Конвенция, насилие... И страх от вълна интерсексуални!

Дебатът измести фокуса на събитията в страната
30 яну 2018 11:10, Боряна Павлова
73

3802 гледания   |  Още видео

Дебатът за Истанбулската конвенция измести фокуса на събитията в България през последните няколко седмици. Противниците ѝ вече предвещаха края на семейството, мъжкия пол, християнството и дори човечеството. И предупредиха за нашествие на третия пол, за нова мигрантска вълна, този път от транссексуални и интерсексуални. Както и епидемия от искащи да сменят пола си деца.
 
След като управляващите отложиха ратификацията на докумeнта, разделил общественото мнение, миналата седмица премиерът Борисов обяви, че страната ни ще приеме т.нар. "Истанбулска конвенция" с резерви.

На този фон пък стана ясно, че анкети, инициирани от фондация "Джендър образование, изследвания и технологии" вече са достигнали до учениците.

Още по темата

"Това не е никаква изненада, защото натискът на едно "наднационално гей лоби" да получи достъп до подрастващите деца датира в България от поне 2005 година насам", посочи бившият депутат от "Атака" Магдалена Ташева.

По думите ѝ още оттогава, със свои "агенти за влияние" в Министерството на образованието и други ведомства, се стигнало до това държавата ни да приема национален план за равнопоставеност между мъжете и жените, в който интегрална част била винаги борбата или преодоляването на стереотипи, основани на пола.

"Въпросната анкетна карта на фондация "Джендър образование, изследвания и технологии" всъщност представлява един конкурс, свързан с насилието в училище. На практика обаче тя изобщо не е достигнала до учениците, защото се попълва само от учители", отсече пред Bulgaria ON AIR музикалният мениджър Виктор Лилов.

"В нея се говори за равнопоставеност между учениците по етнически произход, пол и различни други признаци. Става въпрос за стереотипи, свързани с поведението на хората и се акцентира върху ненасилието", допълни още той.

Според Виктор Лилов ратифицирането на Истанбулската конвенция няма как да легализира гей браковете в България, тъй като законът не позволява това.

"В страната ни домашното насилие над жени е станало ежедневие. А това, че някой има различно възприятие за половата си идентичност от общоприетото, не означава, че не е човек и няма право да бъде защитен от закона" подчерта Лилов.


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
4
 
! Отговори
Оооо преди 11 месеца
Сега разбирам, че меките китки искат да имат екзотично разнообразие за леглата си, там където живеят. Педалите мигранти са им добре дошли. Аууу това е отявлено лобиране.
55
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
България е страната на страха.Исторически е доказано многократно.
54
3
 
15
 
! Отговори
Men преди 11 месеца
Как тази конвенция ще спре или поне намали насилието?
53
4
 
7
 
! Отговори
до 52 преди 11 месеца
значи се самоопределяш като гей изнасилвач на малки момченца, баби и дядовци, ами много добре тогава става щом ти пречи, такива изнасилвачи трябва да ги вкарват в затвора.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До а не се ли

Да, пречи ни!
51
1
 
0
 
! Отговори
Armagedon преди 11 месеца
продължение на пост 50.
настоящите и бъдещи поколения.
50
2
 
15
 
! Отговори
Armagedon преди 11 месеца
Продължение на пост 41.
Еуфорията по председателството на ЕС .Четвърто.В самата и същност е заложена едностранчива пропаганда(идеология),която има за цел да разедини обществото на отделни социални групи,като заличава значението на биологичният пол за сметка на "социалният" (плод на социалното инженерство).Пето.Разходите по изграждането и поддръжката на системата за контрола и прилагането и са за сметка на бюджета на Държавите,ратифицирали я.Конвенцията в този вид психически и физически уврежда
49
27
 
2
 
! Отговори
а не се ли преди 11 месеца
сещате, че тази конвенция защитава и деца, които имат гей в семейството да не ги насилва и те да станат гейове. Като сте такива защитници на "нормалните" мъже. Не искате ли да бъдат защитени тези деца от посегателства в дома им. Конвенцията защитава и възрастните родители, които се подложени на психически тормоз от алчните си деца "заради имотец"- това пречи ли ви
48
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Биологията, като върховен закон хич не и пука за джендъри, социални полове и демокрация. Погрижила се е да оборудва всеки пол с най-доброто, което да служи на една единствена цел - създаване на потомство. Всичко останало са глупости. Равни пред закона сме, но не сме еднакви. Няма вид в природата, в които мъжките и женските индивиди да са еднакви. Вместо да накараме всеки да прави това, за което е най-пригоден, хомосексуалисти и феминистки ни обявиха война
47
1
 
