Слави Трифонов: Сащисан съм! Нинова иска референдум

"Откога бе, како?", попита я шоуменът във Facebook
Обновена: 24 яну 2018 21:12 | 24 яну 2018 21:00, Анисия Иванова
172
Слави Трифонов: Сащисан съм! Нинова иска референдум
Архив: БУлфото

Слави Трифонов също се включи в дебата за Истанбулската конвенция, по-точно за референдума, поискан от БСП. Във Facebook шоуменът излезе с обръщение към лидера на БСП:

"Уважаеми съграждани, всеки ден новини, но днес една новина направо ме сащиса. Корнелия Нинова иска референдум! Референдум за Истанбулската конвенция. Откога бе, како? Откога приемаш референдума за някаква форма на демокрация?

Още по темата

Ами, нали един референдум с гласували 3 милиона и половина българи за тебе не съществува? Според теб Такъв референдум няма, защото не ти изнася. Но понеже искаш да трупаш точки с народна любов, референдум за Истанбулската конвенция може да има. Много избирателно, бе!

Уважаеми български политици. Не, това не трябваше да го казвам. Български политици, колкото и емоционално да звучи и колкото и да се напрягате - всъщност вие будите само съжаление и отвращение", обобщава Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
8
 
! Отговори
Вигейнин преди 6 години
Курнелка с този евтин популизъм няма да стигне далеч, дори напротив- сама ще стане за смях и ще си бие шута.
113
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мали-й-й, да не би организирането на референдум да е бащиния само на учиндолеца? Ама когато неграмотници предлагат референдум за мажоритарни избори в два тура с абсолютно мнозинство - нещо, което не може да се случи! Грамотните знаят какво е абсолютно мнозинство, поне на 1 събрание на домсъвет са присъствали: съгласно з-на за етажната собственост общото събрание не може да започне, ако не присъстват половината + 1 от ВСИЧКИ собственици.И едва след известно време може да продължи при ОБИКНОВЕНО
112
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вкрайна сметка никоя политическа партия не признава трети пол но таварищката Нинова плете интрига след интрига
111
5
 
6
 
! Отговори
Тодоров преди 6 години
Слави, уважения НО,сбърка темата за твоя референдум!В ханска България е имало съвет на старейшините: най-признати, най-мъдри и т.н.При нас - не се изисква: достатъчна интелигентност, достатъчна възраст (управляващия трябва да има и социален опит), правилният пол (без самоопределяне), изискване за предварително и "следварително" деклариране на придобитото и т.н.За такъв регламент - бих гласувал!
110
4
 
2
 
! Отговори
ВАНКО преди 6 години
АБЕ ,ЗАЩО ТРИЕТЕ ИМЕТО НА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ В НЯКОИ КОМЕНТАРИ ? ЗНАЕМ ,ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ,НО ТОЙ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ТАКЪВ. ИНАЧЕ ,ЩОМ Е ЗА ПЛЮЕНЕ НА ЖИВКОВ НАПРИМЕР ,НЯМА НИКАКВО ***.
109
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***...
108
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 113Ходи си пий хапчетата хлапе :) Всички помним какво сториха БКП и как фалираха държавата :) С лъжи няма да стигнеш доникъде, освен да станеш за подигравка. Вземи се образовай и чети. А дотогава не прави деца!
107
1
 
5
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Интересно ми е колко от коментарите тук са платени :) Относно референдумите, ако ще ги правим само да се чуе мнението на народа, а после се правят какви ли не хватки да не се приеме решението на народа, това е пълна глупост.
106
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците будят съжаление, а тоя чисто отвръщение.Бог да пази България!
105
6
 
23
 
! Отговори
Крис преди 6 години
Въобще да не ми се изказва този! Преди 3 месеца си подадох CV за прословутия му кастинг. На 36 г. съм с 3 висши образования, свободно говорими 2 чужди езика, 13 г. трудов стаж в областта на финансите и в момента със собствена фирма - и никой не ми отговори! Абсолютно нагласен кастинг за вътрешни и познати. Този е същия като Марешки, Бареков и т.н.
104
1
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До АНОНИМЕНЗащото са ***! Комунизма в БГ не е мръднал. Само от комунисти станаха капиталисти като им раздадоха куфарчетата с парите! Спрпавка мистър Гущеров и синчето хулиган!
103
2
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Защо в България няма политици като Орбан, Моника Маковей , които гонят националните си интереси и не ги е страх да се опълчат на Брюксел и САЩ въпреки че са членки на ЕС поддържат много добри отношения и с Русия?Ясно е ,че след напускане на Великобритания се търсят новите балъци за членство и никой няма да ни изгони, а ние трябва да си работим за нашите интереси. Това значеше Южен поток, Китай бяха готови за инвестиции у нас .
102
7
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Лично съм свидетел как лъгаха бабите, че е задължително гласуването на референдума и им бутаха бюлетините в ръцете! Дългия може да иде да се гръмне - измамник!
101
8
 
23
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Та точно Славчо - палячото ли ще говори? Та с неговото простовато сексуално насочено предаване нали правеше наколенки на силните на деня, та дори и на ***, а сега се прави на Бареков - Две.
100
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кога гологлавия измамник е патентовал референдумите. Някой да помни какво стана с "неговия" референдум.
99
5
 
25
 
! Отговори
До Ани 93 преди 6 години
С това изкривено мислене до никъде няма да стигнеш. Политик значи човек земен и мислещ за народа си , но не и с 10 души охрана като Славуца. Политик значи човек отговарящ на момента на всякакви въпроси , а не говорещ по сценарии. Поликът Слави го видяхме преди 7-8 години с подкрепата си за Куневица за президент. Тази , която е за панделата за унищожаването на АЕЦ Козлодуй за собствени комисионни в милиони.Да си води Слави *** шоу , което тотално се изпразни от съдържание и което не се гледа.
98
9
 
24
 
! Отговори
Владо преди 6 години
Уникален злобар,лицемер и егоист......толкова много го е яд,че навремето попита тогавашния главен секретар на МВР,като му беше на гости,дали не мисли да влезе в политиката,а той....взе,че наистина влезе,че и премиер 3 пъти стана,а Слави...се прави на *** всяка вечер...***
97
20
 
19
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Проблемът не е Слави, а милионерската шайка на Позитано, обърнала социализма си в бизнес!
96
9
 
22
 
! Отговори
реалист преди 6 години
И ти ще станеш същия, но като патерица на ГЕРБ.
95
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се разреши на народа да взима решение по всички важни въпроси касаещи България, страната ще бъде докарана до ниво Виденова зима за 4-5 години.