Миков скастри рожденичката Нинова: Третият пол ли е темата?

"Има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е нужно"
16 яну 2018 13:10,
147

Бившият председател на БСП Михаил Миков разкритикува пред Bulgaria ON AIR решението на партията да гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция, чиято цел е защита на жените от домашно насилие. Решението на пленума в събота задълбочи противоречията между Корнелия Нинова и вътрешнопартийната опозиция.

"Последните две години БСП подкрепя конвенцията срещу насилието над жените и децата - последователно, без резерви, без забележки. Не може третият пол да бъде основна тема на БСП. Може ли БСП да продължава с такива люшкания на политиката?", попита Миков.

Още по темата

Членът на Националния съвет на Столетницата отдава това решение на опит да бъде хваната модерната по думите му вълна срещу третия пол и гей браковете. Той отбеляза, че има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е необходимо.

"Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство и този риск е сериозен. Никой лидер не може да се поставя над партията и колективното ръководство", предупреди Миков и потвърди, че според него Корнелия Нинова прави именно това.

Той е на мнение, че не става въпрос за негативна вълна в партията, а за търсене на най-добрия път БСП да спечели общественото доверие.

По думите на Миков в последния месец БСП изведнъж променя позицията си за Истанбулската конвенция във връзка с противоречията между "Обединени патриоти" и ГЕРБ.

Бившият лидер на социалистите коментира и предстоящия вот на недоверие, чиито мотиви ще станат окончателно ясни утре. Миналата седмица стана ясно, че БСП ще внесе сама вота, разочарована от изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че в опозицията няма партия, която да поеме управлението на страната.

"Вотът на недоверие трябваше да бъде внесен още миналата година, защото в момента общественото внимание е насочено към европредседателството. Кому беше необходимо това преговаряне с ДПС и след това оценката, която даде почетният председател на ДПС за политическата ситуация, вота и резултатите след вота", заяви Михаил Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Изгря, проблесна и... се изчерпа.Добре звучи написаното по-горе, но трябва да се отбележи, че още с изгрева много хора видяхме че е куха (по начало изчерпана), затова беше гласувано за ГЕРБ. Другите десни тогава бяха натръшкани в нокдаун от сръчните ходове на Радан и Иванов, поради което не ставаха да се гласува за тях. Уви, такова е риалитито!
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто трябва да се знае че навсякъде по света социалистите поддържат гейовете. Това е в идеологията им. Нинова с тази си позиция им разгонва фамилията на социалистите от БСП. Изобщо голяма обърквация.
84
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Нинова взе да издиша като спукан презерватив. Изгря, проблесна и... се изчерпа.
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
честит рожден ден на великия Василий Лановой от " Война и мир" - киноепопеята.
82
3
 
8
 
! Отговори
до к.89 преди 6 години
До Домашна птица: Мишо Миков няма да свали К.Нинова. Най-много да свали себе си. Замразяването на БСП, ако стане, ще бъде до изборите за нов председател на ПЕС, които са следващата година. Станишев няма да ги спечели.
81
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миков в скоро време може да смени отбора, като поиска трансфер в ГЕРБ, които подхождат повече на стила му- БСП при Нинова се пробват да са нови социалисти, докато ГЕРБ са само бивши комунисти и роднините им.Едва ли ще пасне, ако поиска трансфер при роднините на бившите комунисти в РБ или Дай България, там са повече на грантове.
80
4
 
14
 
! Отговори
М. Стоянова преди 6 години
Миков, не си прав. Защитата на жените е само уловка. Истината е да ни накарат да признаем третия пол, да объркаме дори дечицата (както и ти сега си объркан).Вече никой не пише "редакторКА", "поетЕСА", "депутатКА", всички съществителни са в мъжки род. Замислете се и оставете Нинова, тя е права! И да не забравите да я поздравите за рождения й ден. От мене - здраве, сили, успехи и всенародна любов. Днес и Василий Лановой има рожден ден. Ах, каква компания за Нинова!
79
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миков да мълчи, защото при него партията едва се записа в Парламента.Нинова е на правилния път.Най- трудна е битката със "своите", защото някои живеят от това, че са такива.Човек трябва да има съзнание кога да спре, но да бъде полезен за партията си.Миков не беше полезен , но Нинова - е.Фактите говорят.
78
13
 
16
 
! Отговори
Европеецо преди 6 години
Аз също гласувам за БСП само заради Нинова, никога не бях гласувал за тях преди това.Нинова засега защитава само български интереси, докато старите ръководства на БСП - Станишев, Миков и Гербаджиите са слуги на международни организации, кръгове и т.н. тоест на световните кукловоди.Така че Нинова дърпа нещата към България, а Миков може просто да се премести в Герберската сбирщина.
77
15
 
10
 
! Отговори
Домашна птица преди 6 години
Нинова, айде чао. Днес си рожденичка и ще ти простят, но утре да те няма в БСП, че само глу.пости твориш там, откакто си лидер.
76
11
 
12
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Миков е шматка, ама ей тук идеално показва популизма на Нинова:" ...опит да бъде хваната модерната по думите му вълна срещу третия пол и гей браковете. Той отбеляза, че има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е необходимо."
75
4
 
8
 
! Отговори
Пол преди 6 години
Това с третия пол ми харесва. Щото сега е скука - мъжете може да се бият пък жените да се ... ! Ако имаме третополово същество може да го биеш и .... едновременно. Мисля, че така е по-джентълменски
74
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
До ТРЕТОПОЛОВИТе па бсп-то щото не са. Той сам Кутев си го беше казал. Не оспровам твоето твърдение де. Допълвам го.
73
3
 
10
 
! Отговори
До БОТЕВ преди 6 години
Няма значение дали са чели или не конвенцията, важното е, че поредната опорна точка е пусната в обръщение и от гардероба е изваден поредния скелет, който с дрънченето си, да поразлае малко електората на една столетница, която сега се е преименувала в "Модерната Лява", а когато уклонът ти е Ляв, ти сам си си теглил чертата .... !!!
72
8
 
9
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Може да открием и дискусия за злоупотребата с алкохол.Браво г-жа Нинова! Не се подавай на тези ...п.
71
3
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ама сме и ние държава, за*би. Навсякъде по света левите са с третополовите, както беше и при серьожата. Сега левите са срещу третополовите, пък десните са за. За*би. Съвсем се обърках. И затова до кокал да се реже.
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 78чл. 12 от Конвенцията Общи задължения 1 Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции и всякакви други практики, основани на ИДЕЯТА ЗА МАЛОЦЕННОСТ НА ЖЕНИТЕ или на СТРЕОТИПНИ РОЛИ на мъжете и жените.така ще успееш ли да го разбереш? Става дума мъжете да не убиват жените с камъни по закона на шериата.
69
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** има топки по-големи от на тиквата, факт!
68
10
 
11
 
! Отговори
ТРЕТОПОЛОВИ преди 6 години
ГЕРБ СА ДЖЕНДЪРСКА ПАРТИЯ.ПРЕВЕДЕТЕ СИ ГО КАКТО СИ ИСКАТЕ.
67
7
 
7
 
! Отговори
до 67 преди 6 години
Трети пол не се споменава дословно, но ти какво мислиш за това: чл. 12 от Конвенцията Общи задължения 1 Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел ИЗКОРЕНЯВАНЕ на предразсъдъци, ОБИЧАИ, ТРАДИЦИИ и всякакви други практитки, основани на идеята за малоценност на жените или на СТРЕОТИПНИ РОЛИ на мъжете и жените.