Със светлината на Рождество: Да е мир и благоденствие

Митрополит Наум пожела топлина във всяко семейство
24 дек 2017 13:12,
9
Със светлината на Рождество: Да е мир и благоденствие
Снимка: архив "Булфото"

Светлината на Христовото Рождество да озари и съгрее всяко християнско семейство, та съпреживявайки радостта на Боговъплащението да пребъдвате в здраве, мир и благоденствие . Това послание отправи Русенският митрополит Наум по повод настъпващия празник Рождество Христово.

"В навечерието на пресветлия празник се обръщаме към вас с благослов и с послание за благодат и мир, за истинска и неподправена радост, за дръзновение и християнска ревност в общото ни свидетелство за Иисуса, нашия Господ и Спасител", каза митрополит Наум, цитиран от БТА.

Още по темата

Според светият отец с очакването на Христовото Рождество ние отново се присъединяваме към радостта на цялата вселена и към ангелския хор, който пее: "Слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение!".

"И така, в преклонение пред непостижимото за човешкия ум величие на Божията тайна - в невъзможността си да проумеем дивния Божи промисъл, от дълбините на нашите сърца и души да възкликнем: "Господи, Слава Тебе!", призова Русенският митрополит Наум.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Бранимир преди 6 години
Честито рождество христово а противниците светлина да ги озари и да прогледнат на добро хубавия свят в който живеем . Мир в душите на всинца амин
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BurzumКато те гледам,ти желаеш да бъдеш за храна на лъвовете...
5
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 6 години
И Соломон Паси честити Рождество христово на българския народ! Не е фашистки майтап, имало си е бизнес причина. Когато се разхождал в парка на Свободата - сега този парк се нарича Борисофата градина, на името на Цар Бойко Борисоф, видял ослепително сияние. Панал на колене и гръмък глас отгоре, от подебесието му казал - Мони, Мони, защо Ме гониш? Отогава се нарица Соломон, и е приказно богат! Свидетели са телевизиония екип дето го придружавал в парка.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито дядо Коледа рождество
3
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
колко години господ гледа какво става по земята и не взема мерки колко смьртколко мьки и защо заради печалбите от орьжието молете се на господ русия китаии индия да се обединят и да спрат воината няма друго спасение
2
8
 
5
 
! Отговори
СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ преди 6 години
ЧЕСТИТО РОЖЕСТВО ХРИСТОВО!!!!!!ЧЕСТИТО НА БОКО И ВАЛЕРИ--- И ОТ ТЯХ , ВСЕКИ КОМУНИСТ , ДА ТРЕПЕРИ!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека Божията светлина озари и нашата изстрадала България. Да прибере Дедо Боже Суджук паша, колкото по-рано, толкова по-добре за нас. Да въздъхнем от него и крадливата му Шайка, да натикаме по затворите крадльовците Му, да връщат милиярдите и българинът да задиша сеободно и повярва, че има Възмездие за геноцида.