Велик Стефан на Стефановден: Вътрешно търся усмивката

"От човека зависи! Ако искаш да ти е тъжно – ти е тъжно"
Обновена: 27 дек 2017 17:02 | 27 дек 2017 16:39, Красимир Ангелов
43

На Стефановден телевизия Bulgaria On Air ви среща с един от най-големите именици днес - проф. Стефан Данаилов.

Според големия български актьор от човека зависи как ще се чувства. "Ти, ако искаш да ти е тъжно, ти е тъжно. Ако искаш да ти е весело – ти е весело", сподели Стефан Данаилов.

И посочи, че винаги търси усмивката в своя ден.

Прочутият ни актьор посочи, че вече не гледа драми, а само комедии. А ако искаш да си направиш весело, сам трябва да си го направиш.

"Аз желая да се случат само хубави неща", сподели именникът.

Какво още каза Стефан Данаилов вижте в репортажа на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Бат Ламбо - Вечният комунист ... ""..........Бат Ламбо излезе лоялен човек. Лоялен към комунизма и комунистите, които му дадоха всичко в този живот. За съжаление лоялните хора за малко ... с което не оправдавам комунизма естествено.
13
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да има справедливост искам да кажа , че днес има един много по велик човек и това е Стефан Цанев. Писател , поет , драматург и изключително скромен човек. Да ама тай не е комунист и не трябва да го споменаваме , защото ще засенчи неграмотния Стефан Данаилов , който пише сваДба и има незаконен син в САЩ , а не в Русия .
12
8
 
15
 
! Отговори
Българин преди 6 години
И какво му е великото на този? Трябва ли да изброявам имената на български артисти, които са много по-добри от него?
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До радев 3Прав си колега . Ние нямаме настояще , а само минало. Умишлено ни се натрапват някакви изкопаеми , които са велики , но не съвсем .
10
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почнат ли много да те хвалят не е на добре. Иначе артист от средна класа, ако не беше комунист и баща му мандраджия никой нямаше да го знае. Извън филма на всеки километър , който младите хора не познават каква значителна роля е направил.никаква .
9
11
 
14
 
! Отговори
роко преди 6 години
Абе тоя дядо Стефчо вече на пръст мирише,уринира в памперс а те ходят да го търсят!!!Защо веднъж него попитаха защо прати синчето си в Америка,а не я братска Русия
8
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не знам какво е това, постоянно да му ходят телевизиите на крака у тях и да дава мъдрости в ефир. Явно е партийно поръчение. Дайте и на младите актьори не ремсисти да се изкажат.
7
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си най-великият Стефан.Има много други Стефановци по достойни от теб.Ти дори не беше добър актьор.Да красавец като млад,но далеч не си Ален Делон.Сигурно си имал много връзки,но това не е за хвалене.Смешен си сега когато си в това състояние да се правиш на велик любовник.Сега когато жена ти я няма си много смел.
6
4
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
така е, тука е някаква вечност.
5
3
 
20
 
! Отговори
А. Колева преди 6 години
Бат Ламбо - Вечният комунист
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жив и здрав но защо всекидневно ни го натрапват и го величаят по всички медии?! И не само него а и стотици други певци, спортисти и актьори! Били велики, били не знам си какви там, величаят ги, интервюират ги, искат мнението им по всички житейски въпроси, а те на свой ред го го дават с нескрито самочувствие. Имам чувството, че живеем в света на актьорите, а замислете се, какво всъщност са те, ако не просто едни актьори?!?!
3
6
 
22
 
! Отговори
радев преди 6 години
ПОКРАЙ НЕГО СЕ ЧУВСТВАМ ВЕЧНО МЛАД, ПУСКАМ ТЕЛЕВИЗОРА ГЛЕДАМ БАТ СЕРГО, СМЕНЯМ КАНАЛА-ЛИЛИ ИВАНОВА, ЩРАКАМ ПАК- ВАСКО КЕЦА , СЯКАШ ВРЕМЕТО Е СПРЯЛО
2
15
 
12
 
! Отговори
Доктора преди 6 години
Великият Любовник......Дали ходи на гроба на жена си всеки ден да иска прошка??????
1
10
 
22
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Да е жив и здрав !!!