Нинова: Престъпленията – тежък удар по образа ни!

Лидерът на БСП настоява за бърза разкриваемост
Обновена: 9 яну 2018 18:58 | 9 яну 2018 18:58, Веселина Йорданова
64
Нинова: Престъпленията – тежък удар по образа ни!
Снимка: архив, БТА

Случващото се в последните седмици е тежък удар по образа на България, особено в началото на Председателството. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Румен Радев.

Още по темата

Това е била общата позиция, изразена по време на заседанието.

Темата му бе за ролята на България за развитието на Общата политика за сигурност и отбрана на ЕС в контекста на Българското председателство.

Според нея всички институции трябва да се обединят и да положат максимални усилия за бърза разкриваемост и процес, за да изчистим лицето на България на прага на Председателството.

Нинова разкритикува правителството, което според нея фатално закъснява и изпуска възможности за развитие на българската икономика, производство и фирми в контекста на общата политика за отбрана на Европа.

"Настоях в крайната декларация да бъдат сложени срокове какви конкретни мерки да предприеме правителството, макар и закъсняло да се даде възможност на българската икономика", посочи тя, цитирана от "Фокус".

"Заявих на министър-председателя, че ще го подлагаме на парламентарен контрол всеки ден за това какво прави правителството по тези срокове", изтъкна Корнелия Нинова.

Тя посочи, че в някои от изнесените доклади е пишело, че България по време на Председателството, обсъждайки общата отбранителна политика, ще бъде безпристрастен посредник на разговорите.

"Европредседателството не е само посредничество, трябва да сме активен участник във воденето на тези разговори", коментира лидерът на БСП.

Нинова не се съгласила и че ще бъдем защитник на общата позиция на Съвета. Според нея Председателството е възможност да бъдеш не само защитник, а участник в изготвянето на обща позиция.

Тя попитала премиера Бойко Борисов и с какво самочувствие ще бъдем посредник на големите за отбранителна способност, като не сме си приели собствената национална стратегия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
До АнонименХибридна е и е платена, за това няма да остави народа да поеме въздух. Ще дърпа всички към блатото- за това и се заплаща и то богато. Ако тази и партията и милееха за България, нямаше да изиграят цирковете си преди започване на европредседателството на България. Дали не става дума и за национално предателство и престъпление към собствения народ?
54
0
 
1
 
! Отговори
Потърпевша българка преди 6 години
До позитано 20Нинова, е заплатен троянски кон и симулатор. Тя е продължител на онези, които преди нея създадоха предпоставките, подготвиха терена и сега берем плодовете- Корупция, Емиграция, Насилие, Кражби, Убийства, Бедност-БКП. Но, Нинова симулира борба с тези недъзи, Нинова е платен *** и не и пука, какво ще изприказват другите срещу нея, защото ,колкото повече и по-дълго друса държавата и хвърля пиратки, кьорфишеци, клевети и т.н., толкова по-дълго и се заплаща "телевизионното време
53
3
 
3
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
Нинова , ако четеш тези коментари, бъди така дабра да закриеш партията и българите да те запомним с добро. Нямате шанс и бъдеще. Това е истината.Ние българите прогледнахме.
52
3
 
3
 
! Отговори
лошо преди 6 години
*** нанесе тежък удар по образа на България.
51
4
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
А да клатиш държавата по време на европредседателството , какво е?Толкова ли сте огладнели, та не изчакате 6 месеца? Ах вие , нещастна партийко изхвърлена от историята на бунището.
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарко Нинова,това не е удар а затвърждава не на образа.
49
1
 
5
 
! Отговори
художника преди 6 години
Според нея всички институции трябва да се обединят и да положат максимални усилия за бърза разкриваемост ???---------------------------Ако няма престъпност, няма нужда да има БЪРЗА разкриваемост. Що пазите престъпниците бе? Притиснете ги бе, вкарайте ги в затвора, или ги накарайте да изчезнат от държавата. Може пак да има престъпност, но няма да е в такива размери и лесно ще ги разкривате. М*А*Ф*И*Я !!!
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпленията тежък удар по образа ни!Па другарке Нинова озаптете си другарЕте от группировките които столетницата ви създаде.Докато съществуват и ги покровителствате за да съботирате държавата образа ви винаги ще търпи тежки удари.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали всичко правиш ти *** руска слугиньо.Дискредитирането на България точно по това време когато ставаме председател на ЕС сигурно е съвсем случайно а?И наглите и килърите са ваши хора.Хибридна чумо червена, проклета да си!
46
5
 
16
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Една типична к учка. Стояла дълго време на колене,докато припечели некой лев на държавната ясла.
45
6
 
10
 
! Отговори
подаяние преди 6 години
Абе дайте тук във форума да съберем по една стотинка да купим едно гребенче на госпожата че нейната партия е парламентарно представена и ще я покажат на европата. Да се вчеше че да не ни срами поне по снимките.
44
3
 
12
 
! Отговори
Ех . . . преди 6 години
Веднъж да видя Корни удовлетворена.
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.42.Тя пък *** е голям СЪБЛАЗЪН,нема що.Търкулнало се гърнето и си търсии похлупак!
42
2
 
8
 
! Отговори
Стефи преди 6 години
До Анонимен 41.Можем да поспорим за ДЖЕНДЪРСКАТА ПАРТИЯ НА СТАНИШЕВ ИСКАШ ЛИ?Барабар с него и останалите гейове!Тия търговски представителства са от 25 години,не от днес или утре!Сега чат ли си?
41
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38.Докато народа плаща борчовете сътворени от БСП и тройната коалиция,в която пак участва БСП,нито заплатите ще се вдигнат нито пенсия.А ти дето пишеш от Гърция,не ми ги хвали тези византийци,че целия Европейски съюз вдигна ръце от тях.Виж им дълговете,а след това пиши,точно какво може да си купи гърка за 1000 евро на месец?
40
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА ДЕСЕТ години във властта не можа един английски да научи другаря ви Борисов.Не влиза и не влиза, нищо не влиза в плътната му глава.
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефи, бе ти много днаеш, бе.Ами знаеш ли, че тези търговски представителства никаква работа не вършат, те служат само за хранилка на роднини и приятели на джендърската партия ГЕРБ.
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35.Затова Бойко,винаги я слага там където и е мястото.Много по долу,и много по далеч!Тая другарка,изглежда много влюбена в Бойко.Постоянно го подканва,привиква,пита,иска да му се налага,като любовница-винаги да е на нейното,каквото тя каже,както тя реши,а той ни я бръсне за слива и нервите и не издържат вече.Не сте ли забелязали как го гледа?Тя очаква мил жест,а той и показва среден пръст и тогава нещата загрубяват.Бе Боже БСП,щяло да учи някой на председателство Боже!
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОЖЕ ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ ГЕРБ ДА НЕ СА СЪГЛАСНИ, АМА ГЪРЦИТЕ НЕ ГИ ПИТАТ- ДАВАТ И НА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОЛЕДНИ И ВЕЛИКДЕНСКИ ДОБЕВКИ ПО 1000 ЕВРО.Хайде, слагайте пак минуси.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО += ФАКТТАКА Е. ЯРЪК ПРИМЕР Е КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ, КОЙТО ПОДЛАГА НА ТЕРОР ЦЯЛ ЕДИН НАРОД.