Надеждата ни е в тях! С пълно гърло в метрото: Мила Родино...

Клипът с химна има стотици споделяния в социалните мрежи
15 яну 2018 11:00, Анисия Иванова
166

Видео, в което пътниците в цял вагон в столичното метро пеят българския химн, стана сред най-обсъжданите в социалните мрежи.

Не се съобщава точно къде е снимано видеото, нито кой е инициаторът, а също дали е спонтанно или е организирано по конкретен повод, съобщава пише Bulgaria ON AIR.

Клипът има стотици споделяния в социалните мрежи и коментари. Сред мненията по темата има от такива, които смятат, че това е истински патриотизъм, до други, които го определят като "патриотична мирна революция без резултат".

Като цяло преобладават похвалите за младежите: "Денят започва с химна браво", "Браво! Живи и здрави! Надеждата ни е в тях!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
7
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
СтаменБългария няма нужда от такива като Вас.----Стамате, не те знам какво точно работиш, повечето патриотари кат тебе са таксиджии, тенекджии, плочкаджии, разносвачи на стоки с баничарки и прочие високоинтелектуални типове. Обаче.... С оглед на профила на хората,които тръгват - татковината ти има нужда от НАС повече отколкото се нуждае от тебе и котилото ти. Ама си доста ограничен да го разбереш.
104
4
 
5
 
! Отговори
ан преди 6 години
както всичко при нас криворазбранопък и младите вече се чудят как по най -лесния начин без труд да произведат вниманиевсичко опира до търгашество ,а не до труд и съответно удовлетворение и най -накрая заплащане
103
4
 
9
 
! Отговори
Кругер преди 6 години
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
102
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На антената на Голфу се вее трибагреник, а на него има изобразен винкел
101
7
 
7
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До ИМПЕРИАЛИСТ 86 Виж минусите и ще ти стане ясно защо построихме капитализма , така както построихме и социализма. Нация болно от ХИВ социализъм за нищо не става.
100
4
 
11
 
! Отговори
Вътьо преди 6 години
Само така! Аз съм си татуирал Ботев на корема,имам и трибагреник на антената на голфа.
99
14
 
13
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
До ха-ха .Само страхливците не намират изход в нищо и бягат в чужбина зарязвайки татковината си и присмивайки се на тези които са останали и продължават да се борят.България няма нужда от такива като Вас.
98
7
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Как се прави провокация, по учебник... и кой има полза от подстрекаване на празен национализъм?
97
6
 
14
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
До Г-н 101 коментар.Ако сами не търсихме начин за повдигане на самочувствието и волята ,чакайки да бъдем само потъпквани ,отдавна нямаше да съществуваме като народ.За това народе ,пейте и вдигнете високо глави ,имайте надежда за по-добро.Винаги има шанс.
96
5
 
14
 
! Отговори
@ преди 6 години
Те и на Титаник са свирили до последно..Първата класа е била качена на лодки и отплавали, освен пияните които ги р мързяло, въора класа който р бил по ял да пердаши по слабите..а трета класа под ключ са се издавили дан пречат на първа класа!!! А сега едни пеели докат *** потъва, а нашта първа класа...
95
6
 
4
 
! Отговори
весело им е преди 6 години
и що да не им е,нямат никакви грижи,не се налага да работят и да изкарват пари,имоти бол,пари-бол,що да не пеят,ако са в друга държава ще умрат гладни,че ръцете им са заврени в задниците,ама тук са патриоти и с основание,ако не е българия са загубени,шапка на тояга живеят българите,въпросът е да видим до кога,защото нищо не е вечно
94
9
 
21
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Хахах .за съжаление народът се гъне...такива измислени видеа само ви залъгват за нещо светло в живота докато ви Крадат!!!Всичко се изнася ...за 500-800 си неструва да живееш в руска кочинка на Шишо пеевски
93
5
 
19
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Човек винаги търси за какво да се хване ,като удавник за сламка.Биологичната настройка изважда необходимоста за покачване на самочувствието и причини да не изгубим волята за живот и надежда въпреки трудният и измамен живот ,който си мислим че живеем.Потъпкани от държавата,политиците и много често от нас самите.Какъв по добър начин има от пеене на химна и да задействаме в мозъка патриотизма и волята наново.Като рестарт на компютъра.И така един постоянен кръговрат.
92
1
 
2
 
! Отговори
До 95 преди 6 години
Едва ли във вагона от клипа има по-голям *** от теб, но нищо ти си изливай простотията, това им е останало на неудачниците.
91
5
 
23
 
! Отговори
колкото по-бедна преди 6 години
Колкото по-бедна е една държава, толкова по-националистично са настроени гражданите и. Така е защото се включва предпазен механизъм в мозъка, който търси "оправдание" на това, че сме се "прекарали". Феноменът е изследвн за първи път 1956 от ЦРУ.Не е важно какво пеем , а дали се яувстваме добре в странат си. Когато мутри и милиционери хулиганстват безпардонно по улиците и парадират с пари няма песен, която да ми повдигне духа. Апатичен и дребнав народец е останал. С наведена главица.
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 96Това е истинска новина, няма да я пуснат тука.Такива новини са опасни за робите.
89
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
26 апр 2017 - Парламентът в Словения гласува 500 евро минимална пенсия !
88
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 92Можеш да ме псуваш до утре, мизерното ви съществуване няма да се промени към по-добр.Можеш да търсиш виновникът за мизерията ви във всеки друг, освен вас самите.Можеш да изпадаш във какви ли не личностни нападки - все тая.Българите доказахте, че сте гнило племе от ***.
87
4
 
14
 
! Отговори
Пейте, момчета! преди 6 години
Та да се пукат душмани!
86
6
 
9
 
! Отговори
До 92 преди 6 години
А благодарение на теб какво се случва смешнико? Нека позная - една купчина фекалии.