Деси Радева за розовото букле във Виена: Просто Nevena!

Съпругата на президента благодари на дизайнерката за роклята
Обновена: 2 яну 2018 12:12 | 2 яну 2018 12:12,
178

Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева благодари публично на дизайнерката си за роклята в розово букле, с която се появи на прочутия Новогодишния концерт на Виенска филхармония.

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен.

Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Още по темата

Тоалетът на Радева отново се превърна в по-обсъждана тема от самото посещение на президента. На фона на похвалите и критиките съпругата на президента благодари на дизайнерката си Невена Николова.

"Просто Nevena! Благодаря ти!" написа Радева в профила си във Facebook. 

Nevena е известната българска дизайнерка Невена Николова, която живее в Лондон и е ушила роклите на не една и две знайни особи. Една от тях е сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Преди време Невена призна и че е отказала да ушие рокля на суперзвездата Бионсе, защото била претрупана от работа.

Самата дизайнерка също публикува снимки на Десислава Радева в профила си във Facebook.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата", написа тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това официална рокля за Виенски бал ли е, защото на мен ми прилича на най-обикновена домашна рокля за чистене и миене на чинии! То има безвкусица , ама това повече ми прилича на простотия. И тоя *** мъжа й няма ли поне малко акъл в пъпчивата си тиква и да не се появява с нея на официални събития, щото излага не само себе си, а и държавата, която представлява! Поне малко отговорност и адекватно поведение да има, а не само да изпълнява задачите, поставени от ***!
72
7
 
5
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До KromФен съм на италианската "линия". Само в Миланската скала и Болшой
71
6
 
36
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Че какво не и харесвате на Деска, жената има тънък глезен, височка е, нищо че в раменете е като трикрилен гардероб, ако пък разпери и ръце ще придобие размаха на Миг 29, а така и льотчика ще съумее да вдигне самолета ... !!!
70
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SAMO ROMITE SE OBLICAT V ROZOVO I PEMBYANO--DA NE BI?
69
5
 
28
 
! Отговори
Krom преди 6 години
О, и да не забравя - много се набива на очи нескопосаната аналогия между "просто Невена" и "Just Cavalli" ... Да кажем, че ако тези две линии тичаха една срещу друга, най вероятно просто ... ще се разминат. Малко нескопосано като реклама. И отново казвам, това е според мен. Не ангажирам никого.
68
11
 
32
 
! Отговори
ДАМ преди 6 години
Горкият ни президент, никой не го забелязва покрай това ***, което му се води съпруга и го прави за посмешище винаги и навсякъде...
67
11
 
33
 
! Отговори
Ха, ха !!! преди 6 години
Гумен Галошев Грипен фон Фърчилов *** от династията на селските бекове с любовницата си и пиарка г-жа Деса Проста.кеса Пепеляшкова на Виенски бал, но нали на такива балове трябва да има и шутове, за това са ги поканили, те пък се възгордяха!
66
6
 
35
 
! Отговори
атгиНевена преди 6 години
Изискана черна рокля с дълъг ръкав, подходяща дължина и едно хубаво бижу ще свърши работа на всяка жена, тръгнала на концерт.
65
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С нейният ръст и килограми може да си позволи пола с подобен силует, в това отношение не е сгрешила.Но дрехата не биваше да изглежда като домашно плетен костюм.
64
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самия факт , че се обсъжда розовото букле или каквото е там от всички нас , значи , че сме ударили дъното. Това е рокля за няколко хиляди лева отделно чанти и обувки та 10 000 лв. Това е кощунство на фона на 510 лв. минимална заплата в България . Да не говорим, че това са държавни пари , защото официално Президента няма такава заплата .
63
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Блуза с такава дължина може да завършва с широко, лъскаво бие само ако талията на жената е много тънка. При Десислава вече не е така. Не знам каква фигура е имала на младини, но днес не трябва да носи блузи с подобна изпъкваща ивица в долния край.
62
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дължината на ръкавите не е добре преценена. Стои не като три-четвърти ръкав, а като запретнати в кухнята ръкави, за да не се мокрят, докато домакинята мие чиниите.Трябваше да са около 7-8 см по-дълги. Но дори и тогава е задължително да се прецени как ще й стои, защото някои жени изглеждат много изискано с ръкави с подобна дължина, но на други не им стои добре.
61
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гумен Галошев и Деса Жилеткова са само за някой селски събор.
60
2
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Жокер 49 - хайде да не разводняваме приятелю. Мисля, съвсем ясно ме разбра. Няма защо да се заиграваш с аналогията консервативно-либерално. Съвсем ясно е какво му е консервативното на събитието. Не случайно посочих японците. А връзката с Пайнер? Нещо не ми стана ясно. Там много костюмирани и в строги тоалети няма. Така че, не прави внушение за модерната Деси и всички не-харесващи я "чалгаджии". Аз не слушам чалга. И съм бил във Виенската Филхармония, вярно не на Нова година. А ти?
59
5
 
32
 
! Отговори
Не са преценили преди 6 години
Няма ли към Президентството някой, който да ги съветва не само какво да облекат, но и да им казва как им стои всяка една конкретна дреха?Това букле прилича на плетена дреха, която е била носена дълго време, поизвехтяла е, изгубила е първоначалната си форма и стои малко торбесто. Прибавете и лъскавите ефекти плюс кристалите Сваровски, които в случая стоят като декоративни стъклени камИЧета, украсяващи дрешка, продавана на сергия на Женския пазар.Десо, Десоооо ...
58
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия удариха дъното!
57
7
 
29
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Малее голелема излагация, с тая рокля все едно че е тръгнала на хоро на мегдана у наше село!
56
11
 
29
 
! Отговори
тая рокля преди 6 години
За селска сватба е подходяща, но не и за Виенския бал във Виена! Но вече свикнахме с издънките на Деситу, така че Фърчилото да му мисли за из без т и ва мижавия си имидж! Но пък и тая *** си е лика прилика с пъпчивия селяни-президент, посочен не случайно от руската резидентура на нашите мандраджии-приватизатири!
55
12
 
13
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
А според мееен, големият проблем е че естетическите и модните Ви представи са формирани от Планета ТВ. Не се засягайте - там модните тенденции се спазват стриктно! Но обърнете внимание че няма такова нещо като "руска чалга" френска чалга" да не говорим за "немска чалга". Там е ключа за пещерата
54
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пази боже слепо да прогледне .....и ,,първа дама,, да стане..