Надеждата ни е в тях! С пълно гърло в метрото: Мила Родино...

Клипът с химна има стотици споделяния в социалните мрежи
15 яну 2018 11:00, Анисия Иванова
166

Видео, в което пътниците в цял вагон в столичното метро пеят българския химн, стана сред най-обсъжданите в социалните мрежи.

Не се съобщава точно къде е снимано видеото, нито кой е инициаторът, а също дали е спонтанно или е организирано по конкретен повод, съобщава пише Bulgaria ON AIR.

Клипът има стотици споделяния в социалните мрежи и коментари. Сред мненията по темата има от такива, които смятат, че това е истински патриотизъм, до други, които го определят като "патриотична мирна революция без резултат".

Като цяло преобладават похвалите за младежите: "Денят започва с химна браво", "Браво! Живи и здрави! Надеждата ни е в тях!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
4
 
3
 
! Отговори
Един от многото преди 6 години
Продължавайте момчета!Изпейте химна по автобусите, в такситата, и в самолета - това ще оправи България!Ако не забелязахте съм саркастичен - какво пък "патриотично" намерихте в пеенето на химна в метрото?! Това ако не друго е подигравка. Ако това ви е "патриотизма" - еми ходете да се потурчите да го ***, щото нищо няма да стане от вас!По-добре ходете да помогнете на бедни българи, помогнете с реставрацията на някоя църква, захванете се с някоя българска кауза, вместо да пеете в метрото!
144
1
 
6
 
! Отговори
оел преди 6 години
на Химна не се хилиш и клатиш като хахав. Аре аман от такива "прояви". Химна и знамето са си като институция, така както не се завивиаш в знамето, не пееш и химна в метрото подхилквайки се. на Химна се седи мирно и си даваш малко или много равносметка. Това за мен е псевдо патриотизъм за лайкова или иначе казано фейсбук патрЕот.
143
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи... юнаци!
142
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 91Никакъв сарказъм! Българофобската пропаганда е промила мозъците на Българите...Не само Самарското знаме приготвено за Априлското въстание остава в Русия, но и хилядите пушки, закупени с дарения от българските емигранти за въстанието, така си ИЗГНИХА в чуждите складове. Само търговецът Николай Миронов закопува 8 000 пушки, които ръждясаха в одеските складове. Затова въоръжението бе с дървени черешови топчета и хартиени фишеци, които се навлажниха от кроткия майски дъжд.
141
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е комунистическият химн. По-добре да си върнем Шуми Марица
140
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 148Ти ли ще кажеш кой е адекватен и кой не е, бе?Ти ли ще даваш разрешение кой да пее химна?За Господ ли се мислиш? Защото това е диагноза, а не пеенето.
139
1
 
9
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 6 години
Шуми марица, окървавена, плаче вдовица люто ранена. Марш, марш, с генерала наш в бой да летим и враг да победим. Български чеда, цял свят ви гледа.
138
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опростачени и неадекватни олигоф.рени се гаврят с химна, дИбили изпадат в телешки възторг-"Надеждата ни е в тях!"Не са 80 онези проценти,повече са.
137
2
 
6
 
! Отговори
Суека преди 6 години
100 процента по-голямата оттях са направили нещо като ФЛАШМОБ струпване на хора на едно място с обща цел . Няма как това да стане между хора които не се познават в България . Хората тотално са озверели и без ценностна система от скапаният живот който се води в България благодарение на политиците ! За да стане това нещо спонтанно и между всички беше възможно преди 1944 9-ти септември когато народа беше ЕДНО ЦЯЛО единен и мислеше за общото благо !
136
1
 
2
 
! Отговори
До: А какво пречи .. преди 6 години
Нима на чобан Тома трудът е по маловажен от твоя?
135
3
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Отидете на някое спортно събитие където по протокол се пуска националния химн и ще видите не 50-60 а в стотици пъти повече хора как го пеят. Но разбира се е това си струва да бъде изтипосано за новина защото някой решил да си набере малко "лайкове" из фейсбука като накара хората във метро влака да пеят "Мила Родино". Като това с намерения и върнат при собственика GSM в същото метро. Ето ви идея. Добрите дела и любовта към отечеството не се нуждаят от рекламна кампания. Слава на анонимните герои.
134
1
 
14
 
! Отговори
Комуто не харесва, преди 6 години
границите са отворени!По добре да пеят химна в метрото, отколкото да пълнят залите, платени с грантаджийски пари, за да сформират публика на Емил Джасим.Х/й за безродниците!
133
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво пречи да е хем програмист, хем оператор, хем потдръжка? Аз пишех тестовете за сателитните рутери, въвеждах серийните им номера в база данни и потдържах компютрите и мрежата в офиса. В момента работя на 4 компютъра - 1 рутер(линукс), 1 файл сървър, моя десктоп и един сървър база данни. А ако смятам и компътъра, на който се хоства сайта и разните други машини между моята и този... *** и ограничените същества има тука...
132
1
 
6
 
! Отговори
До РусенецЪ преди 6 години
Смешникоо, като обичаш толкова страната си, защо не пишеш на български език?! Защо кирилицата е само в името ти отгоре? Жалко човече, горката България с "патриоти" като тебе. .....
131
8
 
2
 
! Отговори
До РусенецЪ преди 6 години
Aide dovijdane, dolen predatel. Tezi deto obichame stranata si pravim vsichko za neq!!! Otivai v chujbina da vidish kolko shte te haresat tam prost slabak
130
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стамене, оня ден беше програмист, днес си поддръжка, утре може и оператор да излезеш.Как то оня ром който се хвалил на ромката, че работи на два компютъра.
129
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре да пееш Мила Родино отколкото съветския химн, ... нали така, другари червени селяни, неграмотни !?
128
15
 
9
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Дреме ми точно на *** какво били пеели! Съществувам на тази прокълната територия, само защото съм имал гадостта да се родя.
127
3
 
12
 
! Отговори
Гост преди 6 години
А защо са пели точно в метрото? Аз зная, че химнът се пее, от който иска, на национални празници - пуска се, да речем, по време на заря, по време на футболни мачове; кого поздравяват с химна в метрото? Ей, на хората вече им липсват обществени събития, на които се пуска националният химн, и това си е. Това е съвсем показателно. Трябва да се помисли върху предоставянето на повече възможности, да се пее националният химн, и не говоря само за победи, ами просто за чествания).
126
8
 
11
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Господ слезнал в ада да види как се справя дявола с работата и дали наказаните там горят в адската дупка.Обаче какво да види, Американци,Руснаци и т.н.всички имали пазачи само Българите нямат.Защо така попитал Бог?Ами ако някой се изкопчи да бяга другите го хванат за краката и го дръпнат пак обратно в дупката.Оставям Ви да си правите заключенията сами.