"Промяна в ситуацията" и без... полицейски протест

Вчера премиерът отпусна 100 млн. за скок на заплатите им
12 яну 2018 15:30,
34
"Промяна в ситуацията" и без... полицейски протест
Снимка: БТА

Синдикатите на МВР се отказаха да протестират и прекратяват действията си, съобщиха от СФСМВР.

От синдикатите обясниха, че във връзка с настъпилата на 11 януари 2018 г. промяна в ситуацията около исканията, за които Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) протестира от лятото на 2017 г., Управителният съвет на СФСМВР реши временно да преустанови протестните действия, считано от 12 януари 2018 г.

Още по темата

Вчера на среща с правителството премиерът Бойко Борисов заяви, че полицаите трябва да са мотивирани и очаква резултати от тях срещу обещаните още 100 млн. лв. за заплати.

"Вие изобщо не ми пречите, че ще има протест", се обърна премиерът към синдикалните лидери в МС.

Днес заместникът му Валери Симеонов обаче обясни, че това повишение не е съгласувано с коалиционните партньори, а самият той не подкрепя отпускането на още средства.

Патриотът съобщи, че във вторник се очаква съвместно заседание на партиите в управлението, на която ще бъде обсъден въпросът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжци,нито ви е заплатата 680лв,нито ви е основната толкова,това е минималната ДОСЕГА заплата под която не могат да бъдат назначавани новопостъпили !!!Министърът ви каза че с 55-те милиона могат да се увеличат заплатите с между 1 и 15%,обаче понеже синдикатаджиите са от чантаджиите в МВР те искали 15% за всички,"БРАВО"!Глупаците дето подкрепяха протеста пак са излъгани,сега тия с 1600лв,заплата ще си взимат над 1800 а другите тулумби пак ще имат под 1000лв,заплата!
6
3
 
28
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
е значи 2 винила и 3 транспаранта в навечерието на председателството уплашиха вожда.... бравос.... друга тема е обещанието и кой век ще се изпълни. В интерес на истината само дневните за 1 ден и 1 нощувка на еврочиновницит които прииждат в София е колкото заплатата от 340 евро на полицаите...и после що сме затънали в корупция и се стреляме по булевардите
5
4
 
28
 
! Отговори
чао герб преди 6 години
Борисов още не е осъзнал каква грешка е направил като се подаде на рекета на НАГЛИТЕ,но после ще е късно хората са недоволни от това решение.
4
8
 
39
 
! Отговори
сега преди 6 години
Полицията е с най ниско доверие от 10 години,и за награда 100 милиона,хората са бесни!
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този премиер от къде ги взе тези 100 000 000 че им ги даде? Да не би да сме забогатяли? Да не би да са ни вдигнали заплатите че от там да дойдат и по високите данъци в хазната? Щото тези получават заплатите си не от производство а от готовите мангизи събрани от всички нас. Овцете! Неееее нищо подобно! Ще си дръпнеме от онези 16 милиарда а пък овцете ще ги изплащат. Честито тавариши?
2
4
 
29
 
! Отговори
те са преди 6 години
Наглите ....
1
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мушмороци!