Чужденците за българите: Мили хора, хубави сгради, много религии

Често туристите идват без очаквания, но се оказват приятно изненадани
12 яну 2018 09:10,
98

Заради европредседателството ни в София ще пристигнат над 25 хиляди делегати и официални гости. Ежегодно обаче страната ни посреща милиони туристи от цял свят. Но какви са наблюденията им?

Запознаваме ви с историята на Раян Драскъл. Решил да посети страна ни случайно. Линдзи Фасен също тепърва придобива първите си впечатления. Пристига в София снощи, но вече е категорична - хората тук са особено мили.

Често туристите идват у нас без предварителна информация и очаквания. Но в повечето случаи се оказват приятно изненадани. Раян дори обмисля да удължи престоя си тук.

А колкото до Европредседателството - Линдзи смята, че сме приели задачата доста сериозно. Дори прекалено за нейните разбирания.

С какви впечатления ще останат делегатите от Европа обаче зависи не само от топлата атмосфера, а и от официалните домакини - в лицето на българските политици. Резултатът - ще видим след 6 месеца.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
42
 
! Отговори
Без думи преди 6 години
Така е ... много мили хора, като почнеш: наглите, килърите, неизвестните имена, тракторите, тиквите ... като ви чета статиите от години а и те са като цяло верни ... не знам какви мили хора сме ... нямаме образование, медицинско обслужване, правосъдие, качествени храни, цените са като в Западна Европа и по-високи, заплатите много пъти по ниски от тези в ЗЕ, *** народ това е истината ... то и ББ си го каза в Канада "кофти материал" ... факт ..!!!
3
4
 
27
 
! Отговори
българина преди 6 години
кои религий? в англия са много повече
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намирисва ми на куртоазия... Според мен българина не е видял какво е да си мил.
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои сгради, да уточняат - тези построени преди или след 9-и септември :)