Щрак с днешен вестник в ръка! Йончева пак до оградата

Депутатката алармира, че съоръжението продължава да пада
Обновена: 8 яну 2018 17:11 | 8 яну 2018 17:07, Веселина Йорданова
186
Щрак с днешен вестник в ръка! Йончева пак до оградата
Снимка: Facebook

Оградата по границата продължава да пада, алармира депутатът от БСП Елена Йончева. За доказателство тя се е снимала до проблемния участък с днешни вестници.

Още по темата

"Днес, 8.01.2018 г. в района на Малко Търново - паднала ограда. Налага се да документирам събитието с днешни вестници, за да удостоверя достоверността му", написа тя във Facebook.

По думите на депутата преградното съоръжение е не само неефективно, но продължава да пропада.

"Напомням, че съоръжението не е построено според заданието на МВР от 14.01.2015 г. На 20.11.2015 г. Главна дирекция "Гранична полиция" дава правото на областните управители на Ямбол, Хасково и Бургас да променят проекта за ограда. Предоставеното право на областните управители да променят техническите параметри е направено с една-единствена цел - корупция", твърди Елена Йончева, която наскоро показа във филм, че преминаването на оградата не е проблем за бежанците.

По думите й за това възпрепятстващо съоръжение, заедно с прилежащия обслужващ път, са дадени около 1 млн. лева на линеен километър. Докладът на Главния инспекторат на МС от април 2017 г. във връзка с него обаче констатира фрапиращи нарушения.

"Абсурдно е проверяващият екип на Главния инспекторат на МС да отиде със специална задача да провери дали има изградена ограда и от какъв тип е – и да не може, след проверка, да отговори на този въпрос", пише още народният представител.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
Американофил преди 6 години
Европа и Азия почват да си подобряват отношенията, възможно е да се обединят. Ипек Йолу ако се осъществи от Пекин продължавайки на Турция минавайки през Анкара и продължавайки към Великобритания до Лондон. От Ипек Йолу ще търгуват стоки за трилиони евро без да плащат такси комисионни мита на евреите, тогава американската икономика ще се застраши и доларът ще рухва с невидими бързи темпове.Трябва да отворим война на стратегически важни държави от Европа и Азия за да вземем контрол на Ипек Йолу.
161
0
 
0
 
! Отговори
МИНЧО преди 6 години
До Анонимен: ЗАЩОТО СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. , ОЩЕ ГОНЯТ КОМУНИЗМА И ПОД ТОВА МОТО ЛИКВИДИРАХА ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ БЪЛГАРИТЕ С ПОТ И КРЪВ СЛЕД 1945 ГОДИНА.
160
0
 
0
 
! Отговори
СПАСОВ преди 6 години
До Анонимен:ЗАБРАВИ ЛИ ВЕЧЕ УКАЗИТЕ НА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ОТ 1992 Г. ,ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ?ЗАБРАВИ ЛИ ФИЛИП ДИМИТРОВ , ЙОРДАНОВ ,ИВАН КОСТОВ И ДРУГИ "ДЕМОКРАТИ" ,РАЗСИПАЛИ И ЛИКВИДИРАЛИ ДЪРЖАВАТА СЛЕД 1989 Г. ? ВСИЧКО ,СЛУЧВАЩО СЕ СЕГА Е ОТ ТЕЗИ СДС-МРЪСОТИИ И КОШЛУКОВ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ВОДА НЕНАПИТА ПО КАНАЛ 1. ЗНАМ ,ЧЕ ОПРАВДАНИЕТО ВИ Е ,ЧЕ БКП ВИ Е СЪЗДАЛО,НО ТОВА Е ЛЪЖА ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ.
159
3
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Зозо": Ако имаш двор и оградата ти падне, пак ли ще кажеш "Аман от ***". Много елементарно. Да, получаваме повече, и затова от еврофондовете се крадеше повече, отколкото можеше да се открадне от нашите си обществени поръчки. Но и на това се вижда края, от 2020г. ще спре кранчето.
158
3
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До extremistАман от ***:От 2007 година насам България е внесла в бюджета на общността 6,2 млрд. лв., а е получила 20,9 млрд. лв.Това е повече от Южен поток и други глупости!
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато и ограда да вдигат,червената коза ще я бутне и ще избяга!
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уеуе мауе, да дигат оградата, че и другауите че избегат от ***!
155
2
 
0
 
! Отговори
extremist преди 6 години
БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНА ВНАСЯ ПО 480 000 000Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ТОВА СА ЕВРОФОНДОВЕТЕ КОИТО ТИКВАТА КРАДЕ
154
1
 
0
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ КАГА ЩЕШЕ ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА ?
153
6
 
6
 
! Отговори
пенко преди 6 години
ЗАБРАНИХА ДОСТЪПА ДО ГРАНИЧНАТА ОГРАДА . ТОВА НЕ Е ЙОНЧЕВА -ТОВА Е НЕЙНИЯ ПРИЗРАК. ЖЕНИТЕ В КЛИМАКТЕРИУМ МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЪПЛАЩАВАТ В ТАЙНСТВЕНИ СЪЩЕСТВА,НО ТЯ Е "ПОЛИТИК" И МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪПЛАЩАВА В КАКВОТО СИ ПОИСКА!!!
152
6
 
28
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
До Стефи 140 - Стефи, това че БСП (и всички други до сега) крадоха, не е оправдание и не дава право на сегашните управници да крадат. Както се казва, макар и по друг повод : "Стига вече, че к-р-ъ-в потече". А ако ви интервесува моята позиция - отвратен съм от ЦЯЛАТА политическа класа, подготвил съм децата си за емигриране, а аз съм се примирил, че ще остана тук в края на живота си сам като бездомно куче.
151
6
 
10
 
! Отговори
Хайдук преди 6 години
Разграден , но тротоарките с по-голям сърбеж правят пари от това !
150
15
 
30
 
! Отговори
Mariec преди 6 години
Защо се дразните,че елена пише срещу герб?тя няма да плюе срещу техните,затова герб да не се правят на великодушни,а да вадят корупцията на бсп.....и да се почва,защото сеира не е пълен.да ама не
149
27
 
24
 
! Отговори
Луканката преди 6 години
Другарката Йончева чака клиенти четейки вестник.....
148
9
 
35
 
! Отговори
пакостница преди 6 години
тая пак е бутнала оградата!
147
2
 
22
 
! Отговори
аахаа преди 6 години
30 години се радваме на чудото на демокрацията.. още има
146
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е най скапаната държава в света. Млади хора хващайте терминал 2 и не си похабявайте живота тук.След 100 години на тази територия ще има само ***.
145
6
 
28
 
! Отговори
ha преди 6 години
Това съоръжение не може да спре никой, нито животно, нито човек.Би било смешно, ако не беше направено за наша сметка и ни струваше милиони.Няма как да оцелее тази държава и народ. С такова ниво на корупция не е възможно.
144
17
 
29
 
! Отговори
Бес преди 6 години
Зад гърба и се вижда река.Трвбваше да извикат Кольо Фичето за евтин и бърз строеж.БСПедерасите и моторист ката на задната седалка на Станишев сияят от дупката ,но Областният управител да реагира бързо и да възстанови оградата.Ако обаче снимката на лекото момиче е монтаж ,да се даде немедлено на съд.
143
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрогаре . Комунизъма падна и България хептен пропадна .