19
 
! Отговори
да бе преди 11 месеца
ПРЕЖИВЯХМЕ И 500 ГОДИШНО ОСМАНСКО РОБСТО И ОЦЕЛЯХМЕ--ЩЕ ОЦЕЛЕМ И ПРИ ДЕМОКРАТИТЕ-БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ Е ЖИЛАВО И СЕМЕТО МУ Е ЯКО...ХВАЩА СЕ ДОБРЕ..
46
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
и да не е пияна рускинята обича да бие мъжъси . А като е пиян мъжът и, и ако е военен най добре го налага.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
до 44 е аз като не съм мюсюлманин не знаяли женската природа.
44
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не случайно в ислямската култура, сбърканите ги хвърлят от покривите. А жените се покриват за да не възбуждат всеки минувач и се счита за тяхна вина когато са изнасилени. Мюсулманите знаят много добре женската природа. В нашето общество на жените и обратните като им се даде власт съсипват всичко, скоро ще са 60% от депутатите.
43
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ТО ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ИМА ЖЕНИ , КОЙТО СЕ ПРАВЯТ НА ПО ГОЛЕМИ МЪЖЕ.
НО НЕЗНАЕХМЕ , ЧЕ СА СИ ИЗБРАЛИ ТОЯ СОЦИАЛЕН ПОЛ.
МНОГО Е РАЗВИТО ТОВА ЧУВСТО ПРИ РУСКИНИТЕ. Яко пият и яко се бият.
ама това е защото държавата , ги пази със законите си.
Без да днаят за тая конвенция
42
3
 
37
 
! Отговори
Тревога преди 11 месеца
За съжаление, тази извратена конвенция слага началото на края на нормалните хора...
41
3
 
30
 
! Отговори
Armagedon преди 11 месеца
И.К. щеше да е нещо добро ако "рогатия" не беше скрит в детайлите.А че той е там се вижда от прочита и на съпътстващите я документи.Първо.Истинският смисъл на Конвенцията е замаскиран под,на пръв поглед, благородна цел. Второ.Сътворилите я в този и вид са си поставили за цел да омаловажат истинската само идентичност на истинският биологичен пол на човека,като го превърнат в социална платформа с политически привкус,за собствени цели.Трето.Моментът на ратификацията и е умело подбран.
40
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Преживяхме идването и падането на комунизма и нацизма, а сега ще преживеем и ционизма.
39
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В ИК заглавието е подвеждащо. Под претекст "защита жените от насилие" се прокарват съвсем различни неща. Например всеки мигрант може да се обяви за джендър, върху когото е упражнено насилие, и тогава държавата, в която се пребивава в момента е длъжна да му осигури дългосрочно място за живеене. Конвенцията е "по-силна" от националното законодателство, това е записано изрично в нея, така че всеки е длъжен да я изпълнява, а външна за държавата Комисия ще определя кое е позволено и кое не.
38
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Убийците от ЕС и САЩ продават оръжия на бедните страни за да подържат вечната война от която само те печелят. Пласират отровни ваксини, пръскат ни отгоре с алуминий под предлог, че се борят с глобалното затопляне. Измислили са холяди начини да ни изтребват, бавно и бързо. Сега посягат и на най-ценното - децата ни !!!
Трябва да спрем тези животни, за да не пипат нашите деца и да ги превръщат в сексуални обекти !! Който гласува за тази конвенция ще бъде наказан от народа, рано или късно !!
37
11
 
1
 
! Отговори
До До 8, докторът преди 11 месеца
То в библията има записани и едни други морални норми, повечко на брой, но по-поулярни като "10-те Божи заповеди". В личен план колцина могат да кажат публично колко от тях са престъпили само от днес сутринта. Което е нормално за всички ни с някои малки изключения.

Колкото до содомията, въпреки че липсва като конкретно записана в "ония скрижали" дадени на Мойсей на Синайската планина, след като е толкова грях защо нагазва и вирее и у попския пол? Или това е табу и е само за посветени?