Чужденците за българите: Мили хора, хубави сгради, много религии

Често туристите идват без очаквания, но се оказват приятно изненадани
12 яну 2018 09:10,
98

Заради европредседателството ни в София ще пристигнат над 25 хиляди делегати и официални гости. Ежегодно обаче страната ни посреща милиони туристи от цял свят. Но какви са наблюденията им?

Запознаваме ви с историята на Раян Драскъл. Решил да посети страна ни случайно. Линдзи Фасен също тепърва придобива първите си впечатления. Пристига в София снощи, но вече е категорична - хората тук са особено мили.

Често туристите идват у нас без предварителна информация и очаквания. Но в повечето случаи се оказват приятно изненадани. Раян дори обмисля да удължи престоя си тук.

А колкото до Европредседателството - Линдзи смята, че сме приели задачата доста сериозно. Дори прекалено за нейните разбирания.

С какви впечатления ще останат делегатите от Европа обаче зависи не само от топлата атмосфера, а и от официалните домакини - в лицето на българските политици. Резултатът - ще видим след 6 месеца.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Атеист преди 6 години
Абе сигурно са видели Света Неделя, Джамията, Синагогата и новата Католическа Църква, всички на растояние по-малко от 300 метра една от друга. Няма нищо лошо в това, май че и 4-тя религиозни храма повече имат музейна стойност от колкото да служат на съответната религия.
83
0
 
4
 
! Отговори
иррелигиоз преди 6 години
В България по мои наблюдение има между 1.5 и 2 религии. Къде ги видя толкоз много това мче не знам.
82
10
 
13
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
Абсолютни глупости !!! Нито българите са мили (озверели са), нито сградите са хубави (това е направо тъпо), нито има много религии ( ??? кое му е хубавото, ако има ??? ) .....!!!Всичко е фалш и лицемерие !!!
81
3
 
6
 
! Отговори
топескперт преди 6 години
Българите сме си една кръв със западняците, вече няма комунизъм който да ни облъчва че сме дошли от не знам си къде и сме братя с руснаците, а запада е много лош и развратен.
80
4
 
4
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Айде бастa с това за много-то религии на България, това е унищожително за нацията ни сквернословие! България има цифром (1) и словом (една) религия - християнството, и цялото фундаментално развитие на България е като християнска държава с християнски ценности! Отвращаващо е да се навеждаме, отричайки този факт! Дори зеления чорап Радев вчера гордо се биеше в гърдите в речта си в Народния Театър, че сме били имали джамия насред София! ***! Все едно българите са я построили...
79
6
 
1
 
! Отговори
Толерантен чужденец преди 6 години
Даа, България прекрасно страна! Само трябва малко повече бежанци, малко повече емигранти с неевропейски произход, малко повече ислям, малко повече гей-бракове и малко повече аборти да бъде правено от етнически българки и неща съвсем дойде на място! Аз обица много България!
78
4
 
8
 
! Отговори
bb преди 6 години
Дружелюбни ще сме, докато не се напълни с чужденци. Постепенно от мултикултурализъм ще ни се опънат физиономиите. Като на истински европейци.
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемери .Значи един път -Задникът на Европа ,клоаката - сега като дойдоха на муфтата и авантата - Мили хора ...Лицемерието е типично за демокрацията .
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен76 Да ама имат демокрация, дето ги испидарасти и им даде трети пол ,гий паради ,наркомания ,алкохолизъм ,сод..омия и всички други демократични ценности
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
глупости, нито мили хора има нито хубави сгради.А и тази новина звучи малко тъпо, сложена до други 2 новини:- Роми пребиха коня си, бягали от кражба в "Овча купел"- Ромската махала край летището: Най-близо и най-далеч от Европа
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За червените трполове всички тея са с.о.р.о.с.о.и.д.и.Нали така дрогри?
73
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те чужденците са възпитани, не са имали комунизъм да ги озвери и да подивеят.Какво да кажат "Приличате на "шведи", навсякъде мръсно, нямате обноски, хвтрляте фасове и *** навскъде"?
72
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пристига в София снощи, но вече е категорична - хората тук са особено мили."===Мили са с чужденците. Помежду си са зверове.
71
3
 
13
 
! Отговори
фалшиви новини преди 6 години
бих искал да попитам работилите по публикацията кои са тези "много религии"?!
70
5
 
25
 
! Отговори
Ритащият Швед преди 6 години
Хората тук са много мили.Ритаме ги като ***,а те дружелюбно ни се усмихват и като че ли са готови пак да ни се подложат.А от българския съд сме просто възхитени! Никъде другаде по света няма такава държава с такива институции и населявана от такива хора!
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 65Да да,построи се с руски пари.
68
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-мили са във Факултета и Столипин.
67
10
 
10
 
! Отговори
до анти ДС преди 6 години
*** стига гледа на хората в канчеатата. Построите нещо и Вие и се гордейте с него. Направете по добра опера от тази в Сидни и се гордейте с нея, няма нищо лошо в това. Но как да постройте такава, като пари няма и много крадете?
66
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 57: РОБИ ЗА 500 ЛВ.Какво толкова сработи в тези военни обекти,..ако не е строго секретно ?
65
4
 
13
 
! Отговори
Анти ДС преди 6 години
До Анонимен НДКто - смешникТе в Австралия като са нямали комунизъм виж каква Опера построиха.... примери колко щеш!