Търси се: Сестра издирва брат си след 45 години раздяла!

Моника Ненова твърдо решена да открие изоставения си брат
Обновена: 26 яну 2018 09:02 | 26 яну 2018 09:00, Александър Попов
19
Търси се: Сестра издирва брат си след 45 години раздяла!
Моника Ненова. Снимка: Монитор

Моника Ненова твърдо е решена да открие своя брат, който се е родил преди 45 години в град Батак. Той е проплакал на 13 юли 1972 г. в малкото родопско градче и е било записано с имената Ивайло Малинов Николов. Майката е била едва на 18 години, а заради строгите си родители родила далеч от дома и го оставила, разказва "Монитор".

След раждането си Ивайло е бил оставен за около 2 години в дом за деца без родители, а междувременно младата майка Малинка създала семейство и през 1974 г. родила Моника. През тези 2 години обаче жената не спирала да тъгува за изоставения си син и с мъжа си посетила няколко пъти момченцето в социалното заведение. По-късно детето е било осиновено и служителите в дома казали на майката Малина, че детето й е в добро семейство, но отказали да дадат информация в коя част на страната живее.

Моника пък дала обет на родителите си преди да склопят очи да издири своя брат.

Малинка Николова почива от тежко онкологично заболяване през 2014 г. , а тежката болест  покосила 3 години по-късно и мъжа й Иван.

"Баща ми не говореше за детето и го разбирам, защото двамата с майка ми са преживели много тежко всичките тези неща. През последните дни на болестта си беше много зле, но не спираше да говори, че има син. Аз бях в шок от загубата и на майка, и на татко, но им обещах, че ще направя всичко възможно да намеря Ивайло", заяви пред изданието 44-годишната Моника Ненова.

Тя се е регистрирала и в групите във Facebook "Търсим се!" и "Къде си?" с надеждата нейната история да стигне до повече хора и да приключи с щастлива развръзка.

Сред хората онлайн има такива, които разбират и подкрепят Моника, други я укоряват, трети я съветват да остави нещата каквито са.

Но жената е твърдо решена да издири своя изгубен брат. Тя е проверила вече в Батак, където е бил роден Ивайло, но родилният дом е закрит през януари 1975 г. Няма информация и в кой дом за деца без родители е бил настанен тогава.

"Искам да го намеря. Ще се опитам да го разбера и ако не желае връзка с мен, въпреки че ще ми е трудно да приема такъв развой на нещата", казва Моника и допълва, че за нея най-голямата утеха ще е да усети поне веднъж братската му прегръдка. Нейното семейство също я подкрепя, а тя се надява децата й да се запознаят със своя вуйчо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
17
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Боже,боже, колко мъка има на този свят,боже.Дано да се намерят! Амин.
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожелавам и усрех в търсенето,дано се намерят и прегърнат!
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕбългаринА небългарските деца какво правят, пребиват бездомници до смърт и после казват "ами то детска му работа" !!!
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тюрк 13Айде гит кюпек!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТюркАйде ГИД!
14
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Изгубен брат" ???! Детето е било изоставено! И, за да сме политкоректни, конвенцията трябва да защити и майката и детето. Майката от нейния починал мъж - да се изрови и накаже, след това да се накаже майката, защото е изоставила детето, но и да се спаси веднага след наказването, понеже конвенцията не разрешава да се наказват майките, а само бащите. Трябва и детето да се осъди понеже е притеснило майката и се родило в неподходящ момент, но децата трябва да се спасят като бъдещи третополови..
13
19
 
7
 
! Отговори
Тюрк преди 6 години
Български ценности !
12
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви кажа, и аз винаги съм се питал... Колко случая има такива, в които се оставя първородното дете в дом, а след години се прави семейство и се раждат деца... Как ще се остави първородно дете от майка, не ми го побира акъла.
11
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сетила се Мара...
10
23
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
До Е,човек,не само едно к.опеленце на една ш.афрантия,родила го и го захвърлила,щото я било срам,а да си вири опашката не я било срам и трябва да я наричаме майка и да обиждаме по тоя начин нормалните майки,грижещи се за децата си,като си помисля за тая к.учка конвенцията ми се струва цвете
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърцераздирателна топ новина преписана от друг също толкова сериозен сайт!
8
5
 
24
 
! Отговори
Е, преди 6 години
да беше за някое изоставено или изгубено куче щяха доста да се юрнат да помагат, но нали е само някакъв си човек...
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре е така, иначе често слагат лоши новини на заглавните страници.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕбългаринНЕбългариТЕ КАТО ТЕБ СЪС СИГУРНОСТ
5
10
 
21
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 6 години
Ей, станахте си и вие жълт сайт и това си е. Може ли това да е водеща новина в ДНЕС.бг??? Излагате се. Не останаха новини, ами махленски проблеми разисквате!
4
35
 
19
 
! Отговори
НЕбългарин преди 6 години
Ей тва са българките чешат се рано рано и като стане белята си захвърлят детето за да не разбере околията. После след 2 години си създава семейство все едно нищо не е станало...
3
18
 
4
 
! Отговори
Гладен преди 6 години
Мацката дали прави кифтета?
2
19
 
28
 
! Отговори
. преди 6 години
Разни уруспетини си захвърлят децата, а като остареят се надяват да ги намерят богати и успели, та да ги гледат. Аз ако съм, няма да ги погледна. Не заслужават. Осиновителите 45 години се бъхтали, а някой сега се сетил.
1
9
 
22
 
! Отговори
панчо преди 6 години
Пожелавам успех на жената ! Иначе на снимката е яко пиче !!