Към Дубай: Пускат и детективи по следите на Даниел

Младият мъж е в емирството и е в неизвестност от месеци
19 яну 2018 11:45,
16

Близките на Даниел Делчев събират пари, за да могат да наемат частен детектив, който да се включи в издирването на бившия брадър.

Както Dnes.bg писа Интерпол вече обяви за издирване с жълта бюлетина участника в четвъртия сезон на риалити формата "Big Brother". Tой е в неизвестност от 8 ноември 2017 г. Засега се знае, че 34-годишният мъж е заминал в Дубай, за да търси биологичния си баща.

Версиите, които се появиха, пък са най-различни. Някои предполагат, че се е укрил заради дългове, а друга версия е, че може да е станал част от донорската мафия.

Още по темата

Неговите близки нямат връзка с него от началото на ноември. Делчев е обявен за издирване едва сега от негов бивш работодател. Според правилата на международната полиция роднини и работодатели могат да обявяват някого за издирване, но не и приятели. По информация на консулството ни в Дубай Даниел е влязъл в емирството, но не е излизал по официален път.

Силвия Николова, негова близка обясни, че го е виждала 2 часа преди да замине.

"Изпрати снимки от Дубай, а няколко часа след това спря да отговаря на всякакви съобщения", обясни Николова пред Bulgaria ON AIR.

Според Патриция Кирилова, която също е близка на Даниел Делчев, той е заминал, защото жена на име Виляна Янкова го е убедила, като му е казала, че ще му помогне да открие биологичния си баща.

"Той даде кръвни проби, които тя изпрати в Дубай и тя му обясни, че има контакти със семейството на емира ,с хора от полицията и от други кръгове. След три дни тя му каза, че наистина биологичният му баща е в Дубай и той е от семейството на емира", обясни Кирилова.

Рени Янкова, майка на Виляна Янкова пък каза за Bulgaria ON AIR, че дъщеря ѝ също е изчезнала и че няма представа, че е ходила в Дубай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега е момента всички местни цветнокожи да тръгнат да търсят богатите си "бащи"- я в арабските страни,я в Индия
10
3
 
7
 
! Отговори
1.Ако е истина- преди 6 години
шейхът няма да е "очарован" да дели наследство... и...2.Ако е донорска мафия- кръвните проби са били за съвпадение- и...Отива ли се в такава държава без АЛАРМИРАНЕ поне на нашето посолство? И за причините- за да го ТЪРСЯТ...А сега... изкусните в лъжата ще кажат, че НИКОГА, ама никога- Аллах им е свидетел, не са виждали този човек...
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българеещи се Роми вероятно Роми славянизирани по Византия , не случайно няма и формация за тях има нещо нередно и срамно
8
2
 
10
 
! Отговори
а преди 6 години
Сменил си е имената и са му преписали 10 нефтени кладенеца !Сега го търсят за да го гърбят за пари !
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перфектен е за "донор" на органи.Без семейство, от страна с пишман полиция.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква ромска драма!
5
2
 
15
 
! Отговори
miriam преди 6 години
Или пък да е роб на тази жена, без да излиза, да е окован и само с.е. с
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно е решил да става платен бандит на "Ишлямска държава",пък вие си го търсете в Дубай.
3
1
 
37
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 6 години
Щом са му правили медицински прегледи и работи е изнесен за органи.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата Арабин а майката Българска ромка или нещо се бъркам нещо
1
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Млад и физически здрав човек,доброволно дава кръвни проби на малко позната жена,която му се бърка в психиката,отива в Дубай и изчезва.И между другото младежа няма семейство,което да го търси...дано не съм прав,но според мен този човек може да е разперчатосан вече, а някой влиятелен дядо със забрадка да е с ново сърце.