Слави Трифонов: Сащисан съм! Нинова иска референдум

"Откога бе, како?", попита я шоуменът във Facebook
Обновена: 24 яну 2018 21:12 | 24 яну 2018 21:00, Анисия Иванова
172
Слави Трифонов: Сащисан съм! Нинова иска референдум
Архив: БУлфото

Слави Трифонов също се включи в дебата за Истанбулската конвенция, по-точно за референдума, поискан от БСП. Във Facebook шоуменът излезе с обръщение към лидера на БСП:

"Уважаеми съграждани, всеки ден новини, но днес една новина направо ме сащиса. Корнелия Нинова иска референдум! Референдум за Истанбулската конвенция. Откога бе, како? Откога приемаш референдума за някаква форма на демокрация?

Още по темата

Ами, нали един референдум с гласували 3 милиона и половина българи за тебе не съществува? Според теб Такъв референдум няма, защото не ти изнася. Но понеже искаш да трупаш точки с народна любов, референдум за Истанбулската конвенция може да има. Много избирателно, бе!

Уважаеми български политици. Не, това не трябваше да го казвам. Български политици, колкото и емоционално да звучи и колкото и да се напрягате - всъщност вие будите само съжаление и отвращение", обобщава Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кацнал Слави на трънка и започнал да дрънка! Къде се слагаш бе, манипулатор?
53
7
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Абе аман от номерата на *** и Слави Трифонов. С техните смешни референдуми направо ме разбиха. Не стават нещата с референдуми, докато са на власт ГЕРБ, БСП, ДПС и подобни изчадия. Не го ли разбрахте това? Обезсмисля се всичко, защото тази мафия извъртва всичко в нейна си полза и ощетява всички.
52
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пъпеша отдавна се доказа като новата скрита патерица на ГЕРБ, която ще бъде вкарана в употреба след като Опитомените патриоти се изтъркат, и бъдат изритани...Жалък си пъпеш, много жалък
51
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зловещ характер...18 години на сцена всяка вечер!Това не е да отиваш на работа от 8 до 17 часа 30 години за 2000 лева заплата..понеже висиш зад бюро с компютър като мениджър, или си склададжия или си продавач зад витрината за 1000 лева....
50
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 54 Слави ако е ***, то ти си амеба!
49
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** човек, с користни намерения.
48
7
 
12
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
Някои плюят по европейския съюз, но май забравиха какво беше преди това с мутренските години. Всички, абсолютно всички ремонти на училища, градини, площади и каквото се сетите са заради членството ни. Корупция си има и сега, народа се е озлобил и го мързи за 5 човека, дано не ни стане хронична черта
47
3
 
10
 
! Отговори
Край преди 6 години
Без истински МАЖОРИТАРЕН избор няма народни представители - няма Народно събрание.Доказателството - Борисов не му дреме от Парламента. Парламента ще го има докато Борисов реши - а е подал оставка -а са разтурили парламента. Няма как да те контролират хора които практически НАЗНАЧАВАШ. Лъчо Мозъка не може да му е началник.
46
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От шоумен депутат и още повече политик не става. И сега си ги имаме такива. Мерси. Тоз не си знае парите, плюе тези които не са на власт и се стреми към власт. Почивен ден нема тоз човек за пари.
45
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Референдум:Кой вади по-големи топки ?1. Корнелия +2. Слави -
44
3
 
2
 
! Отговори
11 преди 6 години
До Анонимен 43На кой му пука, бе морков?
43
16
 
21
 
! Отговори
h преди 6 години
РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС !!!28 години под Американски ботуш стигат !28 години грабеж и геноцид срещу Българите стигат !28 години толерастия и третополови "ценности" стигат !
42
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на Нинова се нарича ГЬОНСУРАТЛЪК
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментари 21 и 22 ги е направил един човек..тоест АЗ. Така!Сега вижте колко си противоречите в оценяването...в коментар 21 ме подкрепяте, че Дългия не може да бъде сащисан от нищо, но в коментара ми 22 не сте съгласни, че Дългия е бил сащисан като го е казал иронично?Уникални *** палячовци сте!
40
5
 
15
 
! Отговори
11 преди 6 години
Що трийш, *** ***?
39
1
 
15
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
БСП също имат пуснат референдум-тоя за Белене.Вярно,там активността беше малка,но пък резултатът бе еднозначен.Не е учудващо,че всеки брани собствения си референдум-и там нещата отиват на личностна основа,хи-хи.Впрочем Кака *** е 3 години по-млада от Слави.не че има голямо значение,де.Иначе не е лошо да има референдум и по тоя въпрос,стига да не е много скъпо.Дето се вика може пък българите да са луди по Третия пол и другите такива неща,кой знае?
38
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бе ЧАЛГАР, от Тиквата не си ли сащисан? Гербераст комунистически!
37
0
 
9
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
НС кове законите,а КС освен че съблюдава за спазване на конституцията решава и спорни въпроси,които не са категорично решени в конституцията.Така че,основната вина си е на НС.
36
11
 
18
 
! Отговори
СлавчА наш.. преди 6 години
Е най- глемият клоун между политиците и най- големият политик между клоуните.Завалията,защо не си гледа здравето и чалгата? И той тръгнал барабар Петко с мъжете....
35
8
 
8
 
! Отговори
ретросащисан преди 6 години
Чак сега ли се сащиса от Куранелия , бе Слави...фани единия, удари другия...