Чужденците за българите: Мили хора, хубави сгради, много религии

Често туристите идват без очаквания, но се оказват приятно изненадани
12 яну 2018 09:10,
98

Заради европредседателството ни в София ще пристигнат над 25 хиляди делегати и официални гости. Ежегодно обаче страната ни посреща милиони туристи от цял свят. Но какви са наблюденията им?

Запознаваме ви с историята на Раян Драскъл. Решил да посети страна ни случайно. Линдзи Фасен също тепърва придобива първите си впечатления. Пристига в София снощи, но вече е категорична - хората тук са особено мили.

Често туристите идват у нас без предварителна информация и очаквания. Но в повечето случаи се оказват приятно изненадани. Раян дори обмисля да удължи престоя си тук.

А колкото до Европредседателството - Линдзи смята, че сме приели задачата доста сериозно. Дори прекалено за нейните разбирания.

С какви впечатления ще останат делегатите от Европа обаче зависи не само от топлата атмосфера, а и от официалните домакини - в лицето на българските политици. Резултатът - ще видим след 6 месеца.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
10
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
Платен репортаж !!!
63
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо слагате минуси бе? Кой и кога построй НДК? Построено е без нито лев субсидия! Сега една зала не могат да направят без някой да ни даде пари.
62
8
 
22
 
! Отговори
Еко селяк преди 6 години
Важното е, че в "столицата" дишат дълбоко, най-чистия въздух!
61
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че бяха комунистите да построят на времето НДК, че сега да имате къде да проведете това Евро-председателство.
60
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато българите приемат спрягането на глагола чакам за работа, няма да просперират, а пък едновременно с това и като само циврат - отблъскват. Хората по цял свят с удоволствие помагат на хора когато видят, че се трудят, но никой не обича такива които само искат и непрекъснато се оплакват.
59
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия европейци трябва да ги разведат и на една екскурзия до Факултето, Филиповци, Максуда. Да видят и двете страни на монетата, а не само лъскавите хотели и лимузините.
58
8
 
12
 
! Отговори
Сладолед на клечка преди 6 години
Баш тая хитроока раз по ретина ли намерихте да интервюирате!?
57
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елате в северозападните села да видите самосрутващи се къщи, буренясали дворове и обезлюдяване. Пътища между селата също почти няма, а малкото хора щъкащи в тези села са облечени по лошо и от просяци. Това е тъжната действителност и разликата от напудрените части на София до останалата чат от страната. Срамно е страна с толкова малко население да има такава разлика между хората и местата в които живеят. 7 000 000 души са един град в Турция, Германия, Англия, Франция, Русия и т.н.
56
9
 
13
 
! Отговори
РОБИ СЪС 500ЛВ преди 6 години
РОБИ СЪС 500ЛВ ЗАПЛАТИ РАБОТЕЩИ ВЪВ ВСИЧКИ ВОЕННИ ОБЕКТИ НА МО
55
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Препоръчваме на евродепутатите да обиколят българските села сами без да бъдат направлявани къде и кога да идат и да видят с очите си ОЗЪБЕНАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ,която българските политици наричат стабилност !
54
12
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До СА Благодаря че ме нарече оптимист , но не съм от София.И още., радвам се че България се променя към по добро и макар и по бавно от колкото ни се иска .Пътя е правилен.
53
2
 
7
 
! Отговори
до 54 преди 6 години
Ей, ама каква глупост си написал на Кирилица! Изобщо знаеш ли думата за бълха на руски?
52
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък както бях в Русия научих, че българофили - като аналог на нашите русофили - там няма,...за тях всички са бълхари !
51
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето сте много смешни, в София били селяни. М че то навсякъде в големите градове са селяни и чужденци. Избягали по Лондон, Ню Йорк при други по големи селяни, при третия пол и всекви печки. Предпочитам в София отколкото в гетото Лондон например, дошли прошляци и *** от цял свят, месните естествено имат всички придошли за мизерни ***, макар и да има такива с хубава работа. И бай софиянец не признава Варненец с 2 езика и вишо. Ако администрацията си вършеше работата нямаше да е ***
50
5
 
33
 
! Отговори
я стига преди 6 години
Ах какво лицемерие,лица от чужбина с доходи от 3-4 хил.евро месечно били доволни от България и жителите и който получават по 500 евро месечно,голям цирк.Вежте снимката изкуствена усмивка....
49
3
 
35
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Истината е че имаме прекрасна страна, но манталитета на повечето хора куца... Всеки втори мисли за корупция, кражба, далавера, криене на данъци и прочие... Мрънкате че управляващите не ставали? Ми ние си ги избираме! Ние не ги контролираме! Нямаме гражданско общество което да застане и да каже ясно, че нещата не вървят и трябва да се променят! Само цъкаме пред тв-то, в фейса, в нета и това е. Иначе свеждаме глава при всяко унижение! Гражданско общество трябва!
48
10
 
26
 
! Отговори
Българин за българит преди 6 години
Мръсни диви селяни, необразовани, шумни и вонящи в градският транспорт. Много изоставени и недостроени сгради, дупки и неравности в цяла София. И Боци!
47
8
 
32
 
! Отговори
боли нали преди 6 години
Аз работя в хотел и мога да ви кажа истината а тя е че чужденците ни презират и подиграват и в откровени разговори направо ни казват че ни я не сме за ЕС и приемането ни е било политически акт за да ни откъснат от Русия,това е истината....
46
4
 
25
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Който дойде без очаквания, може да се окаже и приятно изненадан. Това е впечатление през погледа на туриста. Друг ще е резултата ако поживее тук известно време.
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чужденците за русофилите: мили същества, но зделани ин витро от вечната дружба !