Работа и вдъхновение: Един българин за успеха в кулинарията
Павел Павлов е един от най-успелите ни зад граница готвачи
6 яну 2018 17:10,
13
За крехките години, на които e Павел Павлов, той е един от най-успелите ни зад граница готвачи.
Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента обаче приема за най-голямо предизвикателство шоколада.
След като натрупва опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен", Павел започва свой бизнес - кетъргинг агенция.
Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си.
"Просто давам не 100, а 110% от себе си", казва шеф Павлов.
Целият разговор вижте в интервюто на Bulgaria ON AIR на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
Не ни занимавайте с разни черпаци ,които си мислят, че са постигнали върховете на човешкото познание като слугуват другиму,а ние трябва да бъдем доволни от това!
До Предложение Е и какво от това ,може да си най-великия кашавар, но си кашавар! Може да си в чужбина, но ти си чужденец и стоиш на най-ниското стъпало на социалната стълба- там ти си прислуга!
Предлагам останалите 3те милиона българи миячи и чистачи да се вдъхновят от историята на Павел и да дават 111%, а не само 110% от себе си в миенето и чистенето и да успеят и да ни ги пускат по Бългериъ он еъ да ни разказват за успеха си.