Третият пол... маскиран като превенция на домашното насилие!

Ангел Джамбазки настоява: Текстовете са противоречиви!
4 яну 2018 10:50,
90

Първото заседание на министрите за новата година започна с разногласия относно Истанбулската конвенция на Съвета на Европа за превенция на домашното насилие. "Обединените патриоти" обаче съзряха не превенция на насилието, а опит за признаване на третия пол и узаконяването на гейбраковете.
Още по темата

"Категорично сме против. Текстовете са прекалено противоречиви. Проблемът с насилието е в ръцете на правораздавателните органи. Под легитимното заглавие "Превенция на насилието над жени" се прокарват идеи, които са в разрез с обществените. Половете са 2  - мъжки и женски", подчерта евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

В студиото на "България сутрин" адвокат Николай Хаджигенов посочи, че Истанбулската конвенция е малко или много като забраната над домашната ракия от Европейския съюз – проблемът няма да се реши с текстове, а чрез затягане на правораздавателните органи.

"В конвенцията не става дума за гейбракове или трети пол. Поведението на "Патриотите" е дим над водата. Те преувеличават, а имаме зверска нужда от справянето с насилието. Вместо да гледаме ситуацията в парк "Пирин" или тази с корупцията, ние се занимаваме с третия пол", отбеляза юристът пред Bulgaria ON AIR.

"Ако полът зависи от социалните роли, това отваря врата към свободна интерпретация. Тук говорим за заличаване на традициите, а ние ги защитаваме. Бракът е съжителство между мъж и жена, а не между партньори. Партньорът е полово неопределен. Виждаме шанс нелегални мигранти да получават статут, който не ми се полага. Тази конвенция не гарантира безопасността на жени и деца", заяви евродепутатът Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
ТеооГеоо преди 6 години
Четейки коментарите , "виждам"много , много болни хорица , които трябва да бъдат "излекувани"!Браво , г-н Джамбазки , съмишленици сме!
81
1
 
3
 
! Отговори
До Кремена преди 6 години
Не само в БГ но и навсякъде по света. Полът със педофилски наклоност е мъжки а не женски, проявител. Да кажем, че майка целува детето си педофилка ли е?
80
1
 
3
 
! Отговори
До 74 преди 6 години
Какви са тия 76 не са ли 69. ГЕРМАНИЯ, ХОЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, БЕЛГИЯ И АМЕРИКА. Там е гейдомството.
79
5
 
2
 
! Отговори
Емил преди 6 години
Смешно е да четеш, че, от една страна, отричат биологичността на "третия пол" (термин, между другото, който в днешно време използват само те), заявявайки твърдо, че по природа хората се делят само на мъже и жени, по този начин социалното изграждане на сексуалността не съществува; и от друга страна, лицемерно се притесняват, че децата им ще бъдат НАУЧЕНИ да станат хомосексуални. И питам аз, има ли нещо по-социално изградено от възпитанието?Но мисленето като че ли не е едно от най-изявените качества на българския народ (и някои негови съседи, за да не ме обвинят в антипатриотизъм...)
78
5
 
2
 
! Отговори
Емил преди 6 години
Четейки коментарите по-долу, оставам с впечатлението, че по-голямата част от съвременните българи са толкова фанатизирани в безпочвената си омраза и завист към тези, които не приличат на тях (и за които, освен наложените им тесномислени стереотипи, знаят още по-малко), и същевременно с това, са толкова убедени в правотата си, че им е невъзможно да видят дори собствените си противоречия.Смешно е да четеш, че, от една страна, отричат биологичността на "третия пол" (термин, между другото, който в днешно време използват само те), заявявайки твърдо, че по природа хората се делят само на мъже и же
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С какви глупости се занимават не е истина. Третия пол у гей беаковете е тема на държавите, които са си надвили над масрафа. Бели кахъри на бели държави.
76
1
 
3
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
До Хомо-Антисапиенс,Завалийче, четенето на научна фантастика не е вредно, но не се счита официално за образование.
75
1
 
10
 
! Отговори
+ преди 6 години
Всичко се върти около децата, но не го разбирате, защото 90% от Вас - родителите не обръщата никакво внимание на децата си. ТОВА ИСКАТ "те" - децата!Матей 9.42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето.Лука 17:2 По-добре би било за него да се окачи един голям воденичен камък на шията му и да бъде хвърлен в морето, а не да съблазни един от тези малките.
74
0
 
9
 
! Отговори
х преди 6 години
Г-ЖА. ЕК.ЗАХАРИЕВА КАЗА ПО ТВ,ЧЕ НЯМАЛО ДА СЕ ИЗМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА ИЛИ ЗАКОНИТЕ СЛЕД РАТИФИКАЦИЯТА.НО НЕ КАЗА,ЧЕ ПО ЧЛ.5 АЛ.4 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА КОНВЕНЦИЯТА СТАВА ЧАСТ ОТ ВЪТРЕШНОТО НИ ПРАВО И СЕ ПРИЛАГА С ПРИОРИТЕТ ПРИ КОЛИЗИЯ С НАШИТЕ ЗАКОНИ.ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДАЛИ СЕ ИЗМЕНЯТ ИЛИ НЕ КОНСТ. И ЗАКОНИТЕ НИ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко от нищо наля още 200 хиляди гласа на патриотите. Не заради техни заслуги. Корнелия и ДПС единствени се усетиха. Герб отново загубиха. После не ми казвайте, че Бойко е умен. *** ***, който в един момент успя да надхитри още по-тъпите си противници като Еврогей Станишев и царедворчетата.
72
1
 
11
 
! Отговори
-------- преди 6 години
Трудно може да се опази човек от евроболшевишката зараза.
71
2
 
22
 
! Отговори
Браво, Джамбазки ! преди 6 години
Имате моята подкрепа. ООВРАТИТЕЛНИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ" за ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАЦИИ И НАРОДИ !
70
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да са ни честити евроатлантическите ценности. :)
69
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
73 Не е задължително, според модерното транс мислене и феминистка логика и сега можеш. Не може някаква си наука или някакви си доктори да ти казват какъв ще бъдеш след 1 поглед на генеталийте ти. Днес може да си жена, утре мъж, утре жена в мъжко тяло която харесва жени. 32 са официалните ''полове'' признати в САЩ, сега борбата е за следващите 76, а според всички няма ограничение на видовете полове, всеки сам каквото реши. Това го правят и скандинавците, англичаните, французите и тн. и ние вече.
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм дърт вече но младите мъже да му мислят като забранят хетеросексуалната любов направят еднополовата любов задължителна. Че са им крехки дyпeнцата.Смеете се ?До 20 години ще стане. Трябва да се намали раждаемостта че иначе ще изядем планетата.
67
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко, скоро генното инжинерство ще направи хората да се раждат *** и с двама типа полови органи. После кеф ти да си мъж, кеф ти да си жена . Всеки ден може да си сменяш пола.
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече няма геюве, а само пед...си!!!
65
3
 
19
 
! Отговори
до пендайчо преди 6 години
До ХомосексуалистМожеш ли да докажеш съществуването на тези "много повече полове", говоря за физическите белези? Едва ли ще ти е проблем, нали си умен, начетен и образован, а щом си хомо, значи си и нарцис, извинявай, прогресивен!
64
0
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Защо се мълчи за факта, че още на 21 април 2016 г. тогавашният министър на правосъдието Екатерина Захариева е сложил подписа си под нея.Напънете се и си отговорете, дали подписа е положен без одобрението на ББ.
63
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвропеецЕврофондовете догодина спират. А ти си намери нормална работа, не да си чешеш мЪЪдурите на хранилка на неправителствена организацияИ да, не искаме еврофондове, а фабрики, заводи, природа, нормални хора и деца по улиците....