Миков скастри рожденичката Нинова: Третият пол ли е темата?

"Има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е нужно"
16 яну 2018 13:10,
147

Бившият председател на БСП Михаил Миков разкритикува пред Bulgaria ON AIR решението на партията да гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция, чиято цел е защита на жените от домашно насилие. Решението на пленума в събота задълбочи противоречията между Корнелия Нинова и вътрешнопартийната опозиция.

"Последните две години БСП подкрепя конвенцията срещу насилието над жените и децата - последователно, без резерви, без забележки. Не може третият пол да бъде основна тема на БСП. Може ли БСП да продължава с такива люшкания на политиката?", попита Миков.

Още по темата

Членът на Националния съвет на Столетницата отдава това решение на опит да бъде хваната модерната по думите му вълна срещу третия пол и гей браковете. Той отбеляза, че има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е необходимо.

"Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство и този риск е сериозен. Никой лидер не може да се поставя над партията и колективното ръководство", предупреди Миков и потвърди, че според него Корнелия Нинова прави именно това.

Той е на мнение, че не става въпрос за негативна вълна в партията, а за търсене на най-добрия път БСП да спечели общественото доверие.

По думите на Миков в последния месец БСП изведнъж променя позицията си за Истанбулската конвенция във връзка с противоречията между "Обединени патриоти" и ГЕРБ.

Бившият лидер на социалистите коментира и предстоящия вот на недоверие, чиито мотиви ще станат окончателно ясни утре. Миналата седмица стана ясно, че БСП ще внесе сама вота, разочарована от изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че в опозицията няма партия, която да поеме управлението на страната.

"Вотът на недоверие трябваше да бъде внесен още миналата година, защото в момента общественото внимание е насочено към европредседателството. Кому беше необходимо това преговаряне с ДПС и след това оценката, която даде почетният председател на ДПС за политическата ситуация, вота и резултатите след вота", заяви Михаил Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
NathanFow преди 6 години
Hello. And Bye.
105
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
НЕ МОЖЕШ ДА КРИТИКУВАШ НЮНЮВА /КРАВАТА СТРЪВНИЦА /БЕЗ ДА СИ БОЯДИШЕШ КОСАТА С *** БОЯ !!!
104
2
 
1
 
! Отговори
само така преди 6 години
таварищката Нинова е полезна за Демокрацията бавно но сигурно ще затрие червената престъпна партия
103
2
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Цирк Буш": Я си кажи, ти г'ей ли си. Затова ли пишеш тези п'ростотии, за да те забележат и о'нодят.
102
1
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Естествено сега г'ейовете са в стихията си. За защита срещу насилието (независимо срещу кого) и нашето законодателство дава достатъчни гаранции. Целта на тези, които са писали т.н. Истанбулска конвенция е точно тази - покрай благовидната тема за защита на жените от насилие да се пробута и "третия пол". Но няма да мине - б'оклуци не ни трябват.
101
4
 
7
 
! Отговори
Цирк Буш преди 6 години
Нинова се противопоставя за да я забележат. Това в психологията се нарича Нарцисизъм. Тя вечно е напротив за да може да изпъква. Останалото лесно може да се определи като безпринципност. Социалистите ни организираха цирк за да ни занимават със себе си. Като всеки цирк един ден омръзва и хората се разотиват.
100
0
 
4
 
! Отговори
чистия въздух преди 6 години
Да бе,щото по негово време цялото бсп ухаеше на озон,а вентилаторите шпореха на макс!
99
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се свиква с действителността. Щом всички, даже Турция са приели конвенцията, значи че и ние ще я приемем. Друг въпрос дали народът, я одобрява или не. Останалото е дрънканици и опити да се извлекат политически дивиденти.
98
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова е руски петоколонник. Поднася цветя на паметника на Живков и ходи на язовир Копринка да пее руския химн, но според руските слуги отстоявала българските интереси. Смях! Българския интерес е ЕС и само ЕС!
97
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен лично Нинова ми е много противна.
96
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова не е никакъв социалист. Тя просто е проводник на руската политика в Бг.
95
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
елементарно, бе миков! и тя е от третополовите...
94
9
 
9
 
! Отговори
Гг преди 6 години
При Миков имаха 15 процента на изборите. При Нинова 28. Не знам кой ще провали партията
93
0
 
6
 
! Отговори
асен преди 6 години
Войната е между Станишев и Нинова , конвенцията е повод !
92
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нормален човек от БСП , който да харесва Нинова като лидер . Това просто недуразумение ще провали партията .
91
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на Миков, БСП изглеждаше малко по-нормална партия. Нинова я комунизира. На тая *** от врачанско така и не и увря главата, че само с пенсионерския вот няма да стане.
90
7
 
7
 
! Отговори
Права е Нинова преди 6 години
Внимателни проверки в началото на 2017 година февруари в Плевен Доказаха че нагли терористи на власт в София с а инсталирали тежко терористични камери закупени с милиони ограбени от народа.Педофили зад океана ползват камерите и обемните скенери за нагли експерименти вкл обемно обсебващи с ьел превръщане на десетки хиляди момчета в пасивни гейове
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Po inteligentna ot drugara gimnastik zezko toi mnogo pogrosna
88
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Др. Нинова е една амбициозна лелка от северозападналия район . Така ще се наниже , че ще бяга до САЩ при сина си .
87
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има голяма разлика в това да подкрепяш принципно документ и да го ратифицираш. Второто изисква особено внимание. И не се бойте за съюзниците на БСП, по-важни съюзници от трезвомислещите хора няма.