Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева

Твърди, че заради нея президентът хлътнал по Деси Банова
14 дек 2017 07:10,
156
Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева
Снимка: За жената

Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента.

Пред близки приятелки тя споделила, че има вина за изчерпването на брака им, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като държавен глава.

"Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена", признала Юлияна с известна доза тъга и самокритичност, пише "България днес".

Вече месеци наред Плевнелиев твърди, че е в хармонична връзка със синоптичката Деси Банова.

Още по темата

В края на миналия месец двамата гостуваха при Гала и изпаднаха в подробности за първата си среща, за развитието на любовта им, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза на свой ред Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", настоя още президентът.

Показването им отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот с Росен Плевнелиев. Затова и ден по-късно тя обяви, че приключва с интервютата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
8
 
7
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Ето пример,какво е Фалшива новина!
96
11
 
7
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Пред близки приятели,автора на тази уникална новина е споделил ,че си пада по козички!Чух и две баби,на опашка в магазин,говореха за същото,но не били козички ,а пръчове!Значи е вярно,не,знам,така казаха!
95
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам горната снимка и определено в лицето на вече бившата г-жа Плевнелиева личи повече характер, отколкото на бившето й мъж и на Деса Поетеса.. пардон, Синоптичка. Колкото до личният им живот - след смъртта на дете малко бракове оцеляват. Прибавете и кризата на средната възраст на бившето Президент и картинката е с предизвестен край.
94
11
 
38
 
! Отговори
Безхаберие преди 6 години
Не съжалявай Юлиана, очевадно е, че няма за какво!!!!
93
15
 
43
 
! Отговори
г-жо Юлияна преди 6 години
по-добре кажете на бившото да спре да се излага с демонсрация на тез сълзливи любови със известни "дами" в името на Вашите деца и все пак като бивш Президент на Бг !
92
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси - Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
91
47
 
37
 
! Отговори
Евала преди 6 години
Едно голямо БРАВО на Президента Плевнелиев , доказа ,че може да устоява на тежките удари и като Президент и при личната трагедия със сина му и с пълния игнор отстрана на бившата му жена !
90
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ! за пръв път някой в тая държава да каже ,че е виновен - за каквото и да било
89
4
 
51
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"Пред близки приятелки тя споделила" - разбирай пълна журналистическа измислица. Чест й прави на бившата съпруга, че изцяло се бе дистанцирала от обществения интерес и докато Плевнелиев беше президент нито веднъж не се появи нито по телевизии, нито по вестници, за разлика примерно от настоящата президентша Генерал Деси или другата Деси и т.н.. Затова не виждам защо сега насила жълтата преса трябва да й се меси в личния живот.
88
14
 
24
 
! Отговори
Поредните жълтини преди 6 години
Кой го интересува,кой бил прав или кой бил крив за една раздяла или развод?!Това е работа на адвокатите и съда да определят вина!?И ако е истина това,а не поредната лъжа,защо още от самото начало на мандата му,тя започна да се дърпа,да се държи,като ***,а не като първа дама??Не съм фен на президентската институция,но евала на сегашната Десислава Радева!!Ама такава била,онакава била,това било,онова било,било,каквото било!!Плътно до него,зад него,пред него,така правят умните жени!!!!
87
13
 
30
 
! Отговори
Аман преди 6 години
"Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия."Този колко е забавен. Цялата страна му се подиграва и го нарича българичка, а той се мисли за знаменитост. Пази боже...
86
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
+3 РЕДА ЗА ЮЛИАНА И СТАТИЯТА СЕ ОБЪРНА ЗА ДЕСИ. ОСТАВЕТЕ НАРОДА ДА ЖИВЕЕ КОЙ КАКТО ИСКА. НАЛИ НА НИКОГО НЕ ПРЕЧАТ.
85
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десито е доказана интерсчийка , щото богатия гръцки бизнесмен намери по-богат български бизнесмен . Ако съдебната система си бе свършила работата едва ли Десито щеше да бъде с този?
84
41
 
24
 
! Отговори
Така така преди 6 години
Хахахаха нали беше много отворена *** мутро селска?Нали не желаеше да придружаваш президента по време на визите му когато го наградиха в 28 държави?Нали беше много отворена?Лай в мъглата сега!
83
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост след 1944 г. се унищожават нравствените устои на българина и това го виждаме днес. Всички сегашни недостатъци на българина са остатък от соца или поне са се развили в невъобразима степен при соца.Злоба завист, да се предреждаме на опашки, да се бутаме навскъде с всички.Българинът сега не е това, което е бил преди 1944 г. Тогава хората са били работливи, а сега вече само се гледа да се скатава, да се пуши цигара в работно време, да се злобее против всички, да се правят интриги.
82
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много злоба има у българина.Трупана с годините.Преди 1944 г. не е било така.
81
0
 
21
 
! Отговори
Бау преди 6 години
На "пише 'България днес'" спрях да чета. Като цитирате жълти издания настръхвам. След като почина сина му на Плевенлиев очаквах да се разделят. Сто процента е било "ти си виновен" и т.н. Малко семейства се справят с подобна трагедия :(
80
0
 
0
 
! Отговори
Gogeto преди 6 години
До Коркома 69.На един акъл сте с ***.Що не се вземете като толкова се харесвате,ами лъжете жените само.
79
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ни занимавате с леката синоптичка. Разбрахме колко й е акъла на красавицата.
78
11
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
След дъжд...качулка.Ами да беше го подкрепила човека,а не да става за смях на цяла България и половината свят.Браво на Деса,няма да повтори тази грешка и ще го...подкрепя яко.