Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?

Актьорът с гневен пост срещу "зелени" и "еколози"
Обновена: 2 фев 2018 15:49 | 2 фев 2018 15:45, Вера К. Александрова
189
Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?
Снимка: архив "Булфото"

Актьорът Иван Ласкин направи поредното си провокативно изказване, този път по адрес на хората, поискали да осиновят питбула, който изяде дете.

Трагедията се разигра преди дни в пазарджишкото село Мокрище. Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи.

Още по темата

Тв кадри показаха кучето в окаяно състояние – слабо и треперещо, а специалисти обясниха, че то е системно недохранвано. След тези информации се появиха хора, готови да осиновят животното.

Това пък провокира гневната реакция на Ласкин.

"Еколози" искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина, ама минахте всички норми", написа днес актьорът в профила си във Facebook.

"Колко от вас, дрисльовци, е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол, за да изкара зимата?

Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли "зелен", то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Ка...ти платени!", пише още Ласкин.

Той пита зелените и защо не протестират в гората, която се опустошава от роми с бракониерство?

"Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври "зелени". Не ни ядосвайте!", завършва той.


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 7 месеца
Ласкин, не можеш да се мериш по акъл с питбула, така че няма да те осиновим!
144
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ванчо,сол им давате за да се разгонват по бързо и да имате кво да стреляте.Не го давай толко природозащитник.Болшинството ловци хвърлят една бала с сено за зимата и с тва приключва захранването..А множеството избити малки сърни и глигани?А стрелянето по пернати и хищници когато не им е сезона?Знаеме че ловците обичат да стрелят и по кучета...За тва няма ли да кажеш нещо бе село Рубча?
143
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая неадекватна *** прави чудна реклама на българския ловец.Защо ще цитират човек известен с тва че не изтрезнява?!За съжаление повечето наши ловци са същите примитиви.Дай боже да поседи гладен и той че има нужда.А чудно дивеча преди 200 годони как е оцелявал без Ваньо да му носи сол?!Повече ще му помогне ако спре да стреля по него..От друга страна жалко за детето но кучето не е виновно изобщо.Ако не беше влизало в чужд двор щеше да си е читаво...
142
1
 
5
 
! Отговори
зрител преди 9 месеца
По телевизията показаха кучето вързано със синджир, където си е било винаги. Детето, оставено без надзор е отишло при кучето, през което време бабата си е драпала дъртата...
А собственика е липсвал, понеже е бил на работа.
141
5
 
12
 
! Отговори
Биг Дик преди 9 месеца
Докога тоя вечно пиян плашипутарник ще бълва простотиите си. Неудачник с една роля като хлапе неистово се мъчи да е в светлината на деня. Пълен лузер на чужда издръжка.
140
5
 
15
 
! Отговори
Бибио преди 9 месеца
Това е абсолютно неуместен коментар от едно тъпо
Пияно тиле.
Всеки,който има куче(не визирам порода) знае за ко иде реч
ласкин е пияна *** ***
Даже е отвратително да го цитирате
139
7
 
10
 
! Отговори
Прав е преди 9 месеца
Да си вземат питбула и да се тряскат с него извратеняците !!!
138
11
 
12
 
! Отговори
моше преди 9 месеца
Ласкин ти си пиян ***!Прочети кво си надраскал,пък после са гръмни...
137
18
 
36
 
! Отговори
Frov преди 9 месеца
Bravo Laskin!
136
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да си гледат децата аз лично имам две кучета порода Пит бул и са повече от прфкрасни
135
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 124

Какво па ти е виновно кучето?
И аз да видя *** в двора си и аз ще го наритам.
Кучето е постъпило така както му повеляват инстинктите.
134
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Езикът му е отвратителен.Логиката му инфантилна.Не можеш да уеднаквиш действието на куче и човек. Кой е този между другото? Защо го цитират като забележим.Той не е.
133
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Иванеее *** ***, прав си както винаги мамка му.81834
132
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ха ха браво много добре и на място казано.Прав е Иван.Евалла евалла
131
21
 
31
 
! Отговори
6 преди 9 месеца
вповече ми идват и на мен тия защитници на песове и тона грозни питбули.болни мозъци да ви приспят и вас и кучетата наред
130
16
 
38
 
! Отговори
Васко преди 9 месеца
Изключително адекватен коментар, не разбирам защо го плюете този път. Посочил е конкретни проблеми, които се неглижират. Браво на Иван!
129
31
 
25
 
! Отговори
Равик преди 9 месеца
Пак счупи тъпомера! Бягат му причината и следствието..
128
3
 
30
 
! Отговори
решение на проблема преди 9 месеца
предлагам заедно с кучето да застрлелят и някой и друг "зелен" - те си знаят защо. Към г-н Ласкин : ***г**п*****тг***з - той ще ме разбере. Истината, че единствения виновник е собственика на кучето, което е гледано в нечовешки условия. Убедена съм, че ако Ласкин седи вързан две седмици на двора без храна и вода ще изяде някого. За съжаление и в този случай невинните страдат, а други тарикати използват това за самореклама.
127
21
 
25
 
! Отговори
Кръвожаден веган преди 9 месеца
Ваньо Ласкин, пак изкърти дрегера.
126
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
...Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи...
----Кучето си е било на двора и то вързано.Не се е разхождало свободно.Роднините са животни защото са оставили 3 годишно дете без надзор.Явно са запивали вътре а детето на самотек.Ако детето беше излязло на улицата и го беше блъснала кола,роднините му щяха да линчуват шофьора сега ни лук яли ни лук мирисали.