се, като наследници (истински) на БКП.
Но принудата Росен да стане подлога на Борисов , като президент и дойде в повече.
Ако е виновна за това - респект за силата на тази жена.
116
16
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не съжалявай Юлияна,няма за какво!Тази жена винаги ме е кефила,въпреки че не я познавам.Не се полакоми за слава и власт,остана си все така земна и скромна,невлизаща в полезрението на камерите.Браво Юлияна
115
2
 
29
 
! Отговори
Джони Холидей преди 10 месеца
Много грешиш. Не ми дреме нито за Русия нито за тъпата Америка дреме ми само за майка България и страданието на моя си народ какъвто и да го наричат. Всички държави ни мислят злото и как да ни експлоатират а най гадното и от което ме боли най-много е, че родни братя и сестри се гаврят с собствения си народ. За ония по долу който описах е един от тях. Бог да пази майка България и от врагове и от сънародници с лоши намерения.
114
13
 
9
 
! Отговори
Читател 22 преди 10 месеца
Да прочета нещо свястно от журналист! За коментарите, какво? Нормални русороби насърчени да мърсят! Много боли, че Президент Плевнелиев нарече русия агресивна към Родината! Ама как да го похвалим-нали не е страхливеца Бойко, който харесва путин и фашистката политика на раша!
113
15
 
22
 
! Отговори
Джони Холидей преди 10 месеца
Много добре е постъпила бившата президенша, че не се е показвала пред света. Мъчно е да си прекършиш душата с такъв мухъл като плевнята. Аз се срамувам само като го чуя да говори а за женствените му движения не искам и да си спомням. Само се питам в тая изкуствена двойка на годината кой е мъжът в най новата връзка аз не знам виждам само две хубавици.
112
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нито веднъж не го е подкрепила, и сигурно е било много срамно за нея да гледа това мекотело как беше със събути гащи и мазна физиономия, как беше станал за майтап на цялата страна, как ББ му сресваше перчема пред камерите, как не спираше да говори глупости и да излага цял един народ и винаги с ъс слугинската физиономия и с евроценностите. Пълен срам! За една жена да вижда това в мъжът си, сигурно е много тежко. Сигурно се е червила много. Това нищожество даже и в личен план не е мъж
111
2
 
36
 
! Отговори
Е ко преди 10 месеца
Два реда за Юлияна и две страници за Десито - защо изобщо беше необходимо това бомбастично заглавие, което най-вероятно няма нищо общо с истината?
110
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От американското посолство са го посъветвали да не крие повече връзката си, че хибридните войни ще го плюят много и така се стига до тази сапунка.
109
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
гушнала е некой лев, милата
108
7
 
7
 
! Отговори
Румен преди 10 месеца
Ето пример,какво е Фалшива новина!
107
10
 
7
 
! Отговори
Румен преди 10 месеца
Пред близки приятели,автора на тази уникална новина е споделил ,че си пада по козички!
Чух и две баби,на опашка в магазин,говореха за същото,но не били козички ,а пръчове!

Значи е вярно,не,знам,така казаха!