Третият пол... маскиран като превенция на домашното насилие!

Ангел Джамбазки настоява: Текстовете са противоречиви!
4 яну 2018 10:50,
90

Първото заседание на министрите за новата година започна с разногласия относно Истанбулската конвенция на Съвета на Европа за превенция на домашното насилие. "Обединените патриоти" обаче съзряха не превенция на насилието, а опит за признаване на третия пол и узаконяването на гейбраковете.
Още по темата

"Категорично сме против. Текстовете са прекалено противоречиви. Проблемът с насилието е в ръцете на правораздавателните органи. Под легитимното заглавие "Превенция на насилието над жени" се прокарват идеи, които са в разрез с обществените. Половете са 2  - мъжки и женски", подчерта евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

В студиото на "България сутрин" адвокат Николай Хаджигенов посочи, че Истанбулската конвенция е малко или много като забраната над домашната ракия от Европейския съюз – проблемът няма да се реши с текстове, а чрез затягане на правораздавателните органи.

"В конвенцията не става дума за гейбракове или трети пол. Поведението на "Патриотите" е дим над водата. Те преувеличават, а имаме зверска нужда от справянето с насилието. Вместо да гледаме ситуацията в парк "Пирин" или тази с корупцията, ние се занимаваме с третия пол", отбеляза юристът пред Bulgaria ON AIR.

"Ако полът зависи от социалните роли, това отваря врата към свободна интерпретация. Тук говорим за заличаване на традициите, а ние ги защитаваме. Бракът е съжителство между мъж и жена, а не между партньори. Партньорът е полово неопределен. Виждаме шанс нелегални мигранти да получават статут, който не ми се полага. Тази конвенция не гарантира безопасността на жени и деца", заяви евродепутатът Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
33
 
8
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 6 години
Българите се проcти, невежи и необразовани и четат само какво им казва Библията, а не се образоват да разберат, че има много повече полове.
61
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има, има полове различни от двата. Природата изобилства от такива примери. Само трябва да сте по любознателни и да четете повечко.
60
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които си мислят че имат пол различен от мъжки или женски да отидат на лечение в държавната психиатрична клиника в Карлуково за издаване на жълта книжка. С нея вече може да демонстрират че са третополови.
59
28
 
4
 
! Отговори
Гецо преди 6 години
Рано или късно това ще се случи. Просто трябва да приемем че тези хора съществуват, а като хора те също имат права като нас , само че не правят секс като нас . За мен това не е причина да отхвърляме тези хора от обществото и да им забраняваме да са такива каквито са . Нали всички ние искаме демокрация , или за едни повече а за други по малко.
58
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки защо не е бил войник?
57
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половете са 2 - мъжки и женски", подчерта евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. .А уточни ли той към кой пол спада? Тайна ли е?
56
2
 
37
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Да узакониш трети пол е като да дадеш втора лична карта на човек с раздвоение на личността.
55
2
 
11
 
! Отговори
WC преди 6 години
Супер- белким направят по още една тоалетна за третополовите по магистралата, че лятото до морето, а и по Коледа, чакаш на опашка по 20 мин и ти се иска да си трето и четвърто полов!
54
0
 
11
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Ако дойде до НС да видим как ще гласуват хран.тутниците след като и гербаджийски министри са против !
53
4
 
9
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
Тия само със слабите се занимават, я имигранти,я малцинства ,я хомота .Аре да ги видя срещу мафията .Друго освен да слушат и да лапат не могат.Децата ни одавна мечтаят като пораснат да бягат в Европейска държава.Колко от децата на политиците са на Запад?
52
2
 
31
 
! Отговори
притеснен преди 6 години
Основната цел на тези дефектните демонопоклонници са децата ни! То е ясно, че тази конвенция под силен външен натиск ще мине и тази проказа ще плъзне по градините и училищата!!! Затова говорете с децата си за предстоящите опасности, но не като на бебета, повярвайте ми, ще ви разберат! Просто намерете начин да ги предпазите!!
51
27
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 6 години
Повечето българи работят във фирми които са изцяло зависими от еврофондовете. Третия пол е за целия ЕС, който не го приеме значи не иска ЕС, не иска фондовете, ще останета на улицата без работа. Какво толкова, че приемат третия пол, какво ви интересува това, нали си взимате заплатите от еврофондовете.
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конвенцията е прикритие за дългосрочен упадък под благовидни намерения. Домашно насилие има и над мъже, особено роми, принуждавани да просят с увредени ръце и крака. Дори насилието е разделено по пол! Не това е целта на КонКонвенци, ясно и за слепите.
49
4
 
16
 
! Отговори
Кремена преди 6 години
МВР да извади статистика каква част от обратните в България (гейове и лесбийки) са педофили, и отговорни за сексуални престъпления ! Статистиката ще е ОЧЕВАДНА!
48
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много ми е интетересно колко от пишещите тука против гей са сигурни че децата им не с такива
47
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващите стъпки са кръвосмешение, секс с животни, и накрая със собствените ви деца. Тези хора трябва да се ликвидират още сега, за да не се разспространява заразата на безочливия паганистичен сатанизъм. Те нямат никакъв морал и са тотално прогнили. Оставим ли си да ни диктуват такива гнусни правила, ще направят от децата ни секс слуги на елита. С тези хора трябва да се води борба и да се елиминират !
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
???
45
0
 
28
 
! Отговори
Siko преди 6 години
САЩ си играят игричките и са все по-близо до целта си - да направят от Европа един застаряващ континент на обратни либерали, неспособни да извадят оръжие дори срещу врага на портата. Тази политика продължава вече повече от 50 години и бавно но методично постига своите цели. Тръмп може да построи нова китайска стена спираща притока на мигранти от Мексико, но ако някой европейски лидер дори каже подобно нещо ще го линчуват арапите още на същия ден или просто ще е свършил с политиката веднага.
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата тая безсмислена дискусия е за отвличане на вниманието на 80те процента от истинските проблеми. А почти всичко е резултат от корупцията по всички нива. От най горните нива до последните полицаи и дребни чиновници.
43
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сатанистка агенда прикрита като борба с насилието. Те никога няма да кажат "ние сме против Бог и природата, и ще ви направим безмозъчни и безполови роби". Ще го прикрият зад благородни каузи.