Равносметка: Скучна и обикновена 2017 г. през очите на Плевнелиев

Румен Радев допуснал не една и две грешки през 2017 година
31 дек 2017 07:30,
280


Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев е категоричен, че няма да влезе отново в политиката.

"Нито ще основавам, нито ще влизам в политически проект. Не е това пътят на един успешен президент, просто не му прилича. Аз бях и оставам президент на всички българи, а не в една, или друга политическа партия!", отсече Плевнелиев.

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че би наложил вето върху антикорупционния закон.

Още по темата

"Ще берем лоши плодове от този закон. Но съм против Румен Радев да назначава шефа на антикорупционното звено. Некоректна е тезата на Радев, че ГЕРБ проявява ревност и иска да назначава всички ключови позиции", посочи той.

Според Плевневлиев сегащният президент Румен Радев е допуснал не една и две грешки през 2017 г.

"Не го видяхме на международната сцена и именно там допусна много грешки. Той изгуби тежест в ЕС. Опита се да разцепи ЕС на две", заяви Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
76
 
3
 
! Отговори
Браво на Плевнелиев преди 6 години
Единственият достоен български президент ,който каза -не на руската инвазия в Европа !
63
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не го видяхме на международната сцена и именно там допусна много грешки."Ко каза Роска? Международната сцена? Да поздравиш президента на Чехословакия, тъй де, на Полша! Я отиди на някоя от срещите на НАТО да издадеш още някоя натовска тайна. Или пък отиди във Ватикана пак да нарушиш протокола, като накараш Папата да излезе от приемната да си вземе 200 килограмовия подарък. Или пък отиди пак до Афганистан със самолет под чужд герб. Или изгони българските журналисти и покани само турските!
62
2
 
58
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Хората толкова се отвратиха от него, че Борисов и Цветанов се уплашиха, че повторна кандидатура от страна на ГЕРП за Плевнелиев ще бъде тотална катастрофа за ГЕРП и го махнаха.
61
48
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
Според Плевневлиев сегащният президент Румен Радев е допуснал не една и две грешки през 2017 г."Не го видяхме на международната сцена и именно там допусна много грешки. Той изгуби тежест в ЕС. Опита се да разцепи ЕС на две",АМИ ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА РАЗЦЕПИ ЕС , НАЛИ Е РУСКА ПИОНКА !ДОРИ ПРЕД НАРОДА НЕ Е КАЗАЛ МНЕНИЕТО СИ ОТНОСНО КРИМ !
60
2
 
46
 
! Отговори
socialen преди 6 години
За Плевнелиев гладуваха едва има-няма 25% от всички български избиратели. "Преднината" му пред Калфин беше от порядъка на статистическата грешка и беше постигната с масивни фалшификации и манипулации от страна на Борисов и Цветанов. Можеш да си представиш за какво става дума тогава...
59
1
 
56
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Пет години постоянни гафове и говорене на глупости. Пълна излагация. Затова Плевнелиев не можа да изкара втори мандат, че писна дори на Борисов и Цветанов с постоянните си глупости и гафове.
58
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магарето на Бойко.
57
3
 
50
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Съпругата му се срамува да застане до него. Пет години казваше, че се срамува от този цирк. Борисов каза през 2012 година, че магаре да бяха сложили, магаре щеше да бъде избрано.
56
2
 
32
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Най-доброто, което Борисов и Цветанов напраеиха досега, е че изритаха Плевнелиев от Пресиденството.
55
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нито ще основавам, нито ще влизам в политически проект. Не е това пътят на един успешен президент, просто не му прилича."Ама ти за успешен президент ли се имаш бе ахахахах ХАХАХАХАХААХХА
54
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този се кичи с титлата "президент" без още да е разбрал, че за него никой не е гласувал. Избраха го защото го посочи Борисов, по времената когато и "магаре да беше посочил, щяха да го изберат" (по думите на Борисов).
53
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета коментарите не само Плевнелиев е категоричен, че няма да влезе в политиката. Хората са още по-категорично, че няма да го допуснат там.
52
1
 
22
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
А вашите грешки видяхте ли ги сега когато не сте на власт????
51
2
 
40
 
! Отговори
щщд преди 6 години
За Новата година,освен здраве, пожелавам на всички българи завинаги да забравят,че това нещо са имали нещастието да го изтърпят няколко години! А на журналистите - да спрат да публикуват каквото и да е за тази нещастна особа!
50
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този .......... има наглостта да коментира Румен Радев???
49
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 години
До BurzumИдеята ти е страхотна!:))))
48
1
 
25
 
! Отговори
Аз преди 6 години
ТОЗ беше президент!?!?!? ОНЯ все още е премиер!?!?!?"Нека носим йоще срама по челото,синила от бича, следи от теглото;нека спомен люти от дни на позорда висне кат облак в наший кръгозор;нека ни отрича исторйята, века,нека е трагично името ни; нека"
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам защо преди десетилетия И у нас понякога е имало военен преврат! Имало е доблестни офицери, търпят, търпят, накрая им писне и им ***! Вижте на какво е заприличало страшилището ВМРО след 19 май 1934 г., а уж великият Ванчо Михайлов забягна в странство и повече не се появи тук!
46
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Pосен Плевнелиев е категоричен, че няма да влезе отново в политиката"Аз съм категоричен, че е по-вероятно да влезе в цирка
45
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как няма нито един уважителен коментар за този субект!