Обсъждаме "трети" пол, а радикалният ислям напира!

Каракачанов не знае имало ли е есемеси до депутати за ратификацията
Обновена: 25 яну 2018 12:48 | 25 яну 2018 11:35, Веселина Йорданова
66
Обсъждаме "трети" пол, а радикалният ислям напира!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че обществото е разделено и огромната част от него не желае или изразява съмнения към Истанбулската конвенция. 

"Под стереотипни роли се разбира биологичната роля на мъжа и жената, това, което природата е заложила. Докато ние в Европа се занимаваме с подобни глупости, радикалният ислям иска да ни унищожи", посочи той пред bTV.

Още по темата
По думите му в тази конвенция леко "по терлици", през задния двор, се прави опит да се подмени биологичното понятие "пол" с понятието "социален пол", какъвто няма.

"Конвенцията ще бъде отложена с няколко седмици или няколко месеца, докато този дебат в обществото спре", каза Каракачанов. По думите му това е и мнението на премиера Бойко Борисов, с когото той е разговарял.

Според Каракачанов Конвенцията ще отвори вратата на всевъзможни организации, които традиционно ползват грантове от европейски програми "да похарчат милиони, за да натискат обществото да приеме теории като тази, че освен двата биологични пола има и други полове".

"Не знам да е имало есемеси до депутатите от ГЕРБ", каза Каракачанов по повод твърденията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че Борисов е изпратил съобщения, че "няма мърдане" и Истанбулската конвенция трябва да бъде приета.

Според вицепремиера не е необходимо да се провежда референдум за конвенцията, защото защитата на жените е залегнала в националното ни законодателство и в Конституцията.

Каракачанов коментира отчета на президента Румен Радев с думите, че държавният глава трябва да стои над партиите. "До момента всичките критики, които отправя президентът към управлението, създават усещането, че той негласно или полугласно удря едно рамо на опозицията", каза още той.

Каракачанов беше категоричен, че не си е направил рекламна кампания с изявленията за доброволната казарма.

"Тъй като колегите от ГЕРБ не са узрели още за идеята за наборната военна служба и нейното връщане, в програмата сме записали да се създадат законови условия и възможности за въвеждане на доброволната военна служба", уточни той.

Според него има желание в обществото – и от мъже, и от жени. Правят се разчети колко ще струва, а до 2-3 месеца законопроектът ще бъде готов.


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Веднага си проличава преди 11 месеца
Кой какъв е? Истинските мъже и жени веднага разбират подводните камъни в озаконяването на "социалния пол". Той е нещо променливо. Днес разбираме едни неща, след 1 година други. Така че никой от защитниците на "социални пол" не може да каже какво ще бъде. Така че защитата от насилие не изисква това понятие.
49
0
 
3
 
! Отговори
Emi... преди 11 месеца
До Анонимен

Нали точно това причиняват сега на Европа... само, че в България мечките са прекалено много в Горите. А третополовите ги е СтРАХ от мечки. Проблемът е,че се отваря вратичка да се приемат бежанци въз основа на конвенцията, по задния вход. Преносно и буквално. :) Това е най-притеснителното!!! Другото го използват за парлама.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато Хитлер дошъл на власт, първите които е унищожил физически за третополовите и психично болните. Те са срамът на нацията, мотивирал се той
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Под стереотипни роли НЕ се разбира биологичната роля на мъжа и жената (проникващ и приемащ интимен партньор), а ролите на поведение в семейството, на работа, в обществото въобще.
46
8
 
2
 
! Отговори
Гвендор преди 11 месеца
Задължителна казарма, за да има пилоти, които да се качват на летящите ковчези...
45
4
 
5
 
! Отговори
Православен преди 11 месеца
Къв патриот си ти ве, как ше не е важно опазване на българското семейство.
44
1
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 11 месеца
Аз пък се идентифицирам като боен вертолет AH-64 Апачи!
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каракачанов какви доказателства има че не е от третия пол? Май никакви.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каракачанов го е казал точно. Каква конвенция , какви 5 лв. Тука става въпрос за пари, за милиони....
41
20
 
8
 
! Отговори
Кангал преди 11 месеца
Това каракачанско куче много се стахува от ислама и мусулманите, защото много са им греховете против Турците и Мусулманите.Но страхът няма да ги спаси.Рано или късно всеки плаща за греховете в този свят.Ердоган ще ги оправи.
40
25
 
13
 
! Отговори
демократ преди 11 месеца
Най голямата заплаха е Русия и нейните слуги в България. Но агент Иван мълчи.
39
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес осъзнах, че аз съм транс бедняк - роден съм богаташ в бедняшко тяло, искам държавата веднага да ми помогне да бъда в синхрон със себе си и да ми преведе крупна сум пари, за да бъда богаташа, който се чувствам.
38
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този тлъст мазньо, който редовно не се къпеше, на който тумбака му върви 5 минути напред, а гушляка му виси като на пеликан, успя да се намърда до Джендър падишаха, да получи добра плата и далавера, да трупа кинти чрез властта, какво да каже за да отклони вниманието. Да, исляма напира, а той какво направи да го спира? Клекна в краката на Банкянската прости(((тутка, с нежен поглед го обгърна и сладко смучка меката му вувузелка. Човек без достойнство и чест, добрал се с палзене до този пост.
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Имало е,имало е,бе каракачанке,само ти ли не знаеш?Цвъки си призна,а ти не смееш.И като настъпва радикалния ислям,защо се дупите на Брюксел за приемане на мигранти и за задължителни квоти?А защо се плашиш толкова,нали си военен министър?И нали направихте ограда като китайската стена?Ха,ха,ха,смешници.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Откакто на запад от София приеха истамбулската конвенция изключително много им се влоши животът стана нетърпимо, тълпи западняци напират към острова на свободата България. Да благодарим на каракачанина че ни предпази от това зло и България уверено пое по пътя към средновековието.
35
1
 
6
 
! Отговори
Софакъл преди 11 месеца
Коя е по- гоямата опасност арабите или хомотата?
Казармата ли ще връщаме или Пирина в Слънчак ще превръщаме?
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Обсъждаме овала на кюфтетата, а ислямската наденица напира!

А. Каракачанов
33
1
 
6
 
! Отговори
Казарма,ИД,Трети пол преди 11 месеца
Казармата е достъпна вече за всеки,който иска да заповяда ,а ако не иска пари и да е доброволец да си дарява заплатата на БЧК...
Има 1600 свободни места.
Но нали трябва еднни пари за *** и партенки да се усвояват това е борбата.
32
1
 
19
 
! Отговори
Диспансеризиран преди 11 месеца
Тия нормални ли са?
Оня ден WC-то,кабелджията,хотелиера на военните-"Кози рога"
каза :" Налагат ни трети пол ,а вие за Пирин ревете"
Сега тоя с ИД ни плаши аре разберете се с кво да плашим народа.
31
1
 
7
 
! Отговори
Казармен преди 11 месеца
Напират за казармата, та чак опашка има. В живота на някои хора не е имало по-важно събитите от това да прекарат 2 г. в изключително интелектуална среда сред военни. Затова тези интелектуалци, носители на прогрес, да си пратят децата да получат същите знания. Първи ще са даецата на министъра, май?