Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева

Твърди, че заради нея президентът хлътнал по Деси Банова
14 дек 2017 07:10,
156
Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева
Снимка: За жената

Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента.

Пред близки приятелки тя споделила, че има вина за изчерпването на брака им, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като държавен глава.

"Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена", признала Юлияна с известна доза тъга и самокритичност, пише "България днес".

Вече месеци наред Плевнелиев твърди, че е в хармонична връзка със синоптичката Деси Банова.

Още по темата

В края на миналия месец двамата гостуваха при Гала и изпаднаха в подробности за първата си среща, за развитието на любовта им, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза на свой ред Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", настоя още президентът.

Показването им отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот с Росен Плевнелиев. Затова и ден по-късно тя обяви, че приключва с интервютата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко много работа направиха за медиите . И едните и другите доволни ...Нека си пият кафетата в Гърция, ама пичове и ние с моята жена пием кафе ... голям праз.Доста станаха "риалити" звездите в тази държава . Нещо като с университетите ни (доста повече от желаещите да учат). Като се усети мекото на баницата и - хайде всичко живо почва да прави бизнес.
56
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пред близки приятелки тя споделила..."---Уау, каква "висша класа" журналистика.
55
8
 
10
 
! Отговори
... преди 6 години
Какъвто бившия президент такава и бившата му жена- хич не са за пред хора, ама нейсе
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бившите мястото им е в миналото. За това са бивши.
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
разпуаках се!
52
6
 
19
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 години
Ама че мелодрама. Нито един от двамата заслужава някакво медийно внимание - с нищо не са допринесли за добруването на България.
51
2
 
15
 
! Отговори
клюка преди 6 години
Пишете, когато застане пред вашите журналисти и говори за "вината си"! Това с близките приятелки е, като да събираш от десет дерета вода!
50
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кому е нужна цялта тази информация.
49
2
 
7
 
! Отговори
Презо-Суджук-Ахнален преди 6 години
Презо е първата гостенка на симитрлийската кметска службаОт там са му първите суджук-лавъ сторис
48
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдейки по коментарите, никой не страда от раздялата с експрезидента. Така че тази не е единствената.
47
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е пълен ***! Как можа да ни бъде президент!
46
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещат се Лилето Павлова и Плевнелиев на един банкет. Ей, Лиле страшна п..ка си! - казал президента. И ти! - отговорила тя.
45
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента."Е тази нищо не каза. Че кой страда от раздялата с ***?
44
2
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Не била готова !!! Що не се омъжи за клошар тогава ?!
43
10
 
32
 
! Отговори
българка преди 6 години
Тя винаги е била честна и от самото начало не е искала съпругът и да става президент. Роската също отначало не искаше, после се извъртя и плямпаше разни глупости за мисия и дрън-дрън - каквото му беше казал наставника му Бойко. Плевнелиев изостави жена си и трите /тогава бяха три/ си деца, за да угоди на Б.Б.Обаче мандата свърши, къде да отиде ? При Бойко ли? Сега се е вкопчил в Десито и буквално я задушава с присъствието си, тя заряза детето си заради него. Росен е кофти човек, не всичко е пари
42
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
банова е постна сарма, сладникава красота като на барби, никакъв чар, никакъв характер....абе идеални са един за друг
41
5
 
15
 
! Отговори
Добре измислено! преди 6 години
Президентът Плевнелиев разигра един чудесен скеч на тема: публичната изява на любовни изживявания. Нима той е първият такъв случай. Не наблюдаваме ли вече почти една година подобни публични изяви, които не са свойствени за представителите на институцията Президент, навсякъде другаде по света и общо-взето се приемат за неприлични.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Новини" ...
39
0
 
35
 
! Отговори
Смех у залата преди 6 години
Статията уж е посветена на бившата жена на президента и има два реда в началото за нея,а после се мята изцяло на познатата вече история за "веселата страна на нещата". Желев гениален си!
38
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
виновна си че си се омьжила за този чиляк