Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева

Твърди, че заради нея президентът хлътнал по Деси Банова
14 дек 2017 07:10, Златко Желев
156
Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева
Снимка: За жената

Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента.

Пред близки приятелки тя споделила, че има вина за изчерпването на брака им, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като държавен глава.

"Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена", признала Юлияна с известна доза тъга и самокритичност, пише "България днес".

Вече месеци наред Плевнелиев твърди, че е в хармонична връзка със синоптичката Деси Банова.

Още по темата

В края на миналия месец двамата гостуваха при Гала и изпаднаха в подробности за първата си среща, за развитието на любовта им, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза на свой ред Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", настоя още президентът.

Показването им отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот с Росен Плевнелиев. Затова и ден по-късно тя обяви, че приключва с интервютата.


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
1
 
! Отговори
ради преди 10 месеца
журналисти,какво толкова има да я следите деси,и тя е човек като всички останали,не представлява кой знае какъв интерес
124
2
 
2
 
! Отговори
Боо преди 1 година
Ми как да застане до ...., права е.
123
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм виновен , и аз , и аз ....
Само Вожда и магарето Му Росен са чисти като умит суджук !
Хааа Хх , браво , бе , Джурналисти герберасти.
122
3
 
13
 
! Отговори
до Shark преди 1 година
Путин никой не го придружава но той наистина е ПРЕЗИДЕНТ на президентска държава и уважаван като такъв в целия свят,а нашия е фигурант в парламентарна република и "първа" дама по българската конституция не съществува така. че протокола не го изисква.
121
17
 
7
 
! Отговори
юлианчето преди 1 година
явно е голяма и дива комплексарка,щом като за 5 години не поиска поне веднъж да се появи до съпруга си и никога не го подкрепи в нелекия му мандат. Дано да е щастлив с хубавата Деси!
120
6
 
17
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До адмирации за, Значи "Първа дама" не и изживяване, а задължение, с което настоящата се справя добре. Виждате, че съпругите на всички президенти ги придружават на много места и това е част от протокола. А Юлияна наистина има ум в главата си, щом е разбрала че нейния плюнчо не става за президент. Позицията и е била напълно умишлена и правилна, още отначало тя е била против той да става президент, защото вероятно е знаела че ще е един палячо, какъвто реално си беше.
119
6
 
19
 
! Отговори
адмирации за, преди 1 година
Юлияна,достойна за уважение жена.Още повече и с ум в главата та не се изживяваше като "първа" дама и туристка(като настоящата) защото знае че сме парламентарна република и президента е само представителна, но абсолютно излишна фигура в България.
118
16
 
8
 
! Отговори
Роско преди 1 година
Тука руските *** отново се скъсаха да плюят бившия Президент,като сега е от злоба и завист,че човека си хванал хубаво гаже и е щастлив! Бил мекотешо и не знам си какво,но пропускат факта,че се искат здрави топки,да се изправи и изрече истините за Русия,а всички видат каква цена пали за това и продължава да плаща! Кога родоотстъпниците ще спрат да плюят бивш свой Президен,само дето казал нещо срещу Чужда стана!
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Деси е много смела, тя е герой.


....***, нещастен е бедния обикновен българин, който всеки ден оцелява в мизерията си.
116
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Юлияна беше против кандидатирането на Росен за президент.
Също така не одобряваше и участието му във властта съвместно с Бндта и ГЕРБ.
Донякъде се беше примирила с министерстването на Росен, защото и беше ясно, че този дълг към комунистите за бързото забогатяване трябва да се плати. На ГЕРБ и лично на Борисов , разбира се, като наследници (истински) на БКП.
Но принудата Росен да стане подлога на Борисов , като президент и дойде в повече.
Ако е виновна за това - респект за силата на тази жена.
115
16
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съжалявай Юлияна,няма за какво!Тази жена винаги ме е кефила,въпреки че не я познавам.Не се полакоми за слава и власт,остана си все така земна и скромна,невлизаща в полезрението на камерите.Браво Юлияна
114
2
 
30
 
! Отговори
Джони Холидей преди 1 година
Много грешиш. Не ми дреме нито за Русия нито за тъпата Америка дреме ми само за майка България и страданието на моя си народ какъвто и да го наричат. Всички държави ни мислят злото и как да ни експлоатират а най гадното и от което ме боли най-много е, че родни братя и сестри се гаврят с собствения си народ. За ония по долу който описах е един от тях. Бог да пази майка България и от врагове и от сънародници с лоши намерения.
113
13
 
10
 
! Отговори
Читател 22 преди 1 година
Да прочета нещо свястно от журналист! За коментарите, какво? Нормални русороби насърчени да мърсят! Много боли, че Президент Плевнелиев нарече русия агресивна към Родината! Ама как да го похвалим-нали не е страхливеца Бойко, който харесва путин и фашистката политика на раша!
112
15
 
23
 
! Отговори
Джони Холидей преди 1 година
Много добре е постъпила бившата президенша, че не се е показвала пред света. Мъчно е да си прекършиш душата с такъв мухъл като плевнята. Аз се срамувам само като го чуя да говори а за женствените му движения не искам и да си спомням. Само се питам в тая изкуствена двойка на годината кой е мъжът в най новата връзка аз не знам виждам само две хубавици.
111
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нито веднъж не го е подкрепила, и сигурно е било много срамно за нея да гледа това мекотело как беше със събути гащи и мазна физиономия, как беше станал за майтап на цялата страна, как ББ му сресваше перчема пред камерите, как не спираше да говори глупости и да излага цял един народ и винаги с ъс слугинската физиономия и с евроценностите. Пълен срам! За една жена да вижда това в мъжът си, сигурно е много тежко. Сигурно се е червила много. Това нищожество даже и в личен план не е мъж
110
2
 
37
 
! Отговори
Е ко преди 1 година
Два реда за Юлияна и две страници за Десито - защо изобщо беше необходимо това бомбастично заглавие, което най-вероятно няма нищо общо с истината?
109
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От американското посолство са го посъветвали да не крие повече връзката си, че хибридните войни ще го плюят много и така се стига до тази сапунка.
108
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гушнала е некой лев, милата
107
8
 
7
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Ето пример,какво е Фалшива новина!
106
11
 
7
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Пред близки приятели,автора на тази уникална новина е споделил ,че си пада по козички!
Чух и две баби,на опашка в магазин,говореха за същото,но не били козички ,а пръчове!

Значи е вярно,не,знам,така казаха!