Деси Радева за розовото букле във Виена: Просто Nevena!

Съпругата на президента благодари на дизайнерката за роклята
Обновена: 2 яну 2018 12:12 | 2 яну 2018 12:12,
178

Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева благодари публично на дизайнерката си за роклята в розово букле, с която се появи на прочутия Новогодишния концерт на Виенска филхармония.

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен.

Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Още по темата

Тоалетът на Радева отново се превърна в по-обсъждана тема от самото посещение на президента. На фона на похвалите и критиките съпругата на президента благодари на дизайнерката си Невена Николова.

"Просто Nevena! Благодаря ти!" написа Радева в профила си във Facebook. 

Nevena е известната българска дизайнерка Невена Николова, която живее в Лондон и е ушила роклите на не една и две знайни особи. Една от тях е сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Преди време Невена призна и че е отказала да ушие рокля на суперзвездата Бионсе, защото била претрупана от работа.

Самата дизайнерка също публикува снимки на Десислава Радева в профила си във Facebook.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата", написа тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
11
 
10
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До До "БЪЛГАРИН&qu. ТОЧНО ТАКА, ПРЕДИШНИЯТ НИ ИЗЛАГАШЕ НАВСЯКЪДЕ! ФАКТ!!! А НАЙ-ПОКАЗАТЕЛНОТО Е ТОТАЛНИЯТ ОТКАЗ НА СЪПРУГАТА МУ ДА ЗАСТАНЕ ДО НЕГО. ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМ РЕЗИЛ ЗА ЕДИН МЪЖ НЯМА!!!! СОБСТВЕНАТА МУ СЪПРУГА НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА, ТОЙ ТРЪГНАЛ УВАЖЕНИЕТО НА НАРОДА И НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ДА ТЪРСИ. ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА РАДЕВ, И НА СЪПРУГАТА МУ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА. А ЗЛОБАРИТЕ ДА СИ ЗАВРАТ ЗЛОБАТА НА ЕДНО ТЪМНО ЗАДНО МЯСТО!!!
132
3
 
10
 
! Отговори
до 133 преди 6 години
2 милиона му плащат командировките, хотелите и да купува на Деси чорапи - това са 80-те %, Иво ви го каза, колхозници, за *** на ставате
131
7
 
9
 
! Отговори
До "БЪЛГАРИН&qu преди 6 години
Ти като не си гласувал за него какъв отчет ще ти дава. Малко ли е, че еднокнижника не може да си разиграва коня и на всяко недоразумение налага вето. Три думи и ги слага мометално на място. Достатъчно е, че не ни излага по света както предишният. Е гроздето е кисело, когато е нависоко. Примири се, защото злобата разболява. Дерзайте гн Радев зад Вас са над 2 милиона избиратели, наймного в демократичната история на България!
130
8
 
11
 
! Отговори
до 130 преди 6 години
Какво свърши Румето, а, масковски арлекино? Само изстрадани бг пари троши по ЗАПАДНИ хотели, що не каже нащо за Крим, а, страхливото предателско куче?
129
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като бг данъкоплатец, искам да знам колко струват на Руми Радев хотелите и шампанското, защо трябва да влачи със себе си кучето Деси и колко му струва любовницата Иво Петков и колко плати за жартиерите й???
128
6
 
6
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До Българин. А Роско - усмихнатия *** даваше ли всяка година отчет??? Колко пари потроши, какво свърши и най-вече къде какви глупости ръсИ. То хубаво че хората го разбраха колко струва та не му се връзваха на думите и не се стигна до международни скандали. А????
127
4
 
5
 
! Отговори
Ъ... преди 6 години
До 1236. Оооо ако беше Цецка всички щяха да се чудят дали президента ни е жена, или мъж????
126
3
 
6
 
! Отговори
до 121 преди 6 години
Не бе, това било работно посещение, на 1.1.2018, хахаха, да оправдаят парите, Радев хапнал 2 вурста и Деса му затоплила чаршафите, да не я изпревари някоя бразилка, бай дъ уей
125
5
 
10
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Да, то защото другите две жени на снимката са със страхотни тоалети просто. И двете са като повлекани облечени, едната с тъмно син чорапогащник, черни обувки и плюшено сакенце, или пък другата, с дългата рокля, също като дирек. За прически пък дума не може да става. Ама иначе селските, злобни пръчки тук коментират само Десислава. Много добре си изглежда жената. И отново ще кажа-ТЯ Е ДО СЪПРУГА СИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЮЛИЯНА, КОЯТО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ БЛАГОВОЛИ ДА ГО УВАЖИ!НО СИГУРНО СИ Е ИМАЛА ПРИЧИНА!НАЛИ
124
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Чакам отчет на Руми Радев за 1 година президентство - колко пари потроши и какво свърши???!!! Айде, руска екскурзиантке, давай отчет!!!
123
12
 
14
 
! Отговори
криста преди 6 години
Намирам Д.Радева за стилна с този тоалет. И на общата снимка с други дами определено е най-добрата.
122
7
 
6
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Просто? Като десъ. Просто, просто, под снимкоте си коментират така тъмните кантарджийки от бургаските села. Радваме се, че се харесва, единствена е. За останалото... не е удобно, ако до днес не се е понаучила на стил и какво, къде се носи. Важното е да се пъчи там и да си харесва снимките.Кога отново ще навлече prosti Nevena??
121
3
 
2
 
! Отговори
до шматка преди 6 години
Mea culpa,лорд Минчев.
120
5
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 121Това е посещение на светско събитие а не дипломатическо.В случая дрескода може да е по свободен.Много охлюви разбирачи тука бе
119
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега мили коментатори и коментаторки, като станете "Президеншата..." шъ съ обличате както ви душа сака, и каквото ви е на сърце арно. Само да не е у други ден, щото шъ мъ няма, и шъ пропусна!
118
9
 
14
 
! Отговори
аз преди 6 години
*** Деса с тази рокля може да дои овцете в селото си,не да ни представлява във Виена! С тази рокля тя постава гръмко начало на грандиозната излагация под името българско преседателство на ЕС,която предстои. Ако президентът не е само президент,а и мъж да не я води подире си когато е по държавни дела. Да си я люби у тях и да не ние я натрапва,че олеква много!
117
4
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Дотягате вече с Деси буклето и сричкоговорещия "президент". Има много по-важни личности и събития.
116
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СИМПАТЯГИ
115
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво 114. Мога да приема мнението на някой, когато виждам как изглежда. Когато си анонимен е лесно. Кучето си лае керванът си върви. Това е президентът и неговата съпруга. Факт. На който не му харесва е просто не мога да му помогна.
114
9
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Вярно, че тази розова рокля не е може би най-подходящата , но като гледам тоалета на тази до Румен , със зелените мотиви , направо ме потресе !