БДЖ пуска още 4000 места до Перник за фестивала "Сурва"

Ще има и допълнителни влакове на 27 и 28 януари
25 яну 2018 14:33, Анисия Иванова
5
БДЖ пуска още 4000 места до Перник за фестивала "Сурва"
Архив: Булфото

На 27 и 28 януари "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще осигури 4000 допълнителни места във влаковете, които се движат между София и Перник.

Увеличаването на броя на вагоните и мотрисите за влаковете между двата града се прави за удобство на всички, които желаят да посетят Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва", който ще се проведе в Перник през периода 26 - 28 януари т.г., съобщават от компанията.

Освен редовните с увеличени състави влакове, за осигуряване на допълнителна възможност за пътуване с влак между София и Перник, на 27 и 28 януари извънредно ще се движат още шест влака.

Цената на билет за пътуване от София до Перник е 2.30 лв. Притежателите на железопътни карти ползват намаление от крайната цена, като за тези клиенти билетът е на стойност 1.35 лв. "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД предлага и еднодневни карти за неограничено пътуване между София и Перник в рамките на един ден. Цената на картата е 4 лв.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
т.е ако имам карта за БДЖ-то цената ми до перник ще е по-евтина откоклото цената на градският транспорт в София? :)Само констатирам.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО!!!Успех на фестивала!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
свърши винкело у Перниксичкия отиде за сурвакници
2
2
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
хммммм, *** то в Перни не ли постоянно "Сурва" кой, кого и където фане?
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на БДЖто....