Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева

Твърди, че заради нея президентът хлътнал по Деси Банова
14 дек 2017 07:10,
156
Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева
Снимка: За жената

Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента.

Пред близки приятелки тя споделила, че има вина за изчерпването на брака им, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като държавен глава.

"Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена", признала Юлияна с известна доза тъга и самокритичност, пише "България днес".

Вече месеци наред Плевнелиев твърди, че е в хармонична връзка със синоптичката Деси Банова.

Още по темата

В края на миналия месец двамата гостуваха при Гала и изпаднаха в подробности за първата си среща, за развитието на любовта им, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза на свой ред Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", настоя още президентът.

Показването им отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот с Росен Плевнелиев. Затова и ден по-късно тя обяви, че приключва с интервютата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари