С асо в ръка: Борисов честити рожден ден на малък Бойко

Да расте здрав и щастлив, пожела му премиерът
31 яну 2018 18:50, Красимир Ангелов
185
С асо в ръка: Борисов честити рожден ден на малък Бойко
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов и семейството му днес празнуват втория рожден ден на внука на министър-председателя - Бойко.

В профила си в социалната мрежа Facebook Борисов публикува снимка с внука си и написа: "Днес си имаме рожденик Бойко. Да расте здрав и щастлив!".

Момчето е син на дъщерята на премиера – Венета, и се роди на този ден преди 2 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
22
 
! Отговори
ГОСПОДИН БОРИСОВ преди 6 години
РАДВАШ СЕ НА ВНУЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО,НО АКО УТРЕ ТИ КАЖЕ ЧЕ Е ДЖЕНДАРЧЕ...КАКТО ИСКАШ ЗА НАШИТЕ СИНОВЕ И ВНУЦИ..КАК ЛИ ЩЕ РЕАГИРАШ ИЛИ ПЪК ТИ ДОВЕДЕ СНАХА С БРАДА И МУСТАЦИ...ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ Г-Н БОРИСОВ И РАЗКАРАЙ ТАЗИ ИСТАНБУЛСКА КОНФЕКЦИЯ..ИМАШ МЪЖ НА КОЛЕНЕТЕ СИ НЕ ТРАНССЕКСУАЛЕН--МИСЛИ,МИСЛИ
39
2
 
15
 
! Отговори
Младши пожарникар преди 6 години
На снимката ясно се вижда пожарогасител зад дясното рамо на Главния пожарникар. Браво на другарят Борисов, че не забравя професионалните навици. Както казват нашите нови братя, американците- safety first.
38
3
 
17
 
! Отговори
Пачо от Данс монтана преди 6 години
Данс - перят пари от *** дето разнасят дрога из европейския съюз под предтекст , че националната сигурност е застрашена ако те не покровиталстват тези канали . тоест други ще го правят , но те прибират парите :) а чужди служби контролират политиците в България дето ръководят тези канали :)
37
5
 
29
 
! Отговори
Не е смешно преди 6 години
Като го гледам с тази тениска със сигурност е топло в тях , а вкъщи от три години незнам какво топлина зимно време. Изедници мръсни
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожарникаря си е пожарникар дори когато е премиер и играе карти с внучето. Пожарогасителя зад гърба му няма да му е достатъчен да угаси Божия гняв....И друг, втори ангел, го следваше, като казваше: Падна! Падна Вавилон Велики, този, който накара всички народи да пият от виното на гнева на своето блудство!.. (Откровение 14:8)
35
1
 
17
 
! Отговори
Давид преди 6 години
Когато се пусне коментар против правителството , се пускат още поне 20 ненужни такива за отвличане на вниманието . Герб , Бсп , Атака, Патриотите , Дпс и останалите предатели са хора на службите и чужди такива . Трябва ни един лидер и той не трябва да е от тези среди . Трябва ни бунт . Стига с илюзията . И ДАНС стига с фитилите , не ловят кадиш вече :) имате ми ип - то , знаете , че водя война срещу вас .
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето е симпатично и невинно.Дано го възпитава баба му ,а не крадлив дедо.
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката дедо му го учи как се цака раята. Винаги с асото,за да не те надцакват другите.И винаги поне с едно скрито асо в ръкава, и с по един ,,Деринджър .38" в другият ръкав.Така се печели играта,със скрити аса,и ,,.38-ми калибър",правилата са за балъците.Нека работят,нека плащат данъците,нали ние цял живот от това трябва да живеем.-Нали така дядовото ? -Така деди,така.
32
3
 
14
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Цаца Много си късоглед, колега.Герберите виждат бъдещия премиер, да седи на коляното на бъдещия президент, и мед им капе на сърцето...Това значи поне още 20-30 години гарантирано "усвояване", от правилните фирми и хора. Така де, моделът Хасково трябва да се внедри повсеместно, я ги виж колко успешни и незаменими са там, а и на всякъде, където не са ги разкрили още...
31
0
 
24
 
! Отговори
Давид преди 6 години
Когато се пусне коментар против правителството , се пускат още поне 20 ненужни такива за отвличане на вниманието . Герб , Бсп , Атака, Патриотите , Дпс и останалите предатели са хора на службите и чужди такива . Трябва ни един лидер и той не трябва да е от тези среди . Трябва ни бунт .
30
3
 
15
 
! Отговори
Цаца преди 6 години
Бъдещ пожарникар
29
21
 
9
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
На тези дето си гледат децата и унуките по скайпа само ще ви кажа едно - гласувайте за червената кака и тя ще ви събере пак на едно. А дано ама надали.
28
0
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Професор Само така , професоре! Назад, към позабравените прастики на БКП! Свобода на словото? Какво беше това? Време е да се въведат и Ескадроните на смъртта, като в Латинска Америка, които по адреса на компютъра да издирват инакомислещите на Герб, и да ги изчезват. Нали така , Професоре? Матеряла още не е дорасъл да дава мнения по форумите, да тегли там каиша и да плаща, да пълни хазната, и да гласува правилно. Нищо старо не сте забравили от Герб, браво, комунистическата школа си личи още
27
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо раетата на тениската на голям Бойко са хоризонтални? Не е ли редно да са вертикални?
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя малкия и Винету нема да прочете - монокнижник по наследство. Нали активните борци си предават по наследство!
25
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало тази статия нарочно ли сте я изтъпанчили да ни ядосвате? Много добре знаете че този на фотото никой не го харесва! Има изключения но те нямат компютри и живеят в гетата и изобщо не се интересуват от този а от 50-те му кинта и 3-те кебапчета. А останалите са на държавната софра и ако не гласуват за слънцето ще си изгубят сладките службички и 2 000 лв заплати. Така че вземете си статията и я сложете там дето няма да се вижда.
24
5
 
30
 
! Отговори
опааа преди 6 години
Сега да разтълкуваме какво казва Баба Борисов на малък Бойко: "Я кажи Бойко на баба като пораснеш бабиното какво искаш да станеш "момченце" като този батко или "момиченце" като тази кака.Само кажи и баба веднага ще ти подари операциика за Рождения ден,бабино "неопределило" се по европейски внуче
23
0
 
26
 
! Отговори
Ицо със склада преди 6 години
Ти и семейството ти в затвора , както и всички останали а внуците ви ще дадем на джендърите за да сте спокойни . Всички 240 получовека и тези от Данс и останалите институции но за разлика от вас , децата им ще ги дадем на тези с жълти книжки дето сега имат бизнеси :)
22
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Бойко! А аз моето си го гледам на скапа, пак благодарение на теб!
21
0
 
24
 
! Отговори
Т.Петков преди 6 години
Хубаво нещо е човек да стане дядо. За съжаление аз все още не съм, въпреки, че съм 10 год. по-възрастен от премиера. Да му е живо и здраво внучето, и да се народят още поне две - момиче и момче. А аз ще чакам от двама сина, три внучки и три момчета. Да съм жив!