За много години! Друснахме Дунавско и ЕС вече е наш!

Екипът на Dnes.bg ви желае здраве и много усмивки през 2018 г.
1 яну 2018 00:01, Екип на Dnes.bg
132
За много години! Друснахме Дунавско и ЕС вече е наш!
Снимка: Reuters

Ето я – и тя дойде! Нова – новеничка! 2018 година влезе в домовете ни с наздравици, пожелания, фойерверки и весели софри. И, дай Боже, да бъде все такава – здрава, празнична, усмихната и пивка.

В този прекрасен и празничен момент екипът на Dnes.bg ви пожелава през цялата година да бъдете здрави, игриви и щастливи.  А заедно с това, разбира се, и много професионални успехи, да не спирате да се учите, да не повтаряте грешките си, да намирате удоволствие и в малките неща, да пътувате, да се наслаждавате, да обичате...

Да ви слушат децата, че даже и жената (мъжът разбира се – също). Да смените с чисто нова колата, а шефът да ви зарадва още от утре с по-висока заплата. Махмурлукът бързо да минава, а късметът цялата година да не ви оставя.

Евросъюзът да председателстваме и оправим, от инвестиции у нас чудо да направим!

И понеже годината е Олимпийска, ще пожелаем на нашите спортисти и 2-3 медала от игрите в Пьонгчанг. Защото тяхната радост ще бъде огромен повод за наша гордост.

А сега шампанско в чашите сипете и наздраве кажете! За много години, българи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честита Нова година на всички!
75
0
 
2
 
! Отговори
Dido преди 6 години
EC вече е наш или само за определен кръг хора , дай да се разберем , аз имам чувството , че дали е наш или не аз пак ще я карам на просишка тояга :) нека да влеем малко "оптимизъм" ....
74
0
 
6
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
Предвид европредседателството ... бакшишите дали ше дръпнат, а?50 ойро миза летище център. Документ за сумата ... медицинска бележка за високо кръвно
73
0
 
9
 
! Отговори
:)))) преди 6 години
Скъпи форумни мушмуроци!Да ви е честита 2018 г.!Живи и здрави,успешни и щастливи,сити и преуспяващи -такива да сме през цялата година и с нови сили да дискутираме тук!Нека социолози и политолози на базата на нашите коментари да правят изводи относно мнението на народа и да го докладват на управляващите.Смело напред, нека с мненията и предложенията си да повлияем благотворно върху развитието на света и на България!Пожелавам на всички дълъг, хубав живот и големи постижения!
72
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да пази майка-България и Русия-по-голямата ни сестра!!!
71
1
 
5
 
! Отговори
Тиквократ преди 6 години
Най-сетне започна нашето председателство, сега цял ЕС ще разбере що е то тиквокрация и има ли тя почва в Европа. А след председателството ЕС ще бъде трансформиран в първата Европейска империя, начело с вожда и учителя на народите, любимия ръководител, непобедимото слънце, нашия бащица и пожизнен диктатор цар Боко Първи Тиквун.
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ 26 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД ХОРАТА КОИТО КРАДНАХА ДЪРЖАВАТА
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvo ste blokirali pak komentarite ne moje da se pi6e , glupav Bagarski natod
68
6
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
А по сръбската телевизия при посрещането на Нова Година познайте какво "друснаха"?Не, не беше сръбско коло. Травиата. Операта. Това изпяха. И го "друснаха" в един шеметен валс. Сърби, какво да ги правиш!
67
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
Пишете" Бог да пази БГ",ама се вижда,че от него няма полза.Ние трябва да я пазим.45г. ни преспаха с атеизма,с великия СССР,със светлото ком бъдеще...а сега ни преспиват с евроценностите (=*** и под.извращения),със ортодоксалния съюз.По-щастливи или по-богати ли ще станем с Армения и Грузия?Крайно време е да се събудем.
66
1
 
13
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
За много години на всички колеги във форума и повече разум и аргументи с коментарите ,но с по-малко емоции и по-малко простащина в коментарите . А на журналистите в този сайт повече стещи новини и по-малко жълтинизъм в новините ,а и професионализма няма да е лошо да повишат и граматически грешки по-малко да допускат .С Новат 2018 -Здраве и успехи на всички !
65
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За много години! Друснахме Дунавско и ЕС вече е наш!"Само днесаджиите не са разбрали, че ЕС няма да е "наш", а ние ще сме му хотел и банкетна зала.
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хорото не се друса , хорото се тропа . Ще има още много да тропаме с тези Хаджи - Генчовци начело .
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова година ,нови ядове.Ще поживеем и ще видим.
62
2
 
15
 
! Отговори
ромелиец преди 6 години
Съединихме България и предадохме всичко на столицата!!!!!!!!!!
61
22
 
6
 
! Отговори
промити мозъци преди 6 години
Русия ни запази териториите, но етноса, вярята и културата - Турция!
60
25
 
8
 
! Отговори
си гледаме султана преди 6 години
Само майка Турция ще ни изкара от болшевишката ни комунистическа кал...........Познаваме се добре от 5 века - време достатъчно да сме турски северен вилает!!!!!!!!!
59
1
 
11
 
! Отговори
Приносът ни за ЕС преди 6 години
До АнонименДУНАВСКОТО НИ ХОРО!!!!
58
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да пази България и Русия!!!
57
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП трябва да се очисти от гадинките като Георги Гергов-свинаря-милионер-масон, както и от крадци като Дора Янкова - кметицата на Смолян..................има и други гадинки в БСП, но Корнелия започна добре....................