Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толериране на всякакви аномалии. Брей тез евро - щатски цености. Брех, гледай ти .....Ми скоро ще почнат да мрънкат и за права на зоофили, копрофили, некрофили и всякакви други изв.ратени, болни и обсебени мозъци.
225
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми тя тая конвенция таман е за Велислав Дърев и другарчетата му от столетницата.
224
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
крайно време е да се опълчим на ЕС и покажем пръста !
223
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички изврат.еняци за ръчичка и в САЩ. Там ще се чувстват в свои води, а и там добре толерират всякакви болни мозъци
222
16
 
3
 
! Отговори
до НЕДЕЙ МЕ УЧИ преди 6 години
Със сигурност конвенцията не решава грам проблема с насилието,но къде от 32 страници се акцентира на "***"?Дори тази дума я няма никъде написана,не пише и трети пол. Въпросните самоидентифициращи се,са тези,които легално(!) са променили своя много преди конвенцията. Факт е,че нито жените,нито транс жените ще бъдат по-защитени след подписването. Медиите,хомофобите,тъпите политици и прочие измислиха "трети пол" и *** и извъртяха нещата,те си знаят защо.Пък вие им вярвате и се ежите :D
221
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман вече от насаждане на всякакви психически заболявания и изв.ратености от болни мозъци.
220
2
 
26
 
! Отговори
НЕДЕЙ МЕ УЧИ преди 6 години
какво казва конвенцията!Защото ако искаха да се справят с насилието то има закони и НЕКА СИ ГИ СПАЗВАТ!Ама как да стане да ги спазват когато те тези отгоре сами ги нарушават,та сега трьгнали тука да ми обясняват за джендьра...Дьржавата ни отьнала в беззаконие корупция бедност-те нашите трьгнали да мислят за джендьра.Непрокопсаници прости! Насилието е факт защото когато стане в домашни условия и полицаите казват че това било семеен проблем.Ай ша ви са и *** неедни.Има насилие щот няма пари
219
2
 
26
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Из Пернишката конвенция:Ако първия пол, не бие втория пол,значи е от третия пол!!!
218
2
 
16
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Ами ям си пачата, *** съм,гледам си децата,ти си оставаш педермонт.
217
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искате или не конвенцията ще се приеме. *** така че яж си пачата и кротувай.И да Гей съм
216
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До няма оправияВажно е каво се внушава от руската пропаганда а не какво пише в конвенцията.
215
2
 
20
 
! Отговори
отвратена преди 6 години
До отвратенаТо когато трябваше да стана лезпийка, не станах, че сега ли ще стана... Лезбийството е като да ядеш кюфтета от соя и да се опитваш да усетиш аромата на изкуствените цветя. Лезбийките+феминистките са най-злобните същества на света!
214
1
 
3
 
! Отговори
набор 1968 преди 6 години
До Някой знaе лиКатегорично я отхвърлят
213
22
 
6
 
! Отговори
няма оправия преди 6 години
Хора,как може да сте толкова лесно манипулируеми?! Прочетете *** документи,срещу които сте ревнали! Просто ги прочетете и вижте има ли истинска заплаха.Няма да се появят повече транс хора,няма да се отварят клиники за смяна на пол(освен тези,които вече има),няма да се промиват детски мозъци и т.нИдеята е проста -не на прихическото и физическо насилие върху жени. ТОВА Е. Информирайте се и стига сте вярвали на всяка фалшива заплаха. Очевидно се цели нещо и то не е да се променят полове.
212
3
 
5
 
! Отговори
отвратена преди 6 години
Аз съм лесбийка
211
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тайните и явни милиционери в раса ще оправят джендърите, вЕрвайте ми.
210
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 6 години
До Владислав Пиши грамотно!
209
2
 
23
 
! Отговори
отвратена преди 6 години
Как тази конвенция ще защити жените, да не би да ги пази със силово поле срещу насилниците?! А за другата тема - като гледам на къде е тръгнала западната цивилизация, с бодри крачки към помийна яма, защо си въобразяваме че нас няма да засегне?!?
208
2
 
20
 
! Отговори
май преди 6 години
Пенсионерите живеят с 200 лева; по селата нямат здравеопазване и училища; ромите съвсем подивяха и на фона на тия ужасни дефицити искат да ни убедят, че джендер правата на ЛГБТ били много важни. Абе аланкоолу, тез джендери туй е купешка уйдурма, че като си надвиеш на масрафа и стигнеш дохода на калпак на холандците и цъфнеш и вържеш и тогаз почваш да се замисляш дали да ни минеш и на другия бряг. А то сега викаме, че нема леб, а те ни викат ми яжте пасти!
207
1
 
9
 
! Отговори
по тв преди 6 години
по тв го казаха културно и заобиколно последствията ЗА БОКО.чувал СЪМ как царе по-силни и по-богати от боко коленичат и почват да плачат ПРЕД ЦЪРКВАТА. ЧЕЛ СЪМ КАК РИМ БИВА ПОБЕДЕН САМО ОТ СЛОВОТО.ДА ВИДИМ КОЙ Е ПО-СИЛЕН ЕС ИЛИ ЦЪРКВАТА?ПЪК И КАТО ЗНАМ КАКВО Е КАЗАЛ ХРИСТОС ЗА ЦЪРКВАТА: "НИЩО НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА И УСТОИ...".Е, ОЩЕ ЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ ЕС ЩЕ ПОБЕДИ.САМО ЕДИН МОЖЕ ДА ПРЕОБЪРНЕ ВОЙНАТА, НО НЯМА ДА ГО ПУСНАТ "СЕГА" И ТОЧНО ЗА ТАЗИ БИТКА. НО И ТОЙ НАКРАЯ ПАДА ПОБЕДЕН - АНТИХРИСТ.