Цветанов за "бомбите": Взимат се всички мерки за сигурност!

Познавал убития Петър Христов от публичните му прояви
13 яну 2018 11:28,
11
Цветанов за "бомбите": Взимат се всички мерки за сигурност!
Снимка: БТА

Когато е подаден сигнал, трябва да се предприемат всички мерки, за да не се допусне някакъв проблем. Полагат се максимални усилия. И преди имаше подобна концентрация на злонамерени обаждания, които бяха разкрити. Така Цветан Цветанов коментира пред Нова тв сигналите за бомби, подадени през последните три дни в столицата.

"Във връзка с председателството ще има много подобни конфронтации. Искам да заявя, че компетентните органи ще свършват своята работа. Вие видяхте какви драконови мерки за сигурност имаше в началото на председателството. От името на правителството искаме да се извиним на българските граждани, за неудобствата, които причини европредседателството", допълни той.

Още по темата

"Няма някакви съществени новини, защото се осъществяват необходимите действия. Това, което можеше да се каже е, че са предприети всички мерки, за да бъде задържан извършителя. В момента, в който върви едно разследване, сами разбирате, че да се внася някаква неяснота, няма да е коректно. Към всяко едно престъпление има огромен интерес. Главният прокурор сам каза, че има много случаи, когато са предприети необходимите мерки, за да се защитят служителите на държавата", така Цветанов коментира случая с простреляния данъчен Иво Стаменов, който вчера почина.

Той поясни, че разкриването на едно такова тежко престъпление не може да стане за един ден. Т

"ук е имало сериозна подготовка, поне месеци. Аз съм свидетел на много тежки престъпления. Единственото, за което сме призовавали обществото, е да дадат време на органите да си свършат работата", каза още той.

"Смятам, че ако има системен подход, ще могат да се ограничат други престъпления и да се разкрият предишните", допълни Цветанов.

"Познавах го чрез публични прояви във Велико Търново и чрез бизнеса. Не сме били лични приятели, познавахме се. Той беше близък до всички, които искаха да се развиват в България. Симпатизирал е на партията ни и изпълнил е гражданския си дълг. Смятам, че всеки един българин, който има такава информация, трябва да я споделя с компетентните органи. Не съм се интересувал от обемите и дейността, която върши. Познанството ми с Христов е от момента, в който съм влязъл в политиката", обясни Цветанов, попитан за случая с убития бизнесмен Петър Христов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА преди 6 години
Когато дълго управляват , властниците се научават да крадат , да лъжат , да баламосват електората . ДА ГИ СПРЕМ , ДА ИМ ДОКАЖЕМ , ЧЕ НЕ СМЕ *** , НАИВНИ КАТО В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА , ЧЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ !!!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов,лъжата е грях,а ти много си прегрешил,да знаеш.КОЙ му даваше обществени поръчки за милиони на този клет човек,особено във Велико Търново,където ти си бащицата.КОЙ режеше лентички с този "непознат" бизнесмен?-падишахааа.КОЙ сега се прави на ни лук ял,ни лук мирисал?-и дваматаааа.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тато ле тути-капи или по накратко шеф на мафията във Велико Търново така е устроена псевдодържавата на тази територия.И тоя *** Цветанов ви го каза в прав текст Айряна са го познавали всички които са искали да се развиват в района на Търново! Демек ви казва че без личната благословия на мафията герб и нейния личен представител в района какъвто е бил Айряна- Христов никой не може и да си помисли че ще се развие в кариера и бизнес! Така е в цялата страна. За това хората бягат от държавата им.
5
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То на вас комунистите слухтенето ви е най-малкото! Една сопа и бой, бой, бой по наглите червени тикви!Само това ви оправя вас червените престъпници и убийци на Орешарски!
4
0
 
16
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Цецо Ментата- това е модела във всички общини в които бандитска партия Гроб управлява!
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даваш дарение 30 хиляди получаваш 50 милиона
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не ми е ясно, като какъв прави изявления от името на правителството и МВР?Да не е министър в сянка?
1
0
 
21
 
! Отговори
Дърт комунист преди 6 години
Аха познавал го просто ей така, и убития съвсем случайно е получил 50 милиона лева от обществени поръчки от герберските общини и герберското правителство. Този много много лъже, ама и той няма да е вечно на власт, а като го изритаме от НС и той ще си намери майстора, както и шефа му Борисов. Един от последните живи СИК-аджии. Всяка мутра рано или късно си получава куршума в главата, нито Борсов нито Цветанов ще се избягат от съдбата си